Jump to content

boltsis

Members
  • Posts

    3
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by boltsis

  1. boltsis

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Άρα χωράει από ότι καταλαβαίνω, σωστά? Της karcher τα μοντέλα WD3 και WV3 είναι 1400W και 17lt αλλά κοστίζουν 97 και 90 ευρώ αντίστοιχα, του Lidl θα είναι ισάξιας δύναμης στα 1500W που είναι.?Σιγουρα έχει παραπάνω εξαρτήματα και όγκο δοχείου αλλά θα κάνω τη δουλειά που θέλω?
  2. boltsis

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα το κοιτάξω, θα μετρήσω του φίλου μου το εξάρτημα να δω πόσο είναι και πράξω ανάλογα..Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι είναι 30Lt , λίγο μεγάλη για μενά , να φανταστείς κοιτάω της karcher WD3 ,WV3 στα 17 lt..Της Karcher όμως έχουνε κανα 100 ευρο χώρια τα 25 ευρώ για το διάφανο εξάρτημα!!
  3. boltsis

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα, θέλω να πάρω την παραπάνω ηλεκτρική σκούπα ώστε να κάνω "βιολογικό' καθαρισμό στους καναπέδες μου και στα καθίσματα αυτοκινήτου.Θέλω όμως να συνδέσω το διάφανο εξάρτημα της Karcher , είναι αυτό εδώ στο βίντεο για να βλέπω τη μπίχλα που τραβάει.Γνωρίζει κανείς αν ταιριάζει?Γενικά είναι δυνατή σκούπα? Ο φίλος μου έχει αυτό το εξάρτημα , μπορώ να το παρω και να το δοκιμάσω στα lidl η να την αγοράσω και αν δε κάνει να την επιστρέψω?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.