Jump to content

ninis nick

Members
  • Posts

    2
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

ninis nick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ninis nick

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Ω ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση! Τα σχόλια σας ήταν όλα βοηθητικά πραγματικα! Κοίταξα κάποια και πιο επαγγελματικά εργαλεία όπου πολλά από αυτά δεν είναι δραματικά ακριβά, όπως την cobra ή κάποια πένσα από την knipex και θα μπορούσα να πάρω και κάποια από αυτά. Την Πέμπτη λογικά θα το επισκεφτώ το lidl γιατί παράδειγμα αυτός ο κάβουρας σιφονιών (δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο εργαλείο) μπορεί να μη μου χρειαστεί ποτέ, αλλά αν μου χρειαστεί και 5 φορές θα τον έχω ήδη και αγορασμένο φθηνά (που από ότι μου φαίνεται δεν είναι και για βαριές εργασίες). Καθώς και τα υπόλοιπα θα τα έχω για σφιξήματα και τέτοιες δουλίτσες. Σίγουρα θα προσέξω αυτό που είπατε με τον κόφτη και θα κοιτάξω να πάρω κάτι καλύτερο, όπως και για μυτοτσίμπηδο ή κατσαβίδια! και γενικά λογικά θα το πηγαίνω κάθε βδομάδα ψάχνοντας, θα μπαίνω και στο φόρουμ εδώ που σίγουρα θα έχετε γράψει κάτι για να δω γνώμες σας για τα συγκεκριμένα εργαλεία κάθε φορά. Ένα παράδειγμα για να αιτιολογήσω το παραπάνω, φαντάζομαι ότι αν φέρει ένα σετάκι με γερμανοπολύγωνα, δε θα είναι και τόσο λάθος η ποιότητα του, δηλαδή έτσι φαντάζομαι, αυτό εννοώ ότι θα κοιτάζω κάθε βδομάδα. Σας ευχαριστώ πολυ για την ανταπόκριση! Καλημέρα!!??
  2. ninis nick

    Εργαλεία Lidl (Powerfix, parkside κλπ)

    Απ'το φυλλάδιο βολικές φαίνονται! Το πρώτο μου σχόλιο στο team!!! Καλώς σας βρήκα!!! Έχω μαζέψει κάποια λεφτά και λέω να αρχίσω να παίρνω τα πρώτα μου εργαλεία(είμαι φοιτητής) σαν ερασιτέχνης και σκέφτηκα ότι αυτά των lidl είναι οικονομικά και τίμια και πόσο μάλλον για την ελαφριά χρήση που θα τους κάνω ιδανικά! Ειδικά αφού θα τα πάρω σε ένα βάθος χρόνου, θα μπορώ να μαζέψω και άλλα λεφτά. Θα ήθελα να ξεκινήσω σύντομα και είδα πέμπτη 20/9 έχει σετ με 3 κάβουρες, να το δοκιμάσω; Σας ευχαριστώ και καλώς σας βρήκα! Νίκος
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.