Jump to content

fotis_design_6

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About fotis_design_6

  • Γενέθλια 16/12/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη
  • Ενδιαφέροντα
    Κατασκευές Μηχανές Αυτοκίνητα
  • Επάγγελμα
    Τεχνικός Αυτοματισμού

fotis_design_6's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Φιλική συμβουλή....μακρυα απο κινέζικα "ballast" του κιλού. Η πλακέτα δεν μου γεμίζει καθόλου το ματι ?.Τα πιστοποιητικά στα περισσότερα προϊόντα της Κίνας είναι ψεύτικα. Ενδεικτικά δείχνω μια πλακέτα led driver που είχα σχεδιάσει σε προηγούμενη μου εργασία.
  2. Από σήμερα στα lidl, πήρα ένα σετάκι bits και τα τρυπάνια.
  3. Νέα παραλαβή!!Δοκιμασμενη λύση τα force στα προσωπικά εργαλεία,οποτε πήρα συλλογές και για τη δουλειά!μοήκαν ομορφα και τακτοποίημενα στη Τσάντα!
  4. Για τα αναλώσιμα σε Ελλάδα σε διάφορα ηλεκτρολογικά-ηλεκτρονικά υπάρχουν έτοιμα σετάκια με ακροδέκτες(terminals) της haupa. Προσωπικά τα χρησιμοποιώ στην δουλειά και είμαι αρκετά ευχαριστημένος για τα αναλώσιμα τους. Για την πρέσα, αν κάποιος την χρειάζεται για καθημερινή χρήση η Knipex φυσικά είναι κορυφαία!! Για ερασιτεχνική χρήση, εννοείται τα σετάκια απ΄την Κίνα είναι μονόδρομος! *Τα ίδια ισχύουν και για τις πρέσες ακροδεκτών με ή χωρίς μόνωση.
  5. Γενικά ότι έχει σχέση με PCB κάνω. Από σχεδίαση, βλάβη,πατέντα...μέχρι και τελικό προιόν!!Τα "μυστήρια" συρταράκια σε μένα έχουν πάσης φύσεως ηλεκτρονικά ανταλλακτικά(αντιστάσεις-πυκνωτές-διόδους-ολοκληρωμένα-κλέμες-μπουτόν κτλ), γενικά ότι εξάρτημα μπορεί να χαλάσει σε μία πλακέτα!
  6. Μετά από αρκετές "custom" βάσεις πλακετών,καθώς έκανα συμάζεμμα λόγω μετακόμισης βρήκα μια βάση που είχα αγοράσει. Αξίζει και με το παραπάνω τα ούτε 10 ευρώ που κοστίζει! Επίσης χωράει και σχετικά μεγάλη πλακέτα! Έγινε και μια πρόχειρη τοποθέτηση των ραφιών, λείπουν ακόμα αρκετά εργαλεία(δεν τα έχω ξεπακετάρει ακόμα), θα γίνει και αντικατάσταση μερικών με καινούρια!! Μόλις βρω ελεύθερο χρόνο λέω να κάνω βάσεις για στήριξη-οργάνωση των εργαλείων(προς το παρών όλα στις πλαστικές εργαλειοθήκες) Με ένα ξεσκόνισμα ο βιδολόγος και το "dremel" έγιναν σαν καινούρια! *Η διχρωμία στον τοίχο ασχολίαστη...χαχαχαχα ήταν παιδικό δωμάτιο.
  7. Καλησπέρα,1ο ποστ,ξεκινάμε με την κατασκευή καινούριου εργαστηρίου λόγω μετακόμισης. Καιρός για μερικά καινούρια εργαλεία. 1 συλλογή της force torx 1 συλλογή της force precision και 1 συλλογή της force καρυδάκια 1/4'' με ενδιαφέρουσες μύτες να κάνει παρέα στην μεγάλη force
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.