Jump to content

Einar

Members
  • Posts

    16
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Einar

  1. Einar

    Gigabyte AppCenter

    Βασικά δεν το διατύπωσα σωστά. Θέλω απλά να επιβεβαιωθώ 100% ότι τα hard restarts προκαλούνται από την εφαρμογή και όχι από hardware. Για H87, αν αναφέρεσαι σε αυτό, ίσως το "bug" δεν επηρεάζει τα παλιά chipset.
  2. Einar

    Gigabyte AppCenter

    Επειδή για κάποιο λόγο δεν φαίνεται η υπογραφή Gigabyte Z270 - Intel i7 6700 - G.Skill Ripjaws 16GB DDR4 @ 3200 Mhz
  3. Πρόσφατα μετέβησα στην πλατφόρμα της υπογραφής μου. Εγκαθιστώντας το Gigabyte AppCenter, αντιμετωπίζω hard restarts του συστήματος κάθε φορά που ασχολούμαι με την εφαρμογή. Σαν να κλείνει το ρεύμα και να ξανανοίγει. Στην αρχή φοβήθηκα ότι μπορεί να φταίει κάτι από hardware οπότε τέσταρα CPU, μνήμες, κάρτα γραφικών... αλλά τελικά κατέληξα ότι ευθύνεται η εφαρμογή η οποία παρεπιπτόντως είναι trash. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω επί του θέματος; Εννοείται την απεγκατέστησα και δεν πρόκειται να ξανασχολήθω αλλά θέλω να μου φύγει εντελώς η ιδέα ότι είναι θέμα του συγκεκριμένου software. Να σημειώσω ότι έχω Windows 10 Pro.
  4. Einar

    Μητρική & μνήμες για i7 6700

    Τον κούμπωσα τελικά πάνω σε μια Ζ270 με 16GB DDR4 @ 3200. Υπάρχει τρόπος να έχω και τους 4c @ 4Ghz αντί για 3.4;
  5. Einar

    Μητρική & μνήμες για i7 6700

    Χμμ, έτσι και αλλιώς με το Intel Turbo Boost δεν θα πηγαίνουν τα 4c/8t -> 4Ghz under load; Χάνω κάτι; Δεν νομίζω να χρειάζομαι κάτι παραπάνω πέρα από σταθερότητα και χαμηλές θερμοκρασίες. Απλά ενημερωτικά αν γινόταν να τον ανεβάσω λίγο παραπάνω, χωρίς κόπο, θα ήταν ευχής έργο.
  6. Einar

    Μητρική & μνήμες για i7 6700

    Δεν έχω σκοπό να τον πάω τόσο ψηλά. Αν είναι εφικτό τα 4.2-4.4Ghz μια χαρά μου φαίνεται. Μια ερώτηση, αν τελικά πάρω Z270 θα έχω κάποιο περιορισμό ή είναι καλύτερη λύση;
  7. Einar

    Μητρική & μνήμες για i7 6700

    Μέχρι πόσο Bus Speed ανεβαίνουν avg, γνωρίζεις;
  8. Einar

    Μητρική & μνήμες για i7 6700

    Ναι το είδα και εγώ, σ'ευχαριστώ. Θα μπορέσω να τον ανεβάσω πάνω σε αυτή τη μητρική; Το Z170 επιτρέπει o/c σε non-K , σαν να τους ξεκλειδώνει δηλαδή;
  9. Einar

    Μητρική & μνήμες για i7 6700

    Με ένα mobo π.χ. σαν το Asrock Z170A-X1/3.1 θα υποστηρίζει DDR4 @ 3200Mhz;
  10. Έχω στα χέρια μου έναν i7 6700, τον απλό όχι τον Κ, και σκέφτομαι να τον κουμπώσω σε μια καλούτσικη μητρική με 16 GB DDR4. Αυτή τη στιγμή έχω έναν i7 3770K @ 4Ghz με 16GB DDR3 , ενώ πλέον μου έχει φύγει το μικρόβιο για o/c και δοκιμές. Σε default καταστάσεις ο 6700 με boost παίζει στα ίδια με τον 3770K όπως τον έχω τώρα @ 4Ghz, οπότε clock to clock λογικά είναι αρκετά ταχύτερος; Αξίζει η "αναβάθμιση" ή να μην μπω καν στον κόπο; Αν ναι, ποια μητρική και μνήμες θα προτείνατε.
  11. Einar

    Battlefield series

    Το hype της Caspian Border όταν στο BF3 ήταν ανεπανάληπτο! Γενικά όλα τα vanilla maps είχαν τη γλύκα τους. Αλλά το καλύτερο DLC για μένα ήταν το Back to Karkand. Ένας λόγος που ξαναεγκατέστησα BF3 αλλά δεν βλέπω πολύ κόσμο δυστυχώς.
  12. Einar

    Battlefield series

    Δελαμπίτες gamers πείτε τη γνώμη σας. BONUS: Αναφέρετε αν έχετε κάποιο αγαπημένο expansion λόγω κάποιου συγκεκριμένου map κτλπ.
  13. Einar

    World of Tanks

    Γελάνε και τα μουστάκια του O-Ni μου με ενδεχόμενο νερφ σε gold ammo.
  14. Einar

    World of Tanks

    Sad but true. Για να είμαι ειλικρινής είμαι μεταξύ της σειράς του K-91 και των Swedish TDs. Ίσως και American Lights. Καμιά συμβουλή;
  15. Einar

    World of Tanks

    Σε ποιο Tier είσαι; Έχω το 7άρι με 80% για 1st skill και οδεύω για Τ8. Δεν διαβάζω πολύ καλά λόγια πάντως.
  16. Einar

    World of Tanks

    Το female crew από Winter Holiday Ops που προτείνετε να τις χαραμίσω; Θα προτιμούσα μια γραμμή με max 4 crew number.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.