Jump to content

ErebusX

Members
  • Posts

    7
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Athens

ErebusX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ErebusX

    Το απόλυτο Ultrawide?

    Η πρώτη Dell είναι οθονάρα αλλά η LG φοράει το επόμενο panel. Υπόψην ότι της Dell επίσης LG είναι το πάνελ και η καινούργια που βγάζει AW3420DW είναι αντίστοιχη της LG 34GK950G, το ίδιο πανελ θα έχει. Αν ψάχνεις λοιπόν για Gsync Ultrawide υποχρεωτικά δεν έχει κανένα νόημα να πας είτε στην παλιά είτε στην καινούργια Dell αφού βρίσκεις την 34GK950G στα 1000 ευρώ από Γερμανία. Η καλύτερη IPS οθόνη της κατηγορίας παραμένει η 34GK950F και με το άνοιγμα της Nvidia για υποστήρικη freesync monitors αποτελεί την καλύτερη επιλογή αν θέλεις να διαθέσεις παραπάνω χρήματα.
  2. Κυκλοφόρησε ήδη το πρώτο από την HP στις 65, το έχει γνωστη αλυσίδα στην Ελλάδα για παραγγελία.
  3. ErebusX

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Το οτι θα πέσουν σαν τιμή θα πέσουν το πόσο θα δείξει ο χρόνος. Το ζητημα ειναι με την έλευση του hdmi 2.1 4K 120Hz στις τηλεοράσεις και την υποστήριξη της nvidia για το Freesync τετοιες προτάσεις χάνουν το νόημα τους και ειδικά σε τόσο υψηλές τιμές.
  4. ErebusX

    Το απόλυτο Ultrawide?

    Ευχαριστώ πολύ! Γνωρίζω σε ποιον αναφέρεσαι, το ειχα διαβασει και εδω στο φορουμ που ειχαν γινει post τα links. Ο συγκεκριμενος είχε αναφέρει backlight bleed στην κάτω γωνία αριστερά κ έχει εμπειρία αφού εχουν περάσει όλα σχεδον τα ultrawide από τα χερια του όπως σωστά γράφεις. Το GK950 που είχε δοκιμάσει ήταν το G όχι το F, δεν ξέρω βέβαια αν παίζει κάποιο ρόλο. Αρκετοί που κατάφεραν να παρουν στα χέρια τους το F ήταν ευχαριστημένοι από άποψη εικόνας και με ελάχιστο bleed οπότε το ρίσκαρα. Τα F πάντως τα προσέχουν παραπάνω, έρχονται και calibrated με την καρτέλα τους από το εργοστάσιο ενώ τα G όχι. Ίσως και γι'αυτό να βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Και εγώ το ίδιο είχα πάθει με τα 34 ultrawide διάβαζα στα forums και ακρη δεν έβγαζα, όλες κάτι παρουσίαζαν με βάση τα γραφόμενα. Είναι και θέμα τύχης βέβαια, με τα IPS πανελ δεν ξέρεις ποτέ τι θα σου κάτσει, απλά προσπάθησα να μειώσω όσο γίνεται τις πιθανότητες να παραλάβω ένα monitor με πολύ backlight bleed.
  5. ErebusX

    Το απόλυτο Ultrawide?

    Την Asus 34΄΄ την είχα και εγώ στα υπόψην μου μαζί με την Alienware είναι όντως καλές οθόνες, δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα αν φτάνουν 144hz. Σε περίπτωση που δεν κατάφερνα να βρω την 34GK950F κάποια από αυτές τις 2 θα αγόραζα. Προτίμησα την LG λόγω του ότι είναι πιο καινούργιο πανελ και από εντυπώσεις που είχαν στο εξωτερικό όσοι τις αγόρασαν ανέφεραν ότι δεν πάσχει τόσο από backlight bleed όσο προηγούμενα πανελ. Προσπάθησα να αποφύγω όσο γίνεται την λοταρία που δυστυχώς έχουν τα IPS για να μην στέλνω πάλι πίσω Γερμανία την οθόνη σε τέτοια περίπτωση.
  6. ErebusX

    ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ 4Κ MONITOR

    Κυκλοφόρησε επίσημα η HP Omen X Emperium 65, HDR1000, 144hz, G-Sync στην Γερμανία. H τιμή της από ότι είδα online είναι στα 4.000 ευρώ. http://www8.hp.com/us/en/displays-accessories/gaming/omen-x-emperium.html
  7. ErebusX

    Το απόλυτο Ultrawide?

    Παρακολουθώ το φορουμ και το συγκεκριμένο thread καιρό τώρα οπότε γράφτηκα και επίσημα για να τα λέμε. Ένα ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που γράφουν τις απόψεις τους τόσο καιρό και με βοήθησαν έμμεσα στo να επιλέξω το monitor μου. Έφερα από Γερμανία την LG 34GK950F, με πολύ τύχη θα έλεγα γιατί υπάρχει τεράστια έλλειψη σε όλη την Ευρώπη. Ευτυχώς ήρθε χωρίς κανένα πρόβλημα, το backlight bleed της είναι ελάχιστο και γενικά είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από την αγορά. Θα επανέλθω αργότερα με εντυπώσεις για να περάσει λίγο διάστημα χρήσης και να έχω μια καλύτερη άποψη. Αν έχετε κάποια απορία για το συγκεκριμένο μοντέλο ευχαρίστως να σας την λύσω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.