Jump to content

marios.skevakis

Members
  • Posts

    5
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

marios.skevakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα! προσφατα εφτιαξα μια σελιδα στο facebook με σκοπο την διαφημιση ενός καταστήματος. Δεν εχω σκοπο να την κανω προωθηση επι πληρωμη, δηλαδή θελω δωρεαν απλα μια σελιδα. Δεν εχω βαλει ουτε τροπο πληρωμης στο facebook, ουτε εχω πατησει προωθηση και ουτε εχω αγορασει διαφημισεις. Παρ όλα αυτά όμως μου εμφανίζεται στο feed του facebook ως χορηγουμενη. Γιατι;
  2. Στους τεχνικους που το πηγα μου λενε τα ελεγξανε ολα και δεν ειχε καει κατι και οτι ειναι στην μητρικη το θεμα παντως Οντως κοστιζει τοσο λιγο ενα λειτουργικο ιδιο λαπτοπ; Γιατι για εμενα ιδιο δεν ειναι ενα dell, ενα thomson κλπ επειδη μπορει να το βρω τοσο γιατι αυτο το εχω 10 χρονια και λογω της ποιοτητας του αντεξε τοσο. Με ενδιαφερει το μετα οχι μονο το τωρα. Επισης εμενα ο κωδικος της δικιας μου μητρικης δεν ειναι ιδιος με τον παραπανω
  3. Παιδια δεν ξερω ποιος κωδικος πρεπει να ειναι ιδιος με την καινουρια μητρικη που θα αγορασω εκει εχω το προβλημα. Βλεπω κατι κωδικους αλλα δεν ξερω ποιον να ακολουθησω.
  4. Δηλαδη οι κωδικοι αυτοι πανω στη μητρικη πρεπει να ειναι ιδιοι με αυτους που θα εχει η ταδε μητρικη που θα βρω στο ιντερνετ για να ειναι συμβατη ετσι; Ακομα και αν ειναι του ιδιου μοντελου θα πρεπει να ειναι ιδιοι και οι κωδικοι; Επισης αυτο το εχω δει αλλα δεν εχω καταλαβει ποιους κωδικους ακριβως που αναγραφονται θα πρεπει να κοιταξω. Αναβουν τα παντα εκτος απο οθονη. Αλλα δεν δοκιμασα αυτο με το καλωδιο. Θα το δοκιμασω και θα στειλω!
  5. Καλησπερα στην παρεα, εχω ενα Toshiba Satellite A300 10 χρονων τωρα. Εσβησε μια μερα η οθονη και δεν ξανααναψε. Το λαπτοπ ανοιγει εκτος απτην οθονη. Το πηγα σε τεχνικο κοιταξε τα παντα και ολα ειναι καλα οποτε συμπερανε οτι ειναι η μητρικη. Κατι στο κυκλωμα μου ειπε. Του λεω γινεται να επισκευαστει; Αλλιως να παρουμε αλλη. Μου λεει οτι τα λαπτοπ δεν ειναι σαν τα πισι και πιο δυσκολα βρισκεις αλλη κλπ κλπ. Του λεω ωραια, οποτε θε μου το επισκευασεις; Μου λεει βεβαιως και του εδωσα το οκ. 7 μερες μετα με παιρνει και μου λεει δεν μπορει να το επισκευασει δεν βρισκει που ειναι το κυκλωμα κλπ τα δικα του. Πλεον λοιπον ψαχνω να βρω μονος μου μητρικη. Εγω ξερω να το ανοιξω να βγαλω, να βαλω χιλια δυο κλπ. Απλα επειδη πιο πολυ χρησιμοποιουσα τον υπολογιστη και στο λαπτοπ μονο επεξεργαστη, ραμ, σκληρο, ανεμιστηρακια κλπ εχω αλλαξει, δεν γνωριζω τι ακριβως πρεπει να κοιταξω για να δω μηπως βρω συμβατη μητρικη. Μεταχειρισμενη λογικα απλα δεν ξερω και για να μη παρω λαθος ρωταω εσας?. Ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.