Jump to content

Αλχημιστής

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Αλχημιστής's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Έχω κάνει ό,τι άσχετο πράγμα δεν έχω κάνει στην ζωή μου και τίποτα χρήσιμο από αυτά που θα έπρεπε να κάνω. Το γραφείο μου είναι άνω-κάτω. Πήρα απόφαση να βάζω σε τάξη, 20 λεπτά κάθε μέρα. Έμεινα στην απόφαση. Επίσης στην απόφαση να καθαρίσω τον υπολογιστή από μέσα. Από εκεί και πέρα, έφτιαξα μια κορνίζα με ξυλάκια (μου πήρε μάλλον 20 φορές περισσότερο χρόνο από ο,τι θα έπαιρνε σε άλλον αφού π.χ. την πασάλειψα κατά λάθος με κόλλα που μετά ξαναέτριβα με γυαλόχαρτο για να την βγάλω και δεν έβγαινε). Έφτιαξα μια πινιάτα σε σχήμα πατάτας (η ιδέα ήταν για καρδιά αλλά έτσι βγήκε) την γέμισα με διαφορα για πινιάτα που παράγγειλα από το ίντερνετ. Γενικά κάνω ασχετες κατασκευές. Σήμερα αντιστάθηκα να μην κάνω μυρμηγκοπαγίδα (αφού δεν έχουμε πρόβλημα με τα μυρμήγκια). Κακή επηρροή είναι το youtube που με βάζει σε πολύ λάθος εμπνεύσεις.
  2. Αλχημιστής

    Lets Encrypt?

    Το Let's Encrypt είναι δωρεάν SSL το οποίο παρέχεται δωρεάν από το Plesk, αν δεν κάνω λάθος. Σε ενδιαφέρει εάν έχεις δικό σου ιστότοπο και θες να αποφύγεις να πληρώσεις κάποιο SSL και τυχαίνει να τρέχεις τον ιστότοπό σου σε Plesk.
  3. Αλχημιστής

    Εγκατάσταση Linux σε οικιακό υπολογιστή

    1. Όπως ο gdp77 προτείνω Linux Mint Cinnamon. 3. Καλή εμπειρία το Linux από την άποψη πως θα εκτιμήσεις τα Windows 10 μέσα στην αθλιότητά τους. Προσωπική άποψη, τα Windows 10 είναι χάλια. Το οποιοδήποτε linux (έχω δοκιμάσει διάφορα distro κι είμαι εξοικειωμένος με την λογική τους ακόμα και με παλαιού τύπου χρήση shell) είναι ακόμα πιο άθλια. Και πάλι, τελείως προσωπική άποψη, δεν θέλω να δημιουργήσω εδώ κάποια αντιπαράθεση. Δυο επιπλέον διαφορετικές λύσεις: α) φτιάξε ένα live usb stick με Linux Mint Cinnamon για να δεις αν σου αρέσει, πριν προχωρήσεις σε εγκατάσταση β) κάνε το σύστημά σου dual boot (Windows 10 και Linux)
  4. Umbrella academy. Δεν ξέρω καν γιατί
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.