Jump to content

Petros_

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Koufalia
  • Ενδιαφέροντα
    DIY, Electronics, Arduino
  • Επάγγελμα
    Τοπογράφος Μηχανικός

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Petros_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλησπέρα στην όμορφη παρέα Θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου: Ανακαινίζω εξ' ολοκλήρου έναν προσωπικό μου χώρο που τον προορίζω για εργαστήριο διαφόρων κατασκευών DIY. Ξεκινώντας λοιπόν από την κατασκευή ψευδοροφής με γυψοσανίδες, πρέπει από πριν να επιλέξω: 1) τον κατάλληλο φωτισμό (LED Panel 60x60 ή LED σκαφάκι Τ8) 2) τον αριθμό τους (α.για να αφήσω και τις κατάλληλες παροχές τροφοδοσίας και β.τις αποστάσεις μεταξύ τους) 3) τη θερμοκρασία των λαμπτήρων (θερμό,φυσικό λευκό ή ψυχρό) Χαρακτηριστικά που θα αναφέρω είναι ότι το εμβαδόν του ταβανιού είναι 35 τ.μ., στο δυτικό μέρος του χώρου υπάρχει μια πόρτα και ένα παράθυρο και στο νότο μια γκαραζόπορτα. Οι οδηγοί των γυψοσανίδων τοποθετήθηκαν όπως προβλεπόταν σε αποστάσεις 60 εκ. μεταξύ τους (διακεκομμένες κόκκινες γραμμές). Όλα αυτά απεικονίζονται στην εικόνα που επισυνάπτω παρακάτω. Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθεια της ομάδας, σχετικά με την επιλογή του κατάλληλου φωτισμού, λαμβάνοντας υπ' όψιν τα παραπάνω κριτήρια. Το κόστος δεν με ενδιαφέρει τόσο, όσο η ανάγκη για επαρκή και ξεκούραστο φωτισμό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
  2. Πολύ ωραία. Θα επανέλθω σύντομα (πιστεύω) με εντυπώσεις απ το δισκοπρίονο!
  3. Καλημέρα! Ευχαριστώ πάρα πολύ και τους δυο σας. Μια τελευταία ερώτηση. Υπάρχουν διάφορες εκδόσεις του DW 745 ή μόνο μία;
  4. Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τη σελίδα και τη βοήθεια που παρέχετε εδώ μέσα. Οι πληροφορίες που μοιράζεστε είναι πολύτιμες. Θα ήθελα με τη σειρά μου τη βοήθειά σας σχετικά με την επιλογή ενός δισκοπρίονου πάγκου. Τα δυο μοντέλα που έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό είναι της Bosch το GTS 10 XC και της Dewalt το DW745. Δεν έχω καμιά σχετική πληροφόρηση για το δισκοπρίονο της Bosch παρά μόνο τεχνικά χαρακτηριστικά και βιντεάκια στο Youtube. Επίσης, δεν ξέρω αν δικαιολογείται αυτή η διαφορά στην τιμή που έχει το GTS 10 XC σε σχέση με το dewalt. Να σημειώσω πως με ενδιαφέρει κυρίως η ακρίβεια στις κοπές, και πως το δισκοπρίονο που τελικά θα επιλέξω, θα τοποθετεί μόνιμα σε πάγκο που θα φτιάξω αργότερα, οπότε δεν με ενδιαφέρει το βάρος. Οποιαδήποτε πληροφορία θα μου ηπταν χρήσιμη. Ευχαριστώ !
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.