Jump to content

Aurumnus

Members
  • Posts

    11
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Aurumnus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Δυστηχώς δεν μπορώ να κάνω edit το μεγάλο post, να προσθέσω τις επισημάνσεις σου.
  2. Για το νέο χαράτσι των ΕΛΤΑ, εδώ είναι μαζεμένοι οι φορείς που μπορούμε να κάνουμε καταγγελία. Καλό θα είναι να κάνουμε σε όλους. ΕΕΤΤ Διαδικασία υποβολής αιτήματος /καταγγελίας Συνήγορος του Καταναλωτή Οδηγίες Υποβολής Αναφοράς Επισυνάπτω και το Έντυπο αναφοράς στον Συνήγορο Καταναλωτή. Έντυπο αναφοράς στον Συνήγορο Καταναλωτή Στην καταγγελία στον Συνήγορο του Καταναλωτή είναι απαραίτητη και η επισύναψη αντιγράφου ταυτότητας (ίσως και στην ΕΕΤΤ), καθώς και σαρωμένο αντίγραφο της υπογραφής μας επί της αναφοράς, αλλιώς δεν την παίρνουν υπόψη τους. Γενική Γραμματεία Καταναλωτή Υποβολή Καταγγελίας Ευρωπαϊκή Ένωση https://www.eccgreece.gr/el/european-consumer-center-greece/ Πώς να υποβάλετε καταγγελία σε επίπεδο ΕΕ Κινεζική Πρεσβεία (Κάποιοι από εμάς θα στείλουμε email και εκεί, όσοι πιστοί προσέλθετε) Στοιχεία Επικοινωνίας chinaembgr@gmail.com consulate_grc@mfa.gov.cn Οικονομικό και Εμπορικό Τμήμα Πρεσβείας gr@moftec.gov.cn eccoprc@otenet.gr Καλό θα είναι να γίνει προώθηση του συγκεκριμένου ζητήματος, της αγανάκτησης και των καταγγελιών σε ΜΜΕ, ιστοσελίδες, Blogs, κτλ. Παραθέτω και δύο πρότυπα καταγγελιών που κυκλοφορούν στα forum. Όσοι έχετε και άλλες ιδέες/παρατηρήσεις, γράψτε το αν είναι να εμπλουτίσω το κείμενο.
  3. Αν έχει και Thunderbolt, τότε σίγουρα και τα δικά μου!
  4. Aurumnus

    Δημοσιεύθηκε το gameplay trailer του Age of Empires IV

    Φαίνεται πολύ καλό!
  5. GPU από την Intel στη αγορά = Χαμηλότερς τιμές για GPU τις AMD
  6. Χαρίζεται ο παρακάτω ανεμιστήρας. Λειτουργεί, αλλά έχει πρόβλημα ο μηχανισμός περιστροφής. Πρέπει να έχει σπάσει μέσα μέρος του μηχανισμού περιστροφής, προσπάθησα λίγο αλλά δεν ξέρω πως να τον επισκευάσω. Τον λειτουργούσαμε κανονικά μέχρι τώρα, ως στατικό. Διαθέσιμος για πολύ λίγο, λόγω ανάγκης ελευθέρωσης χώρου, μετά πάει ανακύκλωση. Παραλαβή: Σταθμός Μετρό Νέος Κόσμος. Χαρίζεται CRT τηλεόραση THOMPSON RCT 3002 24 Ιντσών.
  7. Aurumnus

    AMD ZEN thread

    Ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσουν τα πρώτα laptop με Zen 2;
  8. Χαρίζεται OFFICEJET PRO L7480. Βγάζει σφάλμα σε κεφαλή. Έχει εκτυπώσει πολύ λίγο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.