Jump to content

TheMadGreek

Members
  • Posts

    4
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

TheMadGreek's Achievements

  1. TheMadGreek

    Noctua NH-D15 chromax.black _ All Black Dual Tower CPU Cooler Review

    @Seafalco αυτό είχα σκοπό να το κάνω ούτως ή άλλως γιατί έχω ένα κόλλημα με τις θερμοκρασίες. ? Πάντως και η Corsair μου έχει μια πινελιά από Noctua γιατί της έχω πάνω δύο industrial pwm 2000. Όχι ότι είχα παράπονο από τους ML 140 αλλά οι Noctua fans είναι άλλη φαση...
  2. TheMadGreek

    Noctua NH-D15 chromax.black _ All Black Dual Tower CPU Cooler Review

    Εξαιρετική παρουσίαση. Συγχαρητήρια. Προσωπικά είχα την NH-D15 Chromax black και την άλλαξα με μια Corsair h115i pro XT, κυρίως για τα looks. Τώρα όμως μετά από αυτήν την παρουσίαση την έχω νοσταλγήσει την Noctua και σκέφτομαι να την ξαναβάλω. ?
  3. TheMadGreek

    Corsair iCUE H115i Elite Capellix_Liquid Cooler Review

    Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση. Και πάλι εξαιρετικες όλες οι παρουσιάσεις σου. Πραγματικά υψηλού επιπέδου που δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού. Καλή συνέχεια.
  4. TheMadGreek

    Corsair iCUE H115i Elite Capellix_Liquid Cooler Review

    Εξαιρετική παρουσίαση, τα λόγια είναι περιττά. Μια απορία μόνο, οι ML 140 rgb δεν έχουν μέγιστο όριο στροφών 1200 rpm αντί για 1800 rpm που αναφέρετε? Τουλάχιστον αυτό αναφέρει η Corsair στο site της για τους ML 140 rgb.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.