Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Παίξτε πασιέντζα και τρίλιζα στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

    Η Google ανακοίνωσε σήμερα σε μία ανάρτησή της ότι όσοι κάνουν αναζήτηση για το παιχνίδι τρίλιζα (tic tac toe) και πασιέντζα (solitaire), θα εμφανίζονται τα αντίστοιχα παιχνίδια έτοιμα για μερικές στιγμές χαλάρωσης.

     

    57bf64a02d539-Screenshot(1).pngScreenshot (1αα).png

     

    Προς το παρόν μόνο η τρίλιζα δουλεύει στο ελληνικό Google, αλλά μάλλον θα προστεθεί και η πασιέντζα σύντομα. Τα παιχνίδια αυτά θα εμφανίζονται στην desktop έκδοση αλλά και στην εφαρμογή για κινητά. Στην τρίλιζα ο χρήστης μπορεί να διαλέξει επίπεδο δυσκολίας ή να παίξετε εναντίον ενός φίλου σας.

     

    H Google δεν σταμάτησε εκεί. Σας δίνει τη δυνατότητα να ρίξετε ένα νόμισμα (flip a coin)  αλλά και να μάθετε τι ήχο κάνει κάποιο ζώο όπως για παράδειγμα το γουρούνι !

     

    Screenshot (11).png

     

     Σύμφωνα με την εταιρία αυτό είναι ένα μικρό δείγμα των εκπλήξεων που μας επιφυλάσσει η εταιρία, υπενθυμίζοντάς μας ότι η αναζήτηση δεν είναι μόνο για έρευνα και για  πρακτικά θέματα αλλά και για διασκέδαση.
     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.