Jump to content



iphone 4 σπασμένη οθόνη


mazax

Recommended Posts

Καλημερα παιδια! Ξεθαβω το θεμα γιατι η μητερα μου χρησιμοποιει ενα iPhone 4, απο δευτερο χερι, με σπασμενο το πισω τζαμι, χαλασμενο το Home button, τον αισθητηρα απενεργοποιησης της οθονης κατα την κληση, και απο σημερα το πρωι και σπαμενο το μπροστινο τζαμι. Το digitizer και το LCD panel λειτουργουν κανονικα, απ'οτι μου ειπε ("Δε βλεπω να εχει αλλοιωθει καθολου η εικονα της οθονης, και παταω και το χρησιμοποιω κανονικα το κινητο").
Αποφασισα λοιπον, αφου θα το ανοιξω το κινητο, να της κανω ενα ολικο ρεκτιφιε στο κινητο. Με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα στο ebay βρηκα αυτο το κιτ (http://www.ebay.com/itm/Black-For-iPhone4-Replacement-LCD-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-back-button-/271750703438?hash=item3f459aa94e:g:5IgAAOSwxYxUwg4N).
Εχετε μηπως κατι διαφορετικο κατα νου? Αξιζει πια να αντικαταστησω το μπροστινο τζαμι χωρις να αλλαξω την οθονη?
Ευχαριστω!

Έγινε επεξεργασία από ronin13
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 4 weeks later...

Να προσέξεις μόνο κατα την αλλαγή της οθόνης να βγάλεις από την παλιά αν έχει μείνει κολλημένο το διαχωριστικό του αισθητήρα φωτός και εγγύτητας. Αν δεν απομονώσεις τον αισθητήρα εγγύτητας πολύ απλά δεν θα λειτουργεί, όταν πχ παίρνεις τηλέφωνο δεν θα σβήνει η οθόνη.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έκοψα με ενα ξυράφι ενα αντιολισθητικό ποδαράκι από ενα παλιό φορητό υπολογιστή, έκανα προσεκτικά και μια τρύπα για τον αισθητήρα και το κόλλησα.

Υπάρχουν και έτοιμα τέτοια αυτοκόλλητα στο eBay σε εξευτελιστικές τιμές αλλά αν δεν θες να περιμένεις τσέκαρε και κάποιο από τα γνωστά μαγαζάκια με ανταλλακτικά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.