Jump to content

shodan

Premium Members
  • Posts

    78
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by shodan

  1. shodan

    Η Nightdive Studios κυκλοφορεί το νέο System Shock Remake Demo

    "L-l-l-l-l-look at you, hacker. A pa-pa-pathetic creature of meat and bone. (panting and) Panting and sweating as you r-r-run through my corridors. (How, how) How can you challenge a perfect, immortal machine?" Δεν καταφέρατε ποτέ να με νικήσετε ασήμαντα ανθρωπάκια! Μουχαχαχα :)
  2. shodan

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Καλησπέρα, το μαγαζί είναι το Maison στην οδό Βλαχλείδη. Πολύ ωραίο περιβάλλον, καλό φαγητό και νορμαλ τιμές θα έλεγα. Το μενού έχει επιμεληθεί ο κ. Σκαρμούτσος από ότι έχω καταλάβει.
  3. shodan

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Καλησπέρα σας και καλό μήνα. Θα αφήσω δυο-τρεις φωτογραφίες εδώ από την πρόσφατη βόλτα στα γειτονικά Ιωάννινα. Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. shodan

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Βασικά καλησπέρα σας. Μια μικρή πίτσα για απόψε. Και ένα γλυκάκι.
  5. shodan

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Αν βρεθείς ποτέ Αρτα, ή τέλος πάντων αν σε φέρει ο δρόμος (που θα δοθεί τους επόμενους μήνες) πέρνα μια βόλτα από την οδό Βασιλέως Κωνσταντίνου. Το μαγαζί λέγεται Mario και ο Μάριος είναι απλά ένας άνθρωπος με πολύ μεράκι και αγάπη για ότι φτιάχνει.
  6. shodan

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Βασικά καλησπέρα σας. Αρχικά να σας πω λίγα λόγια για το μενού. Στις φωτογραφίες βλέπετε σαλάτα με προσούτο και αχλάδι, φέτα ψητή με μέλι και σουσάμι, σκορδόψομο με προσούτο και παρμεζάνα, μανιτάρια σχάρας, ένα πεϊνιρλί με υλικά πίτσας BBQ, πέννες με μανιτάρι και καρύδι, πίτσα ιταλική (μοτσαρέλα, παρμεζάνα, προσούτο, ρόκα) και για επιδόρπιο δυο πεϊνιρλί με εξαιρετικά αφράτη ζύμη από τα οποία το πρώτο ήταν γεμιστό με σοκολάτα και μπισκότα ενώ το δεύτερο είχε γέμιση μήλο/κανέλα. Δυστυχώς (για εσάς που είστε μακριά) τα παραπάνω μπορείτε να τα απολάυσετε μόνο αν βρεθείτε Άρτα. Στο μαγαζί είχα αναφερθεί σε παλιότερο πόστ. Πι.Ες: Η κάτοχος των νυχιών είναι γυμνάστρια, 2 μέτρα και πεινούσε
  7. shodan

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Hola! Θα αφήσω κάτι εδώ και φεύγω για να μην διαβάσω τις ευχές.
  8. shodan

    Επιλογή midi (αθόρυβου) κουτιού

    Όλα έχουν ηχομονωτικά εκτός και αν εννοείς ότι του DS200 είναι πιο ποιοτικά.
  9. shodan

    Επιλογή midi (αθόρυβου) κουτιού

    @Wizard! Το υπάρχον κουτί είναι αρχαίο και θέλω να προσθέσω στο άμεσο μέλλον ένα δίσκο ακόμη οπότε η κατάσταση θα γίνει απελπιστική από το καλωδιομάνι αν βέβαια καταφέρω να τον στριμώξω κάπου για αυτό αρχικά ψάχνω νεο κουτί. Δεν τρέφω ψευδαισθήσεις ως προς το θόρυβο, απλά αν μπορώ να τον περιορίσω εως ένα βαθμό και με το κουτί γιατί όχι. @npetras Το aerocooll ωραίο φαίνεται, δεν το είχα πετύχει πουθενά.
  10. Καλημέρα σας, Ψάχνω ένα όσο το δυνατόν ποιοτικότερο, αθόρυβο, όμορφο(;), midi κουτί για να στεγάσω 3 δίσκους (2 συμβατικούς hdd + 1 ssd), τον Core i5 2500K μαζί με τη Xigmatek Gaia, μια VTX3D 7870, καθώς και ένα DVDRW. Ο υπολογιστής θα είναι στο δωμάτιο οπότε ψάχνω όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο κουτί. Έχω δει κάποια κουτιά αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας. Με σειρά προτίμησης και χαρακτηριστικών: 1. Fractal Design R5 2. Be Quiet Silent Base 600 3. NZXT H440 Από αυτά με βάση διάφορα reviews πρώτη επιλογή σε θέμα ηχομόνωσης/κατασκευής/cable management είναι το R5, το Be Quiet δείχνει πολύ προσεγμένο αλλά δεν ξέρω τι λέει από ποιότητα κατασκευής, το Η440 δεν έχει θέση για DVDRW αλλά ίσως μπορούσα να ζήσω και χωρίς αυτό (ή να το κάνω εξωτερικό), διαβάζω πολλά θετικά σχόλια αλλά ανεβαίνει και σε τιμή. Κάθε πρόταση - άποψη ευπρόσδεκτη. Τέλος να αναφέρω πως δεν θα ήθελα να ξεφύγω πάνω από τα 130 ευρώ περίπου.
  11. shodan

    iphone 4 σπασμένη οθόνη

    Εγώ έκοψα με ενα ξυράφι ενα αντιολισθητικό ποδαράκι από ενα παλιό φορητό υπολογιστή, έκανα προσεκτικά και μια τρύπα για τον αισθητήρα και το κόλλησα. Υπάρχουν και έτοιμα τέτοια αυτοκόλλητα στο eBay σε εξευτελιστικές τιμές αλλά αν δεν θες να περιμένεις τσέκαρε και κάποιο από τα γνωστά μαγαζάκια με ανταλλακτικά.
  12. shodan

    iphone 4 σπασμένη οθόνη

    Να προσέξεις μόνο κατα την αλλαγή της οθόνης να βγάλεις από την παλιά αν έχει μείνει κολλημένο το διαχωριστικό του αισθητήρα φωτός και εγγύτητας. Αν δεν απομονώσεις τον αισθητήρα εγγύτητας πολύ απλά δεν θα λειτουργεί, όταν πχ παίρνεις τηλέφωνο δεν θα σβήνει η οθόνη.
  13. shodan

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Ημέρα του παιδιού σήμερα... Τα σπιτάκια εκτός του ότι τρώγονται άφοβα μεχρι τον τελευταίο τοίχο κρύβουν και εκπλήξεις.
  14. shodan

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Στην επαρχία (Άρτα) δεν έχεις πάρα πολλές επιλογές αλλά όταν ο υπευθυνος του μαγαζιού έχει μεράκι γίνονται θαύματα. Είχα αναφερθεί και σε παλιότερη ανάρτηση στο μαγαζί. Mario λέγεται και κάνει με διαφορά την καλύτερη πίτσα που έχω φάει (και όχι μόνο).
  15. shodan

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Καλημέρα σας. Τσιμπήσαμε κάτι λίγα (λείπουν κάποια πιάτα) Και κάποια στιγμή ήρθε η ώρα για γλυκό.. Ο υπεύθυνος βέβαια είχε πει.. "Επειδή δε βλέπω να αποφασίζετε θα σας φέρω λίγο από όλα"..
  16. shodan

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Ώρα που είναι ας αφήσω μια φωτό εδώ.... Είπε ο αδερφός μου να τσιμπήσει κάτι μικρό.
  17. shodan

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Το φοβήθηκε η παρέα, εγω έχω δοκιμάσει και "με" και μου άρεσε.
  18. shodan

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Live ανταπόκριση από Βόλο. Είπαμε να πιούμε 2 τσιπουράκια.... Round 2.
  19. shodan

    Οργάνωση Κωδικών

    +1 για το 1password. Εξαιρετικό προγράμμα διαχείρισης κωδικών, καρτών, προσωπικών πληροφοριών κλπ. Προσωπικά το χρησιμοποιώ σε iPad & iPhone και συγχρονίζω μέσω Dropbox. Επειδή όμως η έκδοση για πισί μου φαίνεται τσιμπημένη δεν την έχω αγοράσει οπότε αφού καταχωρήσω στο iPhone τα στοιχεία εισόδου μιας σελιδας πχ μετά μπορώ να τα δω μέσω html σελίδας που αποθηκεύεται στο φάκελο του Dropbox μαζί με τους κρυπτογραφημενους κωδικούς. Άλλη λύση τζαμπανταν καθαρά για πισί είναι και το keepass.
  20. shodan

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Να μου χαθείτε λαμόγια Pizza-Restaurant Mario λέγεται το μαγαζί στη Β. Κωνσταντίνου, κοντά στο Εν Αρτη αν γνωρίζεις γείτονα. Περιττό να πω πως πλέον έχω σταματήσει να τρώω πίτσα από όλους τους υπόλοιπους εδώ στην Αρτα. Ο άνθρωπος ειναι τοπ. Αν βρεθείς ποτέ στα μέρη μας μπορείς να πάρεις ότι θέλεις πακέτο.
  21. shodan

    Official ΦαγητοThread v2.0

    By far (που λένε και στο χωριό μου) οι καλύτεροι λουκουμάδες που έχω φάει στη ζωή μου. Παγωτό και γλυκό φράουλα!!!!
  22. shodan

    Windows 10

    Έχεις τα Windows στα αγγλικά αλλά μάλλον έχεις δηλώσει περιοχή Ελλάδα. Αλλαξε το σε us και ξανατρέξε το tool.
  23. shodan

    Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο TheLab.gr!

    Με μια λέξη σεξαιρετικό!!! Απλό, λιτό και λειτουργικό! Όπως πρέπει να είναι τα φόρουμ. Μπράβο σε όλους σας.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.