mad_dog Απρίλιος 25, 2016 #2141 Απρίλιος 25, 2016 Eγώ τα κάνω όλα αυτά για να αιθάνεται άνετα ο vitas. Aν γίνει κάποτε και γρήγορος ακόμη καλύτερα. Το βραδάκι θα δώσω link για την πίστα. Ένα σας λέω...εγκεφαλικά λέμε !!! Μιλάμε για την πίστα !!! πριν 18 λεπτά, το μέλος geovas77 έγραψε: Γατά Γατάκι να σε κόψουμε ένα μισθό να μην παραπονιέσαι; Παράθεση Και όλα αυτά τζάμπα αφού Όταν λέω τζάμπα εννοώ χωρίς νόημα...αν δεν βλέπω τον vita μπροστά δεν έχει νόημα. 1
liakjim Απρίλιος 25, 2016 #2142 Απρίλιος 25, 2016 Μα σε εμάς ο αγώνας είναι μια φορά στις 15 ημέρες. Κυριακή με βολεύει καλύτερα από Παρασκευή. Και ο vitas μπορεί, ο Γιώργος, είμαστε καλά Κυριακή. Το πολύ-πολύ δεν θα τρέξεις έναν αγώνα μια Κυριακή στο AC. Μη με κάνεις να διαλέξω. Η καρδιά μου είναι αλλού. Θα δούμε πάντως. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
panosdimp Απρίλιος 25, 2016 #2143 Απρίλιος 25, 2016 πριν 3 ώρες, το μέλος liakjim έγραψε: Μη με κάνεις να διαλέξω. Η καρδιά μου είναι αλλού. Θα δούμε πάντως. Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οι έρωτες είναι εφήμεροι φίλε μου εκτός και αν έχεις δώσει το λόγο της τιμής σου να αφιερωθείς μόνο σε μία αγάπη αλλά αν είναι έτσι έχεις ήδη διαπράξει πολλές απιστίες. 1
mad_dog Απρίλιος 25, 2016 #2144 Απρίλιος 25, 2016 Εγώ θα τρέξω όποτε μπορεί ο vitas !!! Τέλος. Προσωπικά με βολεύει Κυριακή όπως χτες όπου και η ώρα ήταν η κατάλληλη. Οπότε μάλλον για Κυριακή μας βλέπω να τρέχουμε. Υπόψην από τον άλλο αγώνα βγαίνει και η βαθμολογία. 1
mad_dog Απρίλιος 25, 2016 #2145 Απρίλιος 25, 2016 (edited) Mε σύντομες δημοκρατικές διαδικασίες η επόμενη πίστα είναι η Jimmy, τα ελαστικά μπόρεσες και τα άλλα ξες γιατί έβαλα στις ρυθμίσεις parc ferme να μπορείς να αλλάζεις ελαστικά. Γιατί έτσι και βρέξει αν βγεις με τα slick θα είσαι ένα πράμα όπως η λίμνη των κύκνων. Η επιλογή έγινε επίτηδες για την περίτπωση που βρέξει στο quali. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 25, 2016 από mad_dog 2
panosdimp Απρίλιος 26, 2016 #2146 Απρίλιος 26, 2016 πριν 8 ώρες, το μέλος mad_dog έγραψε: Mε σύντομες δημοκρατικές διαδικασίες η επόμενη πίστα είναι η Jimmy, τα ελαστικά μπόρεσες και τα άλλα ξες γιατί έβαλα στις ρυθμίσεις parc ferme να μπορείς να αλλάζεις ελαστικά. Γιατί έτσι και βρέξει αν βγεις με τα slick θα είσαι ένα πράμα όπως η λίμνη των κύκνων. Η επιλογή έγινε επίτηδες για την περίτπωση που βρέξει στο quali. Φανταστική πίστα την τρέξαμε στο assetto με Δημήτρη κ Γιάννη με αλφα κ fulvia πριν λίγες βδομάδες, είναι το στυλ της πίστας που πάω με τα χίλια. 1
mad_dog Απρίλιος 26, 2016 #2147 Απρίλιος 26, 2016 (edited) Server is up με όλα τα σχετικά (δοκιμάστε αν είναι εντάξει το parc ferme) Θέλω να δω πρώτο χρόνο από τον vita. Tην πίστα την κατεβάζετε από τα downloads του forum. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 26, 2016 από mad_dog 1
panosdimp Απρίλιος 26, 2016 #2148 Απρίλιος 26, 2016 http://www.racedepartment.com/downloads/poznan-circuit.213/ Αυτή είναι?
geovas77 Απρίλιος 26, 2016 #2150 Απρίλιος 26, 2016 Κάνε ένα κόπο και ανέβασε το mod εδώ ή στείλε μου link για να μη σε ψάχνω πάλι 1
panosdimp Απρίλιος 26, 2016 #2151 Απρίλιος 26, 2016 (edited) πριν 34 λεπτά, το μέλος mad_dog έγραψε: Aπό εδώ Εχω την εντύπωση πως η δικιά σου είναι η 1.00 και όχι η 1.01 για κοίτα είναι η ίδια ? Aυτό στο RD είναι το update μόνο . πριν 22 λεπτά, το μέλος geovas77 έγραψε: Κάνε ένα κόπο και ανέβασε το mod εδώ ή στείλε μου link για να μη σε ψάχνω πάλι http://simracing.pl/panel/index.php?mod=downloadcenter&id=DisplayListFiles&category=0&group=0&IDseason=0&search=&sort=Sort_Date_desc&IDdc=1176 Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 26, 2016 από panosdimp
mad_dog Απρίλιος 26, 2016 #2152 Απρίλιος 26, 2016 Η 1.00 είναι. Δοκιμάστε αν είναι εντάξει το parc ferme. @geovas77 όταν πάω σπίτι θα ανεβάσω το πακέτο να το βάλεις στο packasges 1
panosdimp Απρίλιος 26, 2016 #2153 Απρίλιος 26, 2016 Καλά το είχε δώσει ο άνθρωπος αυτή τη φορά, σόρρυ mad νόμισα πως μας παρέπεμπες πάλι για sign in στο forum .
rapid_fast Απρίλιος 26, 2016 #2154 Απρίλιος 26, 2016 Θα μπώ Μ Πέμπτη βράδυ να κόψω γύρους.. Μ. Παρασκευή να κάνω γρήγορα περάσματα... Και τρίτη του Πάσχα να κάνω πρώτο χρόνο... πριν 11 ώρες, το μέλος mad_dog έγραψε: Εγώ θα τρέξω όποτε μπορεί ο vitas !!! Τέλος. Χα χα.. το χελωνάκι νομίζει βρήκε θύμα... Θα σου κουνάω την καρώ σημαία όταν τερματίσεις τόσο μπροστά που θα είμαι.. να το θυμάσαι.. 2
panosdimp Απρίλιος 26, 2016 #2155 Απρίλιος 26, 2016 Θα σου κάνω παρέα Μ. Πέμπτη να σου φτιάξω σετάπ που θα το αλλάξεις γιατί δεν θα σου κάνει ,Μ Παρασκευή ισως να μην σου κάνω παρέα αλλά την Κυριακή θα είμαι πίσω το βράδυ για να κάνω τον καλύτερο χρόνο που δεν θα μπορέσεις να ξεπεράσεις την Τρίτη του Πάσχα που θα σου ξανακάνω παρέα και θα ξανακατεβάσω το χρόνο που στο μεταξύ θα τον έχει κατεβάσει κάποιος άλλος η μπορεί ακόμα να σαι κι εσύ αυτός που θα το έχει πετύχει και τελικά να είχα κάνει λάθος που είπα πως δεν θα μπορέσεις να τον ξεπεράσεις. 2
mad_dog Απρίλιος 26, 2016 #2156 Απρίλιος 26, 2016 Δήλωση Θα τρέχω μόνο αν τρέχει ο vitas. Κάποιον πρέπει να προσπερνώ και εγώ να χαίρομαι. 1
rapid_fast Απρίλιος 26, 2016 #2157 Απρίλιος 26, 2016 (edited) πριν 42 λεπτά, το μέλος mad_dog έγραψε: Δήλωση Θα τρέχω μόνο αν τρέχει ο vitas. Κάποιον πρέπει να προσπερνώ και εγώ να χαίρομαι. Δε σου έδωσα τη χαρά να με προσπεράσεις... Πιο πίσω απο εσένα ξεκίνησα, πιο νωρίς απο εσένα τερμάτισα.. (έκανα 39 γύρους εσύ έκανες 40..) Μία ώρα πριν, το μέλος panosdimp έγραψε: Θα σου κάνω παρέα Μ. Πέμπτη να σου φτιάξω σετάπ που θα το αλλάξεις γιατί δεν θα σου κάνει ,Μ Παρασκευή ισως να μην σου κάνω παρέα αλλά την Κυριακή θα είμαι πίσω το βράδυ για να κάνω τον καλύτερο χρόνο που δεν θα μπορέσεις να ξεπεράσεις την Τρίτη του Πάσχα που θα σου ξανακάνω παρέα και θα ξανακατεβάσω το χρόνο που στο μεταξύ θα τον έχει κατεβάσει κάποιος άλλος η μπορεί ακόμα να σαι κι εσύ αυτός που θα το έχει πετύχει και τελικά να είχα κάνει λάθος που είπα πως δεν θα μπορέσεις να τον ξεπεράσεις. Θα γίνει όπως παλιά, θα είμαι μπροστά σου και θα σε ρουφάω και θα κάνεις χρόνο που δεν θα μπορώ να πιάσω... Θυμάμαι πολύ καλά τα κόλπα σου.. 1.58.910 στην Μόνζα με το 320 δεν είχε κάνει κανείς στο race07... (εκτός απο εσένα) πριν 12 ώρες, το μέλος mad_dog έγραψε: Mε σύντομες δημοκρατικές διαδικασίες η επόμενη πίστα είναι η Jimmy, τα ελαστικά μπόρεσες και τα άλλα ξες γιατί έβαλα στις ρυθμίσεις parc ferme να μπορείς να αλλάζεις ελαστικά. Γιατί έτσι και βρέξει αν βγεις με τα slick θα είσαι ένα πράμα όπως η λίμνη των κύκνων. Η επιλογή έγινε επίτηδες για την περίτπωση που βρέξει στο quali. Πω πω.. τι πίστα για φλώρους είναι αυτή... Ούτε μια στροφή δεν έχει.... Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 26, 2016 από rapid_fast
panosdimp Απρίλιος 26, 2016 #2158 Απρίλιος 26, 2016 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος rapid_fast έγραψε: Πω πω.. τι πίστα για φλώρους είναι αυτή... Ούτε μια στροφή δεν έχει... Μου φαίνεται δεν την θυμάσαι καλά , την τρέχαμε με τα bmw csl 3000 στο race. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 26, 2016 από panosdimp 2
rapid_fast Απρίλιος 26, 2016 #2159 Απρίλιος 26, 2016 πριν 5 ώρες, το μέλος panosdimp έγραψε: Μου φαίνεται δεν την θυμάσαι καλά , την τρέχαμε με τα bmw csl 3000 στο race. Αυτή που πήγαινα συνέχεια με τα 4 και όλο με περνούσες... Μια χαρά τη θυμάμαι... Το οπελάκι ήταν το καλύτερο σε αυτή την πίστα...
Recommended Posts