Jump to content

panosdimp

Premium Members
  • Posts

    2.155
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    12

Everything posted by panosdimp

  1. panosdimp

    Assetto Corsa Competizione

    Χτες μας έκανε την τιμή να περάσει από την παρέα ο ταχύτατος @Georgiadis Giorgos αν έκανα λάθος το avatar συγχωρήστε με . Σε κατοπινό αγώνα ο teammate έκανε μια ιδιοφυή κίνηση assist ?.
  2. panosdimp

    Assetto Corsa Competizione

    Ο εξωγήινος της παρέας χτες το παράκανε. Απογειώθηκε λέμε στην κυριολεξία .
  3. panosdimp

    Assetto Corsa Competizione

    Track Barcelona server : faust pass: 123 Η συγκεκριμένη πίστα θα παραμείνει στο σέρβερ μέχρι και την Κυριακή έτσι ώστε όσοι θέλουν να διασκεδάσουν να έχουν τη δυνατότητα να την μάθουν . Οι καιρικές συνθήκες θα είναι καλές με τη θερμοκρασία στους 24 βαθμούς και ίσως λίγα σύνεφα . Tο κλίμα θα είναι χαλαρό, παιχνίδι είναι και αυτό που θέλουμε τώρα είναι να ξεχαστούμε λίγο. See you on track .
  4. panosdimp

    Assetto Corsa Competizione

    Καλημέρα σε όλους. Ενημερώνω ότι ξαναλειτουργεί Server με competizione αυτή τη φορά. Συνήθως μπαίνουμε στις 23:00 κάθε βράδυ μέχρι να το σιχαθούμε εγώ ο rapid κι αν τύχει και κάνα δυο τρεις άλλοι. Όποιος λοιπόν επιθυμεί μπορεί να μας επισκεφθεί. @GoMaR @Aris Teidis @sosna @DrFred @jumaru99 @GeoF1@ περάστε καμιά βόλτα. Server : faust Pass: 123 Δεν έχει SA
  5. panosdimp

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    Για μένα ήσουν από τις σημαντικότερες αιτίες για να ασχοληθώ με το "άθλημα" και να περάσω αξέχαστες στιγμές έντασης! Είσαι νέος ακόμα οπότε πιστεύω πως θα δώσεις και στο μέλλον το παρόν . Θα τα πούμε κάποια στιγμή από κοντά κι αν έχουμε όρεξη πεταγόμαστε μέχρι την Κωνσταντινούπολη για μια βόλτα με τον Βήτα στην πίστα, μου το έχει τάξει ...?
  6. panosdimp

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    @PolomanGR βγάλε και μένα από τη λίστα σε παρακαλώ δεν θα μπορέσω να είμαι συνεπής .
  7. panosdimp

    Greek Gatherings Server 2018 - Πληρωμή server

    Αλλο η συνεισφορά άλλο η συμμετοχή μάλλον δεν θα τα πολυκαταφέρω να τρέξω φέτος ,θα δούμε όμως ποτέ μη λες ποτέ.
  8. panosdimp

    Greek Gatherings Server 2018 - Πληρωμή server

    @PolomanGR Δύο εσπρεσάκια περιποιημένα από μένα και τον @rapid_fast στην Πειραιώς.
  9. panosdimp

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    ΚΥΡΙΑΚΉ ΩΡΑ 20:00 PRACTICE ΩΡΑ 21:00 QUALIFY 15 min RACE 20 laps
  10. panosdimp

    Assetto Corsa Multiplayer Racing [Greek Gatherings]

    SERVER IS UP NAME : faust password : vitas ktm x-bow at RED BULL RING Σήμερα practice ώρα 22:00 όποιος γουστάρει έρχεται , αύριο αν έχουμε κέφια τρέχουμε έναν αγώνα 18 - 20 γύρων .
  11. panosdimp

    rFactor 2

    Προς στιγμήν ψήθηκα αλλά μετά είδα τις ημερομηνίες ,δυστυχώς εμείς οι εργασιομανείς μπορούμε μόνο Σ/Κ. Καλά να περάσετε!
  12. panosdimp

    Automobilista

    @liakjimMπήκαμε χτες με τον rapid στο παιχνίδι και δεν μπορέσαμε να τρέξουμε πάνω από 3 γύρους χωρίς να μας πετάνε έξω οι σέρβερς ,ουσιαστικά το multiplayer είναι ανύπαρκτο? Συνέβαινε και στους δύο μας την ίδια στιγμή,δοκιμάσαμε αρκετούς σέρβερ σε κάποιους ούτε καν μας έβαζε ας ήταν και official .
  13. panosdimp

    Tango-X Cup 2017 Season #2

    Ελα μωρέ βάλε λίγο νερό στο κρασί σου.
  14. panosdimp

    Tango-X Cup 2017 Season #2

    Ενα πρωταθληματάκι με τατούς θα είναι μούρλια ,θα φτιάξουμε και τα σκινς με τις μούτζες πάλι γιατί δεν μπορώ με τίποτα να τα απαρνηθώ.
  15. panosdimp

    Tango-X Cup 2017 Season #2

    Μερικά στιγμιότυπα ... Χαζεύω ακόμα τα σκινς του Ιάσονα!
  16. panosdimp

    Automobilista

    Ε κι εγώ όσο μπορώ, γέρος άνθρωπος.
  17. panosdimp

    Automobilista

    Ε ναι μου μεινε ένα απωθημένο, πιστάρα που τη γουστάρω και την έφαγα κ στους δύο αγώνες στο ξεκίνημα, ήταν πολύ αποκαρδιωτικό . Απ ότι είδα έχει αποδωθεί πολύ καλά κ στο automobilista αλλά δεν με χαλάει το θέμα επιλογή πίστας αρκεί να μαζευτούμε. Παρεμπιπτόντως και το ktm sto raceroom θα το έτρεχα εναν αγώνα άνετα, πολύ ευχάριστο αυτοκινητάκι όπως κ το καινούργιο lotus sto assetto. ΥΓ: @John@John θέλουμε την αρωγή σου για σέρβερ.
  18. panosdimp

    Automobilista

    Τι λέτε να κάνουμε κάναν αγώνα με τα caterham η ότι προτείνετε ,χτες έριξα μια ματιά στο automobilista και νομίζω το έχουν βελτιώσει αρκετά ,μου έκαναν εντύπωση τα γραφικά που μου φάνηκαν αρκετά καλύτερα αλλά και τα φυζικς. Προτείνω barcelona gp με caterham η καμιά φορμουλίτσα ,θέλουμε όμως σέρβερ . Τι λέτε @Dimitris Pappas@liakjim @John@John@rapid_fast @geovas77 etc.
  19. panosdimp

    Tango-X Cup 2017 Season #2

    Στο επόμενο (χμ υπεραισιόδοξο ακούγεται) πρωτάθλημα η λιποταξία θα τιμωρείται αυστηρά ,θα πέσουν πρόστιμα και δημόσια διαπόμπευση ( δηλαδή ατιμωτική περιφορά του καταδίκου μέσα στους δρόμους της πόλης ή του χωριού και η παράδοσή του στη χλεύη και στους προπηλακισμούς του πλήθους, πολλές φορές με συνοδεία βασανιστηρίων και μερικές φορές με κατάληξη την εκτέλεσή του)
  20. panosdimp

    Tango-X Cup 2017 Season #2

    Ενα μεγάλο ευχαριστώ κι από μένα στους Ιάσονα και Γιώργο για το χρόνο και το μεράκι που διέθεσαν . Εκπληκτικός ο teammate @rapid_fast επιτέλους δικαιώθηκε! Συγχαρητήρια και στα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν ,ήθελε αρετή και τόλμη αυτή η συμμετοχή! Η αυλαία έκλεισε με φοβερά επεισοδιακούς αγώνες ιδιαίτερα για μένα αλλά έτσι είναι η ζωή τα θέλω μας δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματοποίησή τους, τ ακούς @GoMaR Ιασονάκο? Ας μην είναι όμως αυτά ανασταλτικοί παράγοντες για μελλοντικές συμμετοχές ! Eπίσης κάποιοι πρέπει επιτέλους να συνηδειτοποιήσουν πως συναγωνίζονται ανθρώπους και όχι το ΑΙ του παιχνιδιού! See you on track someday ...
  21. panosdimp

    TangoX2 Race#4 - Mugello 28/5/17

    Χαχαχα οι φωτογραφίες είναι από Βαρκελώνη όπου λύσαμε για άλλη μια φορά τις διαφορές μας με τον teammate,τελικά παραδέχτηκε πως είναι πολύ ανώτερος οδηγός από μένα!
  22. panosdimp

    TangoX2 Race#4 - Mugello 28/5/17

    Ωχ στο spa το έβαλα ,γράψε λάθος θα έπαιρνα όρκο πως το έβαλα στον κυρίως θέμα
  23. panosdimp

    Assetto Corsa tips and tricks

    Παρατήρησα κάτι μόλις χθες και νομίζω πως θα βοηθήσει κάποιους κατόχους AMD καρτών,πρόκειται για την επιλογή από το gaming >assetto corsa>surface format optimization Από default οι AMD εχουν το surface optimization on, αυτό δημιουργεί προβλήματα το παρατήρησα πρώτα στο raceroom ,το παιχνίδι πολύ συχνά ήταν σαν να έχανε frames όλη η εικόνα πάγωνε ξεπάγωνε για 1δευτερόλεπτο ίσως λιγότερο. Στο ασσέττο εκδηλώνεται διαφορετικά ,όταν τρέχεις multiplayer φαίνεται μόνο στην κίνηση του προπορευόμενου αυτοκινήτου ,χάνονται κάποια φρέιμς και το αυτοκίνητο δεν ακολουθεί την πορεία που κανονικά θα έπρεπε κι αυτό επίσης για λιγότερο από δευτερόλεπτο. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε σας αλλά εγώ το απενεργοποίησα και στα δυό παιχνίδια και εξαφανίστηκε ,προσοχή γιατί όταν ξαναξεκινά ο υπολογιστής νομίζω πάει πάλι σε surface format optimization on. Eλπίζω να μη είναι της φαντασίας μου η παρατήρηση και να βοηθήσει.
  24. panosdimp

    TangoX2 Race#4 - Mugello 28/5/17

    Για να μην ξεχνιόμαστε !
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.