Jump to content



Προταση για ποιοτικα ηχεια!


Lewnidas

Recommended Posts

Παιδες ειμαι στη φαση που 8ελω να παρω ηχεια για τον υπολογιστη ,,σκεφτομουν και τη λυση να παρω κανα καλυτερο στερεοφωνικο και να το συνδεσω στη καρτα ηχου,,τεσπα

μεχρι 350 εωρο δινω και εχς δει τα 5700 της creative kai ths logitech ta z680 390 telikh ..

Παιδια αν μπορει καποιος να με βγαλει απο τα διλληματα μου 8α με βοη8ησει πολυ.:unsure: :unsure:

Link to comment
Share on other sites

εγω εκτος απο λοτζιτεκ και κρηεητιβ θα σου προτεινα και τα κεμπριτζ σαουντγουορκς...αγγλικη εταιρεια που συνεργαζεται με την κρηεητιβ σε αρκετα σετακια......εγω εχω τα 2.1 μοντελο2001........απιστευτος ηχος.......ισως καλυτερος και απο της κρηεητιβ....φαινεται στην ποιοτητα κατασκευης........πραγματικο ξυλο.....κωνοι απο προπυλενιο 3Α και πολυ καλα δεσιματα.......εαν πραγματικα θελεις να παρεις ηχεια 5.1/6.1 πρεπει να εχεις και τον καταλληλο χωρο να τα τοποθετησεις.........σε φιλους που πηραν πολυκαναλα ηχεια και δεν βολευε τελικα ο χωρος δεν καταλαβαινες αισθητη διαφορα απο 2.1.........εγω προσωπικα θα ξαναπαρω 2.1

δεν με πειθει και πολυ σε πιστοτητα το 5.1/6.1 στον υπολογιστη......εχω ηχοσυνολο 5.1 στο σαλονι και γενικα ασχολουμαι πολυ με ηχο.....εαν θες οντως για ταινιες στον υπολογιστη παρε πολυκαναλα ηχεια....εαν θες μονο για παιχνιδια παρε 2.1 την ιδια δουλεια θα κανουνε........γλιτωνεις και χωρο και χρηματα κατα την αποψη μου.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ είχα κάποτε κάτι Creative Cambridge Soundworks SW310. Μικρά σε ονομαστική ισχύ αλλά πολύ ωραία!!! Λόγω αυτονών, όταν αλλάξω ηχεία θα ξαναπάρω κάποιο παιδί συνεργασίας Creative-Cambridge ή αν βρώ σε καλλή τιμή κάποια καθαρά Cambridge.

Link to comment
Share on other sites

αλλη μια ψηφος στα cambridge Soundworks...

ειχα τα Τ510D (5.1) 5 X50Wrms + 100Wsub....

απιστευτος ηχος, τρομερη ενταση υπερβολικη για κανονικο δωματιο....

σε σχεση με τα Logitech z-680 που ακουσα ηταν πολυ πιο καθαρα και αντεχαν τη μεγιστη ενταση χωρις παραμορφωσεις... σε αντιθεση με τα Logitech τα οποια στις υψηλες σταθμες ετριζαν και μπουκωναν....

πολυ καλυτερα και απο στερεοφωνικα συγκροτηματα αντιστοιχης αξιας....

και απιστευτη εξυπηρετηση rma απο την Creative Ireland απο Ελληνες εργαζομενους εκει.....

επιστροφη χρηματων ενα χρονο μετα την αγορα επειδη ειχαν καποιο προβλημα υπερθερμανσης στον ενισχυτη...(εγω δεν καταλαβα τιποτα...)

α! και το κουριερ που εστειλαν

πηρε μονο το sub

και μου αφησε τα 5 ηχεια.....και 400 ευρω...

τωρα που θα ξαναπαρω ηχειακια ξερω σιγουρα τι θα αγορασω...

Link to comment
Share on other sites

Έχω τα megaworks 250D συνδεδεμένα ψηφιακά με μια audigy και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Τσίμπησα και τις βάσεις για τους δορυφόρους από την creative και πραγματικά το σετάκι για τα ~200 ευρώ που έδωσα είναι κλεψιά! (αγορά από e-shop)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από XTCgr [Σήμερα, στις 11:32]

έχω τα Creative ( Cambridge) megaworks 550 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δες την καινούρια σειρα της creative S700/750 http://www.creative.com/products/welcome.asp?cat=4

Και γω μια απο τα ιδια. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Logitech Z-680 κ απο μένα...έχω τα απλά τα 640 που είναι σούπερ...φαντάσου τα 680! Και απ'οτι ακούω γενικά είναι άπιαστα. Ένα άλλο σύστημα είναι τα Clipsh 5.1 αλλά δεν ξέρω που μπορείς να τα βρείς στη Ελλάδα...Καλές αγορές!

Link to comment
Share on other sites

Πλέον είναι τέτοιος ο ανταγωνισμός στα καλά ηχεία για PC που ο πήχης έχει ανεβεί αρκετά. Ότι και να πάρεις σε αυτά τα επίπεδα δε θα μείνεις ανικανοποίητος. Πάντως θα σου πρότεινα κι εγώ τα Logitech Z-680, μιας και τα έχω, αλλά όχι (μόνο) για τον καλό ήχο τους αλλά και για τον αποκωδικοποιητή Dolby prologic II. Εξάλου, αν έχεις ΤV tuner, όλες οι ξένες σειρές και ταινίες είναι σε Dolby prologic, και κάνει 10³ % καλύτερη δουλειά από το CMSS της Audigy2.

Σίγουρα τα 2.1 θα είναι καλύτερα από τα 5. στην ίδια τιμή, αλλά αν επιστρέψεις στα 2 ηχεία μετά από τα 5, μια λέξη θα σου έρθει μόνο στο μυαλό...... κατάρευση.

Link to comment
Share on other sites

Εχω τα TEAC POWERMAX 2000,πολύ ωραία και δυνατά ηχεία αλλά είναι σχετικά παλιά οπότε σου προτείνω Z-680,τα οποία έχει ενας φίλος μου κ΄ενθουσιάστηκα!!!Τσιμπάνε λίγο αλλά.... :T:

Link to comment
Share on other sites

Θα σου έλεγα τα Klipsch, ένα οποιοδήποτε μοντέλο, αλλά οι τιμές τους στην Ελλάδα είναι εξωφρενικές!!Πήγαινε στα Ζ680..Η Logitech έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. (εγώ έχω τα 640 και είναι πολύ καλά αλλά τα 680 είναι κλάσεις ανώτερα)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.