xrist Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2008 Λοιπόν… καλοί μου φίλοι με αφορμή το νέο έτος και μετά από συζήτηση που είχα με τον Χρήστο (Unseen) μιας και είμαι ο μεγαλύτερος εδώ μέσα , παίρνω την πρωτοβουλία να ανοίξω εγώ αυτό το θέμα .Έχει να κάνει βέβαια με τη γνωστή ανόητη διαμάχη που έχει ξεκινήσει από πέρυσι με την H.O.T. και παραλίγο να ξαναφουντώσει πριν λίγες μέρες.Εκεί που πάνε να ηρεμήσουν τα πράγματα κάθε φορά… τσουπ κάποιοι απ’ εδώ θα πουν κάτι που θα ενοχλήσει κάποιους από την άλλη ομάδα , κάτι θα πουν οι άλλοι ….και αρχίζει η προσωπική διαμάχη, οι οποία γενικεύεται σε διαμάχη μεταξύ των δυο ομάδων, να φθάνει πολλές φορές σε διαμάχη μεταξύ Βορρά- Νότου (τι μαμακια και αυτή)….και το αποκορύφωμα.. να βρίζονται και μανάδες (αν είναι δυνατόν!!).Και γιατί όλα αυτά? Έχουμε να χωρίσουμε τίποτε χωράφια και δεν το ήξερα?Ξέρω ότι υπήρξαν προσωπικές κόντρες στο παρελθόν αλλά αυτό δεν μπορεί να διαιωνίζεται… πρέπει να σταματήσει επιτέλους.Θα μου πείτε ότι υπάρχουν και άτομα από την άλλη ομάδα που συντελούν στο να συνεχίζει να υπάρχει αυτό το κλίμα και γω σας λέω.. ε και ?Δηλαδή τι έγινε που βγήκε και κάποιος και μας έθιξε την ομάδα …τόσο πια πατριωτικά το παίρνετε μερικοί? Λες και θίγεται η οικογένεια σας αντιδράτε. Και όταν λέω μερικοί το εννοώ… μερικοί.Θα μπορούσα να γράψω πολλά, αλλά το θέμα δεν είναι τι γινόταν μέχρι τώρα αλλά τι θα κάνουμε απ’ εδώ και πέρα.Λέω λοιπόν και σας θερμοπαρακαλώ να δοθεί ένα τέλος σ’ αυτή την παπαριά.Προτείνω …λέξεις(πχ βεντούζα), φράσεις, υπονοούμενα, ειρωνικά σχόλια που μπορούν να θίγουν την ΗΟΤ η κάποιους από την ΗΟΤ, να αποφεύγονται. Επίσης σε λέξεις, φράσεις, υπονοούμενα, ειρωνικά σχόλια που θα λεχθούν από άτομα της ΗΟΤ και θεωρεί κάποιος ότι μας θίγουν δεν θα απαντάμε.Και το κυριότερο.. αν κάποιος δεν τηρεί τα παραπάνω να αποπέμπεται από την ομάδα.Μπορεί να ακούγεται βαρύ αλλά μόνο έτσι θα ησυχάσουμε και μείς και θα ησυχάσουν και οι άλλοι και το μόνο που θα μας απασχολεί όλους θα είναι να bench-αρουμε και να περνάμε καλά με τις πλάκες μας , τα σουβλάκια μας, τους καφέδες μας …. όπως ήμασταν παλιά βρε αδελφέ (Οι παλιοί θα θυμούνται…. βλέπε endurasel)Ελπιζω να μη παρεξηγηθώ γιατί όλοι μπορείτε να καταλάβετε ποια ειναι η πρόθεση μου.
Obijuan83 Ιανουάριος 7, 2008 #2 Ιανουάριος 7, 2008 Ωραίος Χρήστο.Πολύ καλή η πρωτοβουλία που πήρεςΜένει μόνο να δούμε αν η αυστηρότητα σε αυτούς που δεν θα τηρούν τα λεγόμενα θα ισχύει το ίδιο και για όλους.1-2 Obitsuan, ελήφθη.
xrist Ιανουάριος 7, 2008 Author #3 Ιανουάριος 7, 2008 Εφοσον ειναι απο ολους αποδεκτη η προταση... ναι θα ισχυει για ολουςΚαι αν δεν ισχύσει υπόσχομαι ότι θα φύγω εγώ αντί αυτού.
inertiacreep Ιανουάριος 7, 2008 #4 Ιανουάριος 7, 2008 Μαζί σου με τα χίλια. Πρεπει να σταματήσει επιτέλους αυτή η φαγωμάρα. Εστω οτι υπάρχουν κάποιοι που τη συντηρούν, οι υπόλοιποι πρέπει να κρατήσουμε ενα επίπεδο επιτέλους. Μεγάλα παιδιά είμαστε...δεν είναι πρέπον να πεταγόμαστε σαν bots μόλις γράψει ο Χ,Υ,Ζ κάτι και να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά...δεν έχουμε να χωρίσουμε απολύτως τίποτα με τα παιδιά της HOT, ούτε με τον υπόλοιπο κόσμο.Και δεν είναι ανάγκη να φύγει κανείς, μόνο αν το προκαλέσει ο ίδιος με τη συμπεριφορά του...Ο χώρος αυτός υπάρχει για να συζητάμε, όχι για να τρωγόμαστε. Σεβαστείτε τουλάχιστον αυτό. Μπεντσάρουμε για να γουστάρουμε ™.
unseen Ιανουάριος 7, 2008 #5 Ιανουάριος 7, 2008 Εεε θειο! δεν ειμαι εγω ο μεγαλυτερος!Λοιπον περα απο την πλακα. Ο κομπος εφτασε στο χτενι. Ως εδω! Οτι και να λεει οποιοσδηποτε για εμας δεν απανταμε-αγνοουμε. Το τονιζω αυτο σε εσενα Νικηφορε. Καλος χρυσος αγιος αλλα οταν καθεσε πισω απο το Pc σε πιανει κατι. Κι εγω εχω παραφερθει και ζηταω συγνωμη απο τα μελη της ομαδας μου και μονο. Προειδοποιησεις δεν θα υπαρχουν (αυτη ειναι η προειδοποιηση). Απο εκει και περα ban οχι μονο απο το forum αλλα και απο τη ζωη μας.
Doom Ιανουάριος 7, 2008 #6 Ιανουάριος 7, 2008 Μαζί σου με τα χίλια. Πρεπει να σταματήσει επιτέλους αυτή η φαγωμάρα. Εστω οτι υπάρχουν κάποιοι που τη συντηρούν, οι υπόλοιποι πρέπει να κρατήσουμε ενα επίπεδο επιτέλους. Μεγάλα παιδιά είμαστε...δεν είναι πρέπον να πεταγόμαστε σαν bots μόλις γράψει ο Χ,Υ,Ζ κάτι και να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά.... Ο Νικηφόρος να τα δει αυτα. Obi κανόνισε την πορεία σου το ban έρχεται
Astri Ιανουάριος 7, 2008 #8 Ιανουάριος 7, 2008 Τουλαχιστον αν υπαρχουν προσωπικες διαμαχες ας περιοριζοντε στα pm γιατι αλλιως παιρνουν μεγαλες διαστασεις
Obijuan83 Ιανουάριος 7, 2008 #9 Ιανουάριος 7, 2008 Είμαστε υποτίθεται μια ομάδα αλλά απο την άλλη και ο καθένας είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα.Δηλαδή σας χαρακτηρίζει τόσο η στάση ενός,2 ή 3 ανθρώπων.Σε μια ομάδα χρειάζεται και ο πράος αλλά και ο θερμοκέφαλος που κάθεται πίσω απο το PC και κάτι τον πιάνει όπως λες.'Ολα αυτά λόγω της προσωπικής αναφοράς του ονόματός μου σε ένα κατα τα άλλα άχρηστο thread που δεν καταλαβαίνω τι λόγω εξυπηρετεί να θίγει δημόσια πρόσωπα πράγματα και καταστάσεις...
hadji_a Ιανουάριος 7, 2008 #10 Ιανουάριος 7, 2008 Προσωπικα δεν βλεπω τον λογο γιατι πρεπει να γινει ιδιαιτερη μνεια ως προς την συμπεριφορά μας απεναντι σε συγκεκριμενη ομαδα. Οι «κανονες καλης συμπεριφορας» πρεπει να ισχυουν προς ολες τις ομαδες . Ο καθενας είναι αποκλειστικα υπευθυνος για την δικη του συμπεριφορά μονο. Αν αυτό δεν είναι κατανοητο από ορισμενους αλλα αρέσκονται στην ομαδοποιηση τοτε…..
xrist Ιανουάριος 7, 2008 Author #11 Ιανουάριος 7, 2008 Προσωπικα δεν βλεπω τον λογο γιατι πρεπει να γινει ιδιαιτερη μνεια ως προς την συμπεριφορά μας απεναντι σε συγκεκριμενη ομαδα. Οι «κανονες καλης συμπεριφορας» πρεπει να ισχυουν προς ολες τις ομαδες . Ο καθενας είναι αποκλειστικα υπευθυνος για την δικη του συμπεριφορά μονο. Αν αυτό δεν είναι κατανοητο από ορισμενους αλλα αρέσκονται στην ομαδοποιηση τοτε…..Προσωπικά αρέσκομαι στη παρέα μας που είναι σε μια συγκεκριμένη ομάδα Ανδρέα, και στη τελική δεν θέλω να θίγεται πρώτα από όλα η παρέα μου εξ αιτίας κάποιων θερμόαιμων.Αλλιως ας αποχωρήσουμε από το ΗWBOT.
unseen Ιανουάριος 7, 2008 #12 Ιανουάριος 7, 2008 Το αν εχουμε κατι να χωρισουμε με την αλλη ελληνικη ομαδα ειναι αλλο θεμα. Κατα την γνωμη μου εχουν λεχθει πολλα και προσωπικα δεν θελω να ξανασχοληθω μαζι τους(ποσο μαλλον να τα εχω και καλα μαζι τους ). Γιαυτο και σταματησα να ποσταρω στο Lab. Συμφωνησα να ανοιχθει το Thread με σκοπο να σταματησουμε να ασχολουμαστε σε οτιδηποτε λενε για εμας.
DevilCry Ιανουάριος 7, 2008 #13 Ιανουάριος 7, 2008 Μπορεί να είμαι σχετικά καινούργιος στην ομάδα, αλλά ξέρω τι συμβαίνει αφού ήμουν πρώην μέλος της H.o.t (βασικά με το ζόρι έγινα, αφού έγινε η ενοποιηση.)Συμφωνώ απόλυτα με το xrist-unseen.Η στάση του κάθε ένα απο εμάς, παρόλο που έπρεπε να χαρακτηρίζει μόνο το άτομο του, δυστυχώς χρησιμοποιήτε ως υπόβαθρό για "επιθέσεις" κατά τις ομάδας μας και αυτό είναι γεγονός.Ο μόνος τρόπος για να μειωθούν είναι ο ποιό πάνω τρόπος.Οι "επιθέσεις " δυστυχώς, έρχοντε απο παντού.Εγώ προσωπικά αναγκάστηκα να "επέμβω" σε 2 άλλα site αφού ο κάθε πορωμένος νέωπας, λέει ότι του κατέβει.Βασικά επειδή είμαστε εκτός ενοποιήσης τους φαίνετε παράξενο και μας αντιλαμβάνοντε ώς "κακούς".Κανένας δεν επεμβαίνει για να τους εξηγήσει πως έχουν τα πράγματα, με αποτέλεσμα να βγάζει ο καθένας την δικιά του ιστορία.Η μόνη όντως λύση από πλευράς μας είναι η σιωπή αφού δεν γίνετε να τα βάζουμε με το κάθε μανιτάρι που φυτρώνει εκεί που δεν το σπέρνουν..Δεν είναι δικό μας το πρόβλημα παίδες.Αλλωνών είναι...
Ignatios Ιανουάριος 7, 2008 #14 Ιανουάριος 7, 2008 Ωραίο το θέμα που άνοιξες xrist.Πολλές φορές στο μικρό διάστημα που παρακολουθώ το outofspecs και το the lab έχω δει τέτοιες καταστάσεις.Νόμιζα οτι ήταν τίποτα 15χρονα που δεν είχαν με κάτι άλλο να ασχοληθούν. Δυστηχώς όμως δεν ήταν έτσι.Σίγουρα με το outofspecs εγω δεθεί περισσότερο αλλά δεν εννιωσά ποτέ οτι κάποιος προσβάλει τη παρέα μου. Πάντα κρατούσα και θα κρατάω ουδέτερη στάση. Για την ακρίβεια δεν θα ασχοληθώ ποτέ.Συμφωνώ στο οτι οι "ταραξίες" πρέπει να τιμωρηθούν αν ξαναγίνει κάτι τέτοιο.Είναι τελείως ανώριμες συμπεριφορές αυτές και πρέπει να σταματήσουν.Τώρα αν κάποιος βγαίνει και βρίζει Θεσσαλονίκη κλπ ένα απο τα παρακάτω είναι σίγουρο ή δεν έχει έρθει ποτέ Θεσσαλονίκη ή απλά ζηλεύει.Φιλικά.
SkySurfer Ιανουάριος 7, 2008 #15 Ιανουάριος 7, 2008 Παίδες έχετε δίκιο. Η απαξίωση είναι η μόνη σωστή λύση.Sorry κι απο μένα για το συμβάν πριν μερικές μέρες. Τους έδωσε αξία...ΥΓ: βέβαια ήταν προϊόν πλάκας αλλά και πάλι έπρεπε να συγκρατηθώ.SkySurfer over and out
hadji_a Ιανουάριος 7, 2008 #16 Ιανουάριος 7, 2008 Προσωπικά αρέσκομαι στη παρέα μας που είναι σε μια συγκεκριμένη ομάδα Ανδρέα, και στη τελική δεν θέλω να θίγεται πρώτα από όλα η παρέα μου εξ αιτίας κάποιων θερμόαιμων.Αλλιως ας αποχωρήσουμε από το ΗWBOT.Το πως θα αντιμετωπιστουν οι θερμοαιμοι εντος της παρεας σου ειναι θεμα που αφορα εσενα και την παρεα σου, και απο την στιγμη που τους γνωριζεις προσωπικα μπορει πολυ πιο ανετα να γινει σε προσωπικο επιπεδο οτι ειναι να γινει, νομιζω. Επαναλαμβανω, το να βαζεις ταμπελα σε μια ολοκληρη «ομαδα» στηριζομενος στην συμπεριφορά ορισμένων ατομων είναι κατ εμενα λαθος. Συνεχιζω να αδυνατω να καταλαβω τη σχεση του hwbot με το forum αυτό και πολύ περισσοτερο την σχεση του hwbot με την «παρεα». Αν εμεις οι ιδιοι προσδιδουμε στον εαυτο μας ταμπελα πως είναι δυνατο να απαιτουμε από τριτους να μην το κανουν?Συμφωνησα να ανοιχθει το Thread με σκοπο να σταματησουμε να ασχολουμαστε σε οτιδηποτε λενε για εμας.Το αρχικο ποστ όμως του thread δεν αναφέρεται γενικα σε οτιδήποτε λέγεται για μας αλλα πολύ συγκεκριμενα σε τι λεγεται για μας από συγκεκριμενη ομαδα. Στο να σταματησουμε να ασχολουμαστε με οτιδήποτε λεγετε από τον οποιονδηποτε με βρισκεις απολυτα συμφωνο , δεν χρειαζεται να το συγκεκριμενοποιούμε.
xrist Ιανουάριος 7, 2008 Author #17 Ιανουάριος 7, 2008 Βρε Ανδρέα ποιο όνομα έχει στο hwbot η ομάδα? Outofspecs.grΠοιος ίδρυσε το Outofspecs? Η παρέα μας η οχιΔεν βλέπεις καμία σχέση?Εdit:Και στο φινάλε εσύ ειδικά είσαι από τους πιο αφανείς σε τέτοιες συγκρούσεις και δεν εχεις εμπλακεί ποτέ σ'αυτες ...Ε για κατι τέτοιο μιλάω πιο πανω.... αυτο θα ήταν το καλύτερο για όλους μας.
CrazyAnt Ιανουάριος 7, 2008 #18 Ιανουάριος 7, 2008 Η Παρασκευη ειναι κοντα,οτι 8εμα υπαρχει προς συζητηση μπορει να τε8ει τοτε επι ταπιτος.Δεν νομιζω πως το παρον thread εξυπηρετει σε κατι,περαν απο το αυτονοητο,το οποιο ετσι και αλλιως τοσο καιρο γινεται
hadji_a Ιανουάριος 7, 2008 #19 Ιανουάριος 7, 2008 Βρε Ανδρέα ποιο όνομα έχει στο hwbot η ομάδα? Outofspecs.grΠοιος ίδρυσε το Outofspecs? Η παρέα μας η οχιΔεν βλέπεις καμία σχέση?Εdit:Και στο φινάλε εσύ ειδικά είσαι από τους πιο αφανείς σε τέτοιες συγκρούσεις και δεν εχεις εμπλακεί ποτέ σ'αυτες ...Ε για κατι τέτοιο μιλάω πιο πανω.... αυτο θα ήταν το καλύτερο για όλους μας.Η παρεα μας δεν ειναι το Hwbot,το hwbot δεν καθοριζει το forum, εσυ που βλεπεις την σχεση?Εκτος αν για σενα το oos ειναι οι ποντοι στο hwbot.Πιστευεις οτι με αυτο το thread το οποιο αναγνωριζει μια "ανυπαρκτη" κοντρα βοηθα στην εξαληψη οποιονδηποτε αντιπαλοτητων? Εdit:θα μπορουσες και συ -οπως και ολοι - να πραξεις το ιδιο... αλλα δεν το εκανες , αντιθετα εδωσες ακομη μεγαλυτερη εκταση.
DevilCry Ιανουάριος 7, 2008 #20 Ιανουάριος 7, 2008 όχι Crazyant.Δυστυχώς ή ευτυχώς η παρέα έχει μεγαλώσει και δεν είναι και όλοι από την Θεσσαλονίκη.Κάτι τέτοια καλό είναι να τα συζητάμε και δημόσια.Δεν γίνετε να κρύβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας όπως κάνουνε μερικοί μερικοί...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.