Jump to content



RAM Επιστροφή


deminhio

Recommended Posts

Για σας παιδιά μια ερωτησούλα.

Έχω μνήμες ram ddr2 800mhz (4-4-4-12) , με το memtest μου έβγαλε πάνω από 160 issues ,δηλαδή είναι ελατωματικές.

Τα πήρα από το πλαίσιο , είναι εφ'φόρου ζωής εγγύση,και σήμερα που πήγα και είδα δεν είχαν αντίστοιχες ram στο κατάστημα , τους ρώτησα αν υπάρχουν σε κάποιο άλλο κατάστημα ,μου λέει ότι υπάρχει στο internet.

ΕΡΏΤΗΣΗ ΤΏΡΑ τις έχω 1,5 χρόνο, γίνετε αντί για πιστωτικό να μου επιστρέψουν τα λεφτά μου πίσω για να μπορέσω να ψωνίσω από αλλου που βρήκα και 1066mhz κιόλας;

Τις ram τις έχω ακόμα εγώ, είπα να ρωτήσω πρώτα εσάς, πριν πάω από κει και τις παραδώσω , η απόδειξη είναι στο όνομα μου.

Link to comment
Share on other sites

Πιθανότατα η εγγύηση εφ'ορου ζωής δίνεται από τον κατασκευαστή (εκτός και άμα αναφέρεται διαφορετικά). Λογικά θα μπορείς να τις δώσεις στο πλαίσιο, και να τις γυρίσουν στον κατασκευαστή τους, και να σου στείλει νέες. Σε διαφορετική περίπτωση θα σου κόψουν πιστωτικό. Χρήματα πίσω δε θα πάρεις.

Παρεπιπτώντος, έχει κάμποσα σετάκια μνημών στην σελίδα τους, δε σου κάνει κάποιο από αυτά;

Link to comment
Share on other sites

Παρεπιπτώντος, έχει κάμποσα σετάκια μνημών στην σελίδα τους, δε σου κάνει κάποιο από αυτά;

Η μνήμες αυτές που έχει είναι ποιο αργές από αυτές που έχω ,η αντίστοιχες σε ddr2 είναι η 800mhz (4-4-4-12) ( δηλαδή αυτές που έχω) η 1066mhz (5-5-5-15).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Μήπως ξέρει κανεις όταν επιστέψω τις ram και μου κόψουν πιστωτικό ,μπορώ να παρω ότι θέλω, η μονο ram; Επειδή βρήκα κάτι 1066 σε καλή τιμή να μην μείνω με τις αδύναμες 800αρες που έχουν στο site του πλαισίου.

Σημειώνω πάλι η ram μου είναι

800mhz(4-4-4-12,2T) αυτές που έχει το πλαίσιο στο site είναι 800mhz (5-5-5-18,2T) αυτές που βρήκα είναι 1066mhz (5-5-5-15,2T)

αν μου κόψουν πιστωτικό,και παίρνω ότι θέλω τότε θα πάρω ένα κουτάκι τζίτζι.

Όσο ποιο γρήγορα απαντήσετε τόσο ποιο καλά για μένα , γιατί τα κρασαρισματα από τις ram με έχουν πεθάνει...

:):):)

:p:p:p

Link to comment
Share on other sites

Ναι μπορείς να πάρεις ότι θέλεις, αλλά πρέπει να το παίξεις λίγο . Βασικά πρέπει να σου δώσει χαρτί πιστωτικού και όχι απλά ένα χαρτάκι από αυτα τα μπλοκάκια που έχουν . Με αυτο μπορείς να πας να πάρεις οτι άλλο θες να πας στο ταμείο και να δώσεις τα χαρτιά από το σερβις και την καρτούλα από ότι άλλο έχεις διαλέξει.

Φυσικά με το πλαίσιο παίζει η εξυπηρέτηση πολύ απο κατάστημα σε κατάστημα, και ενώ σε κάποιο μπορεί να σου που κάτι δεν γίνεται σε κάποιο άλλο να στο κάνουν. Έχει να κάνει με τον υπεύθυνο καταστήματος και από το κατα πόσο αυτός που θα σε εξυπηρετήσει νοιάζεται ή όχι.

Link to comment
Share on other sites

Είναι καθαρά θέμα ΠΛΑΙΣΙΟΥ αυτό. Πιθανώς να γίνει rma οπότε να λάβεις ακριβώς τις ίδιες, ειδικά αν τις είχες αγοράσει ακριβά. Πιστωτικό δύσκολο το βλέπω αλλά αν σου δωσουν λογικά θα μπορέσεις να αγοράσεις οποιοδήποτε άλλο προϊόν θες από το ΠΛΑΙΣΙΟ.

Link to comment
Share on other sites

Συνήθως ναι στις μνήμες σου δίνουν την δυνατότητα rma και περιμένεις 1+ μήνα πότε θα θυμηθούν να τις στείλουν και πότε θα θυμηθούν να σε ενημερώσουν. Προσωπικά τα rma τα στέλνω ο ίδιος και η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 2 βδομάδες. -το αρνητικό ότι πληρώνεις τα ταχυδρομικά για να πάνε στην εταιρία.

Πιστωτικό πάντως προσφέρουν πάντα σαν εναλλακτική αλλά πάντα στην τελευταία τιμή πώλησης που έχουν στο σύστημα. Τις πήρες 100 , πριν 2 μέρες πούλησαν ένα κομμάτι στα 5ευρώ , τόσο πιστωτικό θα σου δώσουν.

Link to comment
Share on other sites

Το όλο θέμα είναι ότι δεν θέλω να μείνω χωρίς ram(PC), και γίαυτό λέω να παραγγείλω τις 1066 γιατί όπως λέει το site 2-7 εργάσιμες είναι , και όπως τις πάρω θα πάω τις ram στο πλαίσιο, πριν μια εβδομάδα πέρασα από το πλαίσιο στα γρήγορα και με είπε πως αντικατάσταση δεν κάνουν απ'ότι κατάλαβα μάλλον για πιστωτικό το πήγαινε το θέμα.

Αν τα πράγματα πάνε όπως θέλω τότε θα πάρω αυτά!!!

Εκτος αν έχετε να μου προτείνεται κάτι καλύτερο, αλλα δεν νομίζω να μου αλλάξετε γνώμη... :hang3::hang3::hang3:

MEMORY :: Kingston Hyper X 2GB DDR2 Non ECC CL5 1066MHz (KHX8500D2/2G) - Visionstudio.gr

CoolerMaster Elite 370 Black Case (RC-370-KKN1) - Θήκες Υπολογιστών - plaisio.gr

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.