Jump to content



amd 940....!!!


Μοκου

Recommended Posts

Αυτές τις μέρες το cpu μου amd 940 παρέδωσε πνεύμα!!!Σηκώνει τρελές θερμοκρασίες κοντα 105 σε κατάσταση ηρεμίας!!!Ήταν απο τα πρώτα που είχε βγάλει η amd!! Του έδωσα 1.65:fun::tomato: και άρχισε τα δικα του!!!Όλα αύτα σε win7 64 αλλά οταν πάω σε xp 64 ΔΕΝ κάνει τα ίδια πλε οθονες και ολα τα γνωστα!!! Σκεύτομαι προσορινα να βαλω αλλο cpu μέχρι να παρω αλλο pc και είμαι ανάμεσα σε δύο Phenom II X4 965 Box Black Edition AMD Phenom II X6 1055T (sAM3, 2,8 GHz, 6MB) - Επεξεργαστές - plaisio.gr . Αλλα δεν ξέρω αν υποστιριζου DDR2 μνημες!!!Καμία ιδέα ή αλλη προταση????

Link to comment
Share on other sites

Το αν υποστηρίζουν τις μνήμες μπορεις να το δεις πολύ εύκολα από τον αν υποστηρίζει η μητρική σου. Από ότι βλεπω η K9A2 γενικά υποστηρίζει αυτούς τους επεξεργαστές αν περάσεις τα πιο καινούργια Bios . Για να βεβαιωθείς μπαίνεις στο site της msi και βάζεις τον full κωδικό της μητρικής και πηγαίνεις στο cpu support.

Όσο για τον επεξεργαστή συλλυπητήρια , αλλά τα θελες 1.65 με αέρα είναι βέβαιος θάνατος. Οι phenom είναι πολύ ευαίσθητοι στο ρεύμα τους. Για να πας ενα 1.65-1.7 πρέπει να έχεις θερμοκρασία cpu 10-15 βαθμόυς με υδρόψυξη.

Link to comment
Share on other sites

1.65? Τον ξέσκισες.

Πάντως τον Χ6 αμφιβάλλω να τον προλάβεις. Αν τον προλάβεις πάρε τον πριν μια ώρα. Μην περιμένεις να δεις τι θα σου απαντήσουν εδώ μέσα.

τσέκαρε και τον AMD Athlon II X4 640(sAM3, 3.0GHz, 2MB) - Επεξεργαστές - plaisio.gr

φαίνεται να έχουν 2-3 κομμάτια παραπάνω οπότε ίσως να τον προλάβεις (πάλι είμαι υπερβολικά αισιόδοξος!).

..αλλά τώρα βλέπω ότι είσαι Ρέθυμνο και μάλλον δεν στέλνουν με ταχυδρομείο αυτά που είναι μόνο σε κάποια καταστήματα διαθέσιμα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.