Jump to content

Ati HD6870

Recommended Posts

Καλησπερα , σκεφτομαι για αγορα καρτας γραφικων και ειπα να ακουσω αποψεις και απο την ωραια παρεα σας!

Λοιπον εγω εχω αυτο το spec:

AMD PHENOM X4 955 (3,8 OC)

CORSAIR XMS 3 4G KIT 1333

GIGABYTE 890 UD3H

ASUS EAH4890

CHIEFTEC 550 GREEN POWER

Η αγορα που σκεφτηκα λοιπον ειναι η 6870 μιας που εχω ακουσει αρκετα καλες κριτικες και συκγριτικα.

Παιζω παντα σε full hd αναλυση (1920χ1080) και παρατηρω σε πολλα παιχνιδια παιφτουν κατακορυφα τα fps...

Θα ηθελα απο τους γνωστες του φορουμ εαν γινεται να εξηγησουν αναλυτικα την διαφορα μεσα σε shader και memory clock και γενικα σε spec των καρτων και να πουν τις διαφορες.

Αξιζει η συγκεκριμενη η μπορουμε σε αυτα τα χρηματα να παμε σε αλλη?

Κοστιζει 180 περιπου.

Ευχαριστω.

Στα λεφτα της ειναι απο τις καλυτερες επιλογες εκτος και αν εβρισκες μια 5870 μτχ αλλα και παλι ειναι καλυτερα να εχεις μια καινουργια καρτα!! Απο επιδοσεις δεν θα σε απογοητευσει και αν ψαξεις λιγο τα reviews θα δεις οτι τα παει μια χαρα και στα πιο βαρια παιχνιδια(1920χ1200 4ΧΑΑ 16ΧΑF)και στο μελλον πετας αλλη μια και απολαμβανεις ενα πολυ καλο Crossfire setup. Δες εδω το table με τις διαφορες στα specs Radeon HD 4890 1GB vs Radeon HD 6870 – Performance Comparison Benchmarks @ Hardware Compare

Εγώ πήρα μία club3d 170ε. Αθόρυβη, δροσερή, όλα ok. Συγκριτικά με την 4890 θα δεις θεαματική διαφορά. Σε αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει "καλή" αντίστοιχη από NVIDIA (κάτι τοις παραπάνω για την 560ti μόνο αξίζει), όμως μιας και η μητρική σου υποστηρίζει crossfire και όχι SLI, θα σου έλεγα να μείνεις σε ΑΤΙ.

Καλησπέρα, χθές έβαλα αυτή την 6870: HIS 6870 IceQ X Turbo 1GB GDDR5 PCI-E HDMI/2xDVI/2xMini DP < HD 6800 Series < Desktop Graphics < Products | HIS Graphic Cards. Πιστεύω οτι θα δείς διαφορά. Δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω κάποια μέτρηση επειδή έχω διαφορετική ανάλυση (1440χ900). Πάντως νομίζω οτι είναι κάρτα value for money.

Στα λεφτα της ειναι απο τις καλυτερες επιλογες εκτος και αν εβρισκες μια 5870 μτχ αλλα και παλι ειναι καλυτερα να εχεις μια καινουργια καρτα!! Απο επιδοσεις δεν θα σε απογοητευσει και αν ψαξεις λιγο τα reviews θα δεις οτι τα παει μια χαρα και στα πιο βαρια παιχνιδια(1920χ1200 4ΧΑΑ 16ΧΑF)και στο μελλον πετας αλλη μια και απολαμβανεις ενα πολυ καλο Crossfire setup. Δες εδω το table με τις διαφορες στα specs Radeon HD 4890 1GB vs Radeon HD 6870 – Performance Comparison Benchmarks @ Hardware Compare

Το site το ξερω!! Περασα απο εκει ¨μην ανυσηχεις :dance3:

Εχω δει και σε αλλα site ειναι πολυ ψηλα κοντα στις τοπ σε συγκριτικα.!!!

Θα τηνω προς εκει δηλαδη!!!

Σας ευχαριστω παντως!!!

Καλησπερα , σκεφτομαι για αγορα καρτας γραφικων και ειπα να ακουσω αποψεις και απο την ωραια παρεα σας!

Λοιπον εγω εχω αυτο το spec:

AMD PHENOM X4 955 (3,8 OC)

CORSAIR XMS 3 4G KIT 1333

GIGABYTE 890 UD3H

ASUS EAH4890

CHIEFTEC 550 GREEN POWER

Η αγορα που σκεφτηκα λοιπον ειναι η 6870 μιας που εχω ακουσει αρκετα καλες κριτικες και συκγριτικα.

Παιζω παντα σε full hd αναλυση (1920χ1080) και παρατηρω σε πολλα παιχνιδια παιφτουν κατακορυφα τα fps...

Θα ηθελα απο τους γνωστες του φορουμ εαν γινεται να εξηγησουν αναλυτικα την διαφορα μεσα σε shader και memory clock και γενικα σε spec των καρτων και να πουν τις διαφορες.

Αξιζει η συγκεκριμενη η μπορουμε σε αυτα τα χρηματα να παμε σε αλλη?

Κοστιζει 180 περιπου.

Ευχαριστω.

πολυ καλη επιλογη για τα λεφτα της η 6870

αλλα δεν κοστιζει 180 κοστιζει λιγοτερο

6870 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

Eαν βαλεις στο μελλον και δευτερη οι επιδωσεις θα ξεπερναν μια 5970 και θα ειναι ισαξια με μια 7970

Αυτα και καλες αγορες

πολυ καλη επιλογη για τα λεφτα της η 6870

αλλα δεν κοστιζει 180 κοστιζει λιγοτερο

6870 - Κάρτες Γραφικών | Skroutz.gr

Eαν βαλεις στο μελλον και δευτερη οι επιδωσεις θα ξεπερναν μια 5970 και θα ειναι ισαξια με μια 7970

Αυτα και καλες αγορες

Εαν παρατηρησεις ολες παιζουν απο 160 περιπου.

Εαν βαλεις ομως και αντικαταβολες και αποστολες τοτε θαπαει καπου εκει.

Ειμαι απο Κρητη ....

Όπως σου είπε και το παιδί πιο πάνω πάρε μία 6870 και αργότερα βάζεις και μία δεύτερη , αλλά μάλλον σίγουρα θα χρειαστείς μεγαλύτερο psu...

Όπως σου είπε και το παιδί πιο πάνω πάρε μία 6870 και αργότερα βάζεις και μία δεύτερη , αλλά μάλλον σίγουρα θα χρειαστείς μεγαλύτερο psu...

Καλα σιγουρα εαν παιξω με διπλη ενοειται...

Εαν παρατηρησεις ολες παιζουν απο 160 περιπου.

Εαν βαλεις ομως και αντικαταβολες και αποστολες τοτε θαπαει καπου εκει.

Ειμαι απο Κρητη ....

Mε τα μεταφορικα 166 βγαινουν σε πολλα καταστηματα φιλε μου

sapphire 6870 166 ευρω κοστιζει με ολα τα εξοδα

Mε τα μεταφορικα 166 βγαινουν σε πολλα καταστηματα φιλε μου

sapphire 6870 166 ευρω κοστιζει με ολα τα εξοδα

Ναι το δεχομαι , ομως αξιζει να βαζεις στην μεση μεταφορικα και το αγχος της αποστολης(θα σου ερθει , πως θα σου ερθει,θα ειναι σε καλη κατασταση) ενω μπορεις να την εχεις τοιμοπαραδοτη απο καταστημα στην πολη σου....14 ευρω η διαφορα...:hm:

Καλά τσάμπα άγχεσαι. Όπως και να σου έρθει καλύπτεσαι από εγγύηση. Και δεν είναι κάποιο προϊόν που είναι δύσκολο να το βρεις.

Έχει το multirama καταστήματα σε όλες τις πόλεις στην Κρήτη, πάρτους ένα τηλέφωνο. Εναλλακτικά, άμα είσαι Χανιά δες αυτό. 169/166 την έχουν αντίστοιχα.

Ναι το δεχομαι , ομως αξιζει να βαζεις στην μεση μεταφορικα και το αγχος της αποστολης(θα σου ερθει , πως θα σου ερθει,θα ειναι σε καλη κατασταση) ενω μπορεις να την εχεις τοιμοπαραδοτη απο καταστημα στην πολη σου....14 ευρω η διαφορα...:hm:

Δεν θα εχεισ προβλημα με την μεταφορα απο καταστηματα οπως multirama

μην ανχωνεσαι

Και γιατι να μην την παρω απο το Πλαισιο???:fun:Η ιδια τιμη...

Μακρια απο πλαισιο φιλε μου

γιατι εχει χαλασει πολυ ειδικα σε rma

Μακρια απο πλαισιο φιλε μου

γιατι εχει χαλασει πολυ ειδικα σε rma

Δηλαδη το μουλτιραμα ειναι καλητερο ???

Γιατι εγω δεν εχω ξαναδει καλητερο σερβις/εξυπηρετηση...Τωρα εαν μιλας για το αν πας να καψεις την καρτα 10 μερες πριν ληξει η εγγυηση και το καταλαβουνε και μετα τους κραζεις επιδη θες καινουρια ...εντξει...!

Να γιατι χαλασε η Ελλαδα...:tomato:

Δηλαδη το μουλτιραμα ειναι καλητερο ???

Γιατι εγω δεν εχω ξαναδει καλητερο σερβις/εξυπηρετηση...Τωρα εαν μιλας για το αν πας να καψεις την καρτα 10 μερες πριν ληξει η εγγυηση και το καταλαβουνε και μετα τους κραζεις επιδη θες καινουρια ...εντξει...!

Να γιατι χαλασε η Ελλαδα...:tomato:

Επειδη λες οτι να ναι και φενεται πως δεν ξες απλα διαβασε 100αδες παραδειγματα

http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/plaisio-kai-aparadekti-symperifora-pros-pelates-84202.html

Παρε απο εκει αλλα οταν την παθενεται μετα γκρινιαζεται

Και ειδικα αυτο με το service του πλαισιου ας μην το σχολιασω καλυτερα

Καλά αυτό δεν ισχύει και πολύ. Ότι έχεις αγοράσει σχετικά με τον υπολογιστή(και όχι μόνο) έχει φάει μεταφορά. Πώς ήρθαν στο κάθε πλαίσιο, multirama κλπ.

Επειδη λες οτι να ναι και φενεται πως δεν ξες απλα διαβασε 100αδες παραδειγματα

http://www.thelab.gr/ti-pou-poso/plaisio-kai-aparadekti-symperifora-pros-pelates-84202.html

Παρε απο εκει αλλα οταν την παθενεται μετα γκρινιαζεται

Και ειδικα αυτο με το service του πλαισιου ας μην το σχολιασω καλυτερα

Κοιτα τωρα επιδη ανοιγεις μεγαλη συζητηση γιατι εγω ειμαι αντικειμενικος εχω να πω οτι δν μπορεις να κρινεις απο το φορουμ ενος site οτι επιδη το εγραψαν 1-2 , 100 τεσπα παει να πει οτι ειναι ετσ...

Το καταστημα ειναι πολυ ανωτερο σε ταχυτητα εξυπηρετησης/τιμης/ποικοιλιας σε ολα στην Ελλαδα.

Εκτος απο ολα αυτα , οταν ακους τοσους πολλους να συζητανε γιαυτο μονο κακο δεν ειναι ....!!:p

Φαντασου ποσους πελατες εχει...

Καλα δεν το συζητω ειδικα στην εξυπηρετηση που τα αλλα σου λενε μια βδομαδα και ΑΝ! :sick: , σε ελεγχο ,η οπως πχ e-shop που τα στελνουν ολα σε Αθηνα (για Κρητη παντα) !!!

Φαντασου την διαφορα...

ΓΙα να μαθεις πως γινεται , οταν υπαρχουν παραξενοι , ασχετοι , και πονιροι μελατες αφτα γινονται...

Ποσα παραδειγματα εχεις δει μεσα σε καταστημα να επιστρεφουν κατι ενω λειτουργει κανονικα και το ανοιξαν επιδη δεν τους αρεσε εξωτερικα η επιδη κανει λιγο παραπανω θορυβο η επιδη δεν του αρεσουν τα χρωματα η 1002 λεπτομεριες!!!!Οταν γινεται αυτο λοιπον αυτα τα προιοντα που εγιναν επιστροφη δεν γινονται RMA , πρεπει να ξαναπουληθουν!Δεν μπορεις να τα στειλεις πισω Ασια να φας μεταφωρικα και αδικα το διαστημα (χρονικο) και μετα να σου ερθει πισω ακομη πιο ταλαιποριμενο...Θα πρεπει να το παρει καποιος αλλος...Ε ετσι λοιπον γινεται αυτο.. Δεν λεω πως ειναι αριστο αλλα εχει να εξυπηρετησει τοσους πελατες λαθη γινονται και στον τροπο και στο αποτελεσμα!!!

Ολοι εχουν μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα αλλα μην κρινεις εγωηστικα.....

Το Multirama ειναι και αυτο απο τα μεγαλητερα καταστηματα και μπραβο τους οπως σε καθε πετυχημενο μαγαζι , αλλα εχει και αυτο τα αρνητικα (ειδικα στις τιμες).

Οτι πιστευει και οποιο εμπιστευεται ο καθενας...

(σορυ για το μεγαλο κειμενο):toomuchne

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.