Jump to content



winfast tv200 deluxe+πρόβλημα....


anhelito

Recommended Posts

Έχω την πάραπάνω κάρτα εδώ κ ένα μήνα κ τώρα τελευταία μου εμφανίζει τις γραμμές που βλέπετε σε 2 κανάλια. Το καλό είναι ότι εμφανίζονται σε κανάλια που δεν με ενδιαφέρουν αλλά κ πάλι μου τη σπάει. Λέτε να τους την επιστρέψω? Αλλά θα το λάβουν σαν βλάβη ή θα τραβιέμαι κανά χρόνο για να μου την αλλάξουν?

Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει την κάρτα σε όλες τις pci, άλαξα τα βύσματα, στράβωσα λίγο τις υποδοχές για να κάνει καλύτερη επαφή με το φίς της κεραίας κ.α. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι ένα κανάλι που έχει πρόβλημα, παλιά ήταν χειρότερο κ τώρα έχει φτιάξει κάπως. Ίσως να φτιάξει κ άλλο στο μέλλον αλλά κ αυτό δεν είναι λύση. Τέσπα.

post-1120-1416071077,695_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Α ναί σωστά. Λοιπόν έχω βάλει area:hungary(pal B/D), tvsource:antenna Βασικά αν βάλεις greece δεν δείχνει σωστά τις εικόνες. Τα κανάλια τα βρίσκω χειροκίνητα. Δεν έχω δοκιμάσει τώρα που το σκέφτομαι να κάνει μια αυτόματη αναζήτηση κ να τα αποθηκεύσει.

@Makis Hourdakis: Το συγκεκριμένο κανάλι υπάρχει μόνο σε μία συχνότητα. Μήπως εννόείς να ρυθμίσω τη συχνότητα λίγο πιό μπροστά ή λίγο πιό πίσω μήπως πιάσω καλύτερη εικόνα. Να το δοκιμάσω αλλά δεν ξέρω πώς.

Πάντως το πρόβλημα έχει εμφανιστεί τελευταία. Με τις ίδιες ρυθμίσεις δεν το είχα κ πρίν.

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον είναι πρόβλημα του tuner. Το έχω και εγώ. Αν κουνήσεις λίγο το καλώδιο της κεραίας θα δεις ότι η ένταση αυτών των γραμμών αυξομειώνεται. Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να τραβήξεις ένα screenshot και να την πας για αλλαγή.

Αν δείτε οι κάθετες αυτές γραμμές δεν πιάνουν όλο το πλάτος της οθόνης, και αυτό αρκεί για να καταλάβεις ότι δεν είναι πρόβλημα του καναλιού. Αυτές οι γραμμές υπάρχουν σε όλα τα κανάλια. Απλά όταν το σήμα είναι γερό δεν φαίνεται.

Link to comment
Share on other sites

κοίτα εγώ πάντως από ελάχιστα κανάλια έχω πολύ καλή εικόνα. ίσως φταίει η εσωτερική κεραία. γενικά από όσες έχω δει δεν βγάζουν τρελή εικόνα. οπότε αν δε στο κάνει σε όλα τα κανάλια δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα του tuner ή κάποια ελαφριά αδυναμία στο σήμα που μεταφράζεται έτσι

Link to comment
Share on other sites

σίγουρα είναι πρόβλημα με το tuner στη συγκεκριμένη συχνότητα κ σε μερικές ακόμα. Υπάρχουν κ άλλα κανάλια με πιό αδύναμο σήμα που δεν εμφανίζουν αυτές τις γραμμές. Δοκίμασα να παίξω λίγο με το φίς της κεραίας κ το καλύτερο σημείο είναι αυτό που φαίνεται. Μετά το καλοκαιράκι θα πάω για αλλαγή. Ένα χρόνο έχουν εγγύηση οι κάρτες αυτές?

Link to comment
Share on other sites

Το συγκεκριμένο κανάλι δεν έχει καλό σήμα? Έχω εξωτερική κεραία κ είμαι απέναντι από τον Υμητό. Πιό χαρτί δεν γίνεται να πιάσω την ΕΤ3. Το βρήκα τι θα κάνω: Θα πάρω τηλέφωνο την ΕΤ3 να δυναμώσει το σήμα της!:shutup: :shutup: :shutup: :shutup: :shutup:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.