Jump to content



Επισκευή 2 broken pins σε P4 2.8C


Ngr

Recommended Posts

δεν ειναι δυσκολό να φτιαξεις αλλα. Ομως ο επεξεργαστής είναι ευαίσθητο μηχάνημα και πολύ πιθανον να τον τραυμάτισες θανάσιμα αν προσπάθησες να κολλήσεις ποδαράκια με κοινό κολλητήρι.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεις να δοκιμασεις να κοψεις 2 κομματια συρμα στο μηκος των ηδη υπαρχων pins και να τα βαλεις στις αντιστοιχες θεσεις στο socket και μετα να βαλεις τον επεξεργαστη. Δεν εχεις να χασεις τιποτα, απλα προσοχη μην βραχυκυκλωσεις τιποτα.

Link to comment
Share on other sites

Για μενα μην ασχοληθεις καθολου βαλτον στο ραφι και τελειωσε η υποθεση και πηγαινε παρε αλλον.Αυτο το λεω γιατι ουτε σε συμφερει οικονομικα να τον στειλεις Αμερικη που ειπες οτι βρηκες καποιον ουτε να προσπαθησεις εσυ γιατι φοβαμαι μηπως δεν τα καταφερεις και κανεις ζημια οχι μονο στον επεξεργαστη αλλα και στο mobo.

Link to comment
Share on other sites

30$ για επισκευη και ποσο θελεις για να τον στειλεις?180 ευρω εχει καινουριος.Και θα εισαι σιγουρος 100% οτι θα σου δουλεψει μετα απο 1 χρονο που σου δινει εγγυηση?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Ngr

Ειναι 2 pins σε μια γωνία, φαντάζομαι το πιο βολικό σημείο, υπάρχει κάποιος με το απαραίτητο κολητήρι και εμπειρία να το κάνει;

ΠΙστευω θα καταφερει να κολησει ανετα ο hipro τοτε

Link to comment
Share on other sites

Το εχω κανει και εγω σε 3-4 p4 στα 2ghz, ηταν σπασμενα τα ακριανα πινακια, χρισιμοποιησα καλώδιο απο καλωδιοταινια floppy, ολοι τους δουλευουν ακάθεκτα απο τότε... Παρε μεγεθυντικό φακο, κολητήρι με μικρή μύτη, αναποδες τσιμπίδες και στραβώσου πάνω απο την cpu...(ζαλίζεσε πολύ... )

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.