Jump to content

προβλημα με vista

iro811

Recommended Posts

Καλησπερα... Εχω προβλημα με τα vista.... Μου βγαζει error για τις ενημερωσεις....ακολουθησα ολες τις οδηγιες της microsoft κ τιποτα.... Τελος λεει να βαλω το dvd κ να κανω repair, αλλα εχω κ εδω θεμα.....δε μου το διαβαζει....το εβαλα σε αλλο pc κ ολα ok, οπως επισης εβαλα κ αλλα cds κ dvds στο pc μου....help!!!!!:confused:

Αν δε σου διαβαζει κανενα cd dvd κλπ παιζει να τα φτυσε το dvd rom drive.

Συνδεσε ενα αλλο dvdrom πανω αν εχεις σε αλλο pc σου και testare.

Καλησπερα... Εχω προβλημα με τα vista.... Μου βγαζει error για τις ενημερωσεις....ακολουθησα ολες τις οδηγιες της microsoft κ τιποτα.... Τελος λεει να βαλω το dvd κ να κανω repair, αλλα εχω κ εδω θεμα.....δε μου το διαβαζει....το εβαλα σε αλλο pc κ ολα ok, οπως επισης εβαλα κ αλλα cds κ dvds στο pc μου....help!!!!!:confused:

Η ημερομηνία και η ώρα του pc είναι σωστές;

Αν δε σου διαβαζει κανενα cd dvd κλπ παιζει να τα φτυσε το dvd rom drive.

Συνδεσε ενα αλλο dvdrom πανω αν εχεις σε αλλο pc σου και testare.

Εβαλα cd κ παιζει κανονικα...

Δεν ξερω αν καταλαβα καλα αλλα η microsoft εχει σταματησει να υποστηριζει updates στα Vista αν δεν εχουν το service pack 2

Το γνωριζω.....Κατεβασμενο εδω κ καιρο....μου κατεβαζει updates, αλλα δε μου τις εγκαθιστα....

Ριξε μια ματια εδώ

Can't Install Updates - Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads

Και να σταματήσεις τελείως τις ενημερώσεις των Vista δεν χάθηκε και ο κόσμος :p

αν κατα τα άλλα το σύστημα σου λειτουργεί καλά. Ίσως είναι και ευκαιρία να βαλεις 7

Ριξε μια ματια εδώ

Can't Install Updates - Microsoft Windows Vista Community Forums - Vistaheads

Και να σταματήσεις τελείως τις ενημερώσεις των Vista δεν χάθηκε και ο κόσμος :p

αν κατα τα άλλα το σύστημα σου λειτουργεί καλά. Ίσως είναι και ευκαιρία να βαλεις 7

Βρηκε......κ τι δε βρηκε......Πρεπει να το αγορασω λεει....μολις το κανω θα σε ενημερωσω.....ευχαριστω πολυ...Ελπιζω να λυσει κ το προβλημα με το dvd εγκαταστασης...

Τι να αγοράσεις; είναι δωρεάν το Windows Update Agent

ok.....λαθος μου...εγω καταλαβα το booster....μου το ειχαν ξαναπροτεινει....κατεβαζω τωρα το αλλο κ σου λεω....κ παλι ευχαριστω

ok.....λαθος μου...εγω καταλαβα το booster....μου το ειχαν ξαναπροτεινει....κατεβαζω τωρα το αλλο κ σου λεω....κ παλι ευχαριστω

Windows update agent installer encountered unrecoverable error.....

Επισης διαπιστωσα πως αλλα dvd τα δεχεται κ αλλα οχι.....οπως π.χ. δεν μου δεχεται dvdακια με προγραμματα απο περιοδικο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.