Jump to content

zomg

Premium Members
  • Posts

    1.335
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by zomg

  1. zomg

    27" ή 32" οθόνη σε 2560x1440 ανάλυση, [ αγορά ]

    Από που τις πήρες; Από backlight bleeding, θαμπάδες και λοιπά άλλα ¨θέματα¨ πώς τα πάνε;
  2. zomg

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Καλή χρονιά & καλή δύναμη σε όλους. (τι, περιμένατε να γράψω τίποτα πρωτότυπο? )
  3. zomg

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

    Περί o-rings που αναφέρατε στις προηγούμενες σελίδες, έχω διαβάσει πολλά posts από έξω να προτείνουν πως τα καλύτερα μπορείτε να τα βρείτε εδώ: https://lelebeck.de/index.htm *μεταφορικά για Ελλάδα δεν έχω ιδέα.
  4. zomg

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Οι μπάλες, παγωτό είναι; Αν ναι, τι γεύση; Σύκο; Γιαουρτοκάτι; Τι;
  5. zomg

    SteelSeries Call of Duty Black Ops II

    Και 'δω μια από τα ίδια. Ενάμισι χρόνο κάτοχος, το ίδιο πρόβλημα εδώ και πολλούςςς μήνες. (γενικά έχουν περάσει πολλά Steelseries από τα χέρια μου και 2 κουμπιά αριστερά/2 κουμπιά δεξιά είναι MUST για μένα, τα δάχτυλα μου κοινούνται σαν αράχνη που υφαίνει τον ιστό της) Αν και τόσο καιρό νόμιζα πως οφείλεται στη motherboard, μετά από ένα τροφοδοτικό που έσκασε πίστευα πως έδινε λάθος ρεύματα ή - τέλος πάντων - κάτι χάλασε γι' αυτό και τα προβλήματα στο ποντίκι. Θυμάμαι όταν τον είχα δοκιμάσει σε άλλο PC έπαιζε κανονικά. Άμα σου είναι εύκολο, τέσταρε και σε άλλο PC, αν και με έβαλες σε σκέψεις τώρα να ξανατεστάρω αλλού να δω αν το κάνει ή οχι. :/ *Απ΄ όσο γνωρίζω (γιατί έχω μείνει λίγο πίσω) σε κανένα ZOWIE δεν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα και τα αριστερά και τα δεξιά πλαϊνά και μάλιστα προγραμματισμένα. Διαλέγεις ή αριστερά ή δεξιά... :dies:
  6. zomg

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Infernal Affairs 1: http://www.imdb.com/title/tt0338564/reference Infernal Affairs 2: http://www.imdb.com/title/tt0369060/reference Infernal Affairs 3: http://www.imdb.com/title/tt0374339/reference (στο 1ο είναι βασισμένο το Departed. Και το 2ο είναι prequel) Και κάπου εδώ θα γράψω πως αν και δεν συμπαθώ τον Damon και τον Wahlberg, παίξαν μια χαρά και οι 2. Ξαναέβλεπα επίσης.
  7. zomg

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Αντί να τη ξαναδείς, δες το original τo ασιατικό. Και τα 2 επόμενα.
  8. zomg

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    v3 /me wants.
  9. zomg

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

    40 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ: ... είναι πολλά αυτά που θέλω να γράψω, άλλα ΔΕΝ προλαβαίνω. Τα μπουκαλάκια στέγνωσαν και πρέπει να γεμίσουν ASAP. >_________< (κατά τ' άλλα 0 κανονικά τσιγάρα από τότε που ξεκίνησα, υγρά με νικοτίνη 6 - πολλές φορές αραιωμένα - και γενικά super ενθουσιαμένος)
  10. zomg

    Official ΦαγητοThread v2.0

    Είχε μείνει λίγος γυράκος χοιρινός/κοτόπουλο και λίγο σουβλάκι χοιρινό/κοτόπουλο, οπότε... Παρέα με την καλύτερη ουγγαρέζα του κόσμου.
  11. zomg

    pdf rar word σε ιστοσελίδες

    Google Drive, έτσι απλά.
  12. zomg

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    Είμαι μέσα για οτιδήποτε "καλό" σε "καλή" τιμή. Αν αυτά τα 17 τα παραγγείλετε, εννοείτε μένω απ' έξω γιατί είμουν ο πρωτελευταίος που έβαλα τα χρήματα. (εκτός αν αποσυρθούν πολλοί και μείνει χώρος για μένα) Τα χρήματα δεν τα αποσύρω, περιμένω νέα σας για καινούργια παραγγελία. (με μηδέν άγχος/βιασύνη)
  13. zomg

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    3 κομμάτια από μένα. (άμα χρειάζεται να πάρω 4 για να γίνουν 30, πρόσθεσε άλλο 1)
  14. zomg

    xiaomi pistons ομαδική αγορά

    Γράψτε άλλη μία πόσο βγαίνει το τεμάχιο και ένα link από το μοντέλο, plz & thanx~ Ψήνομαι για 3-4 τεμάχια. Θα επιβεβαιώσω μόλις λάβω απάντηση σε αυτά που ρώτησα. BasiliCeLew έχω την εντύπωση πως είσαι Βόλο;
  15. zomg

    Ερωτησεις για το CloneZilla

    Άμα σε βόλεψε το CloneZilla ως χρήση και αν όντως κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις. Προσωπικά χρησιμοποιώ εδώ και ενάμισι χρόνο το EaseUS Todo Backup Free. (ενάμισι χρόνο παλιά έκδοση, δεν το ενημέρωσα από τότε γιατί 1. δεν χρειάστηκε και 2. ίσως να εμφανιζόταν ασυμβατότητα σε παλιά backups με νεώτερη έκδοση του προγράμματος, κάτι που πολύ θα ήθελα να τεστάρω αν μου θα μου συνέβαινε, αλλά δεν προλαβαίνω). Αυτό το πρόγραμμα (μαζί με freefilesync) μου 'χουν αλλάξει τη ζωή. Πάνω από 12 recoveries σε 2 διαφορετικά pc μέσα σε ενάμισι χρόνο. (και τα 2 με ssd). Το πρόγραμμα είναι πανεύκολο. Έχει κουμπί να σε φτιάξει bootable stickάκι. Έχει κουμπί να πάρεις image το system όλο (δηλαδή το c: πχ). Έχει και κουμπί να τεστάρεις αν το image είναι ok ή προβληματικό. Ε για recovery βάζεις stickάκι, bootάρεις από κει και μετά τρέχεις το recovery αρχείο. Έχει και επιλογή να γίνει optimize η διαδικαδία για ssd. Προσωπικά μετά τα τόσα recovery, δεν είδα πτώση στη ταχύτητα των ssd. (αισθητή τουλάχιστον σε real life tests, δεν κάθισα να λιώσω στα benchmarks). Όσο για το μέγεθος του ειδώλου, έχει επιλογές για συμπίεση none-normal-medium-high. (το free δεν θυμάμαι αν τις έχει όλες ξεκλείδωτες). Απλά, όσο πιο συμπιεσμένο, τόσο πιο αργό είναι και το recovery.
  16. zomg

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    γιατί ποιός να περίμενε μετά το Biutiful - το οποίο ήταν ΥΠΕΡΤΑΤΗ σαπίλα (πάρτε το όπως θέλετε) - πως θα 'βγαζε τέτοια ταινία ο Inarritu. Όσκαρ ή όχι, δε μπαίνω στο τριπάκι να προβληματιστώ, ήταν τουλάχιστον απολαυστική όπως και όλοι οι ηθοποιοί. (ακόμη και η Emma Stone που δεν την πάω). Αυτά περί overacting κτλ... overacting is a form of acting, get over it. Πραγματικά απορώ πόσο θα μπορέσει να μας εκπλήξει με την επόμενη ταινία του που θα παίζει και ο DiCaprio. (αν και το DiCaprio ακόμη και σε ταινία του Inarritu δε τον κόβω να παίρνει oscar, lol).
  17. zomg

    Ερωτησεις για το CloneZilla

    1. Καλή είναι. Και 'γω έτσι τα χω. 2. Θεωρητικά ναι. 3. Δύσκολα. Δεν το 'χω πάθει ποτέ, αλλά γενικά δεν κολλάω συχνά ιό. 4. Άλλοι θα σου πουν ναι, άλλοι όχι και άλλοι θα σου πουν να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις για να γίνει αυτό. Προσωπικά - πλέον - δεν εμπιστεύομαι τυφλά ΚΑΝΕΝΑΝ αν δεν κάνω real life tests και μάλιστα χρονοβόρα και πολλές φορές. Το CloneZilla το 'χα δουλέψει όπως και άλλα 4-5 παρόμοια προγράμματα, αλλά δεν με είχε βολέψει. Δεν θυμάμαι το γιατί. Άμα θες να είσαι σίγουρος σβήσε/φόρμαρε το βασικό δίσκο και δες αν στον επαναφέρει. Πάρε και μερικές μετρήσεις από ταχύτητες πριν, για να έχεις να συγκρίνεις με το μετά. Αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις.
  18. Έχω μια θήκη Raidsonic τα τελευταία χρόνια (έχει και e-sata). Πολύ καλή, δεν είχα κάποιο θέμα και ωραίο υλικό. Απ' όσο γνωρίζω, 3ΤΒ (ή μεγαλύτερο σκληρό) δεν υποστηρίζουν όλες οι θήκες. Είχα πάρει αυτήν: http://www.itsmart.gr/product_info.php?products_id=4013 Αν και δεν τη χρησιμοποίησα πολλές φορές, δεν είχα κάποιο πρόβλημα. Comple μέ όσους 3άρηδες δοκίμασα και ωραίο υλικό επίσης. EDIT: Μόλις θυμήθηκα πως στην Enermax (για τη Raidsonic δεν είμαι σίγουρος) δεν μπορούσα να πάρω πχ ένα γεμάτο σκληρό, να τον κουμπώσω και να δει τα αρχεία. Πάντα μου ζητούσε να το φορμάρω. Και πάλι, άμα ήταν φορμαρισμένος και έβγαζα το σκληρό και τον κούμπωνα σε sata της mobο, δεν τα 'βλεπε τα αρχεία το PC. Δεν ξέρω τί ή αν έφταιγε κάτι (παίζει να το ξανατεστάρω το σαβ/κο γιατί έχω καιρό να ασχοληθώ μαζί του), αλλά δεν ασχολήθηκα παραπάνω γιατί δεν με βόλεψε η όλη ιδέα να μπαινοβγάζω σκληρούς σε εξωτερική θήκη. (ψόφος) Τελικά πήρα μερικά τέτοια (να χω και καβάτζα): http://www.e-shop.gr/startech-525-trayless-hot-swap-mobile-rack-for-35-hard-drive-p-PER.813506 και ξεμπέρδεψα. (το οποίο μοντέλο το έψαξα εξωνυχιστικά μέχρι να καταλήξω σε αυτό. Έχει πάρα πολλές καλές κρητικές σε amazon/newegg. Θέλει όμως η mobo σου να υποστηρίζει hot swap, αν ενδιαφέρεσε για... hot swap)
  19. zomg

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

    Thanx gia to info. Starter kit δεν κάνει για μένα, είναι σα να μου λες να πάω Χαλκιδική ή Κατερίνη να ρίξω γκόμενα. Έχω ένα γείτονα που ασχολείται με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά τον είχα για nooba (και μπίχλα). Τελικά είναι pro στο θέμα. Μου 'βαλε να δοκιμάσω 6 διαφορετικούς ατμοποιητές και 3 διαφορετικά mods. Αυτό που με πρότεινες, το είχε και αυτό, πολύ καλό. Δοκίμασα και σε mod από αυτά τα τέρατα που ανεβάζουν άπειρα w. Πολύ καλό επίσης, αλλά περιττό για μένα (και βαρύ και μεγάλο). Μου εξήγησε και για θέματα υγειηνής που δεν είχα ιδέα (μου λέει τα καθαρίζει όλα ΠΑΝΤΑ, κάτι που δεν το περίμενα, με άφησε άναυδο) και για αντιστάσεις και για πολλά άλλα. Στην τελική, Vamo 6 με Kanger Subtank και 1.2 κεφαλή πιστεύω πως μου κάνει για αρχή, αλλά θα το ψάξω λίγο ακόμη. (τον Vamo 6 έτσι κι αλλιώς δεν το βρίσκω Βόλο, να τα πάρω όλα σήμερα. Βρίσκω τον Mod ZMAX V5 Sigelei, αλλά διαβάζω κάποια αρνητικά για το κουμπί και με χαλάει πως για να αλλάζεις w και να περιηγήσε στο μενού θέλει συνδιασμούς πάτημα κουμπιού και κινήσεις του χεριού, ενώ ο Vamo 6 έκει 2 κουμπάκια αυξομοίωσης) Πρώτο υγρό πάντως, παραγγέλθηκε είδη: http://www.vapeland.gr/%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%B1-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82/Five-Pawns/Five-Pawns-Castle-Long Τρομέρο, χωρίς να είμαι fan του αλκοόλ. Δεν το κόβω βέβαια να γίνει το μόνιμό μου, αλλά μέχρι να βρω κάτι στο γούστο μου, μου κάνει.
  20. zomg

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

    Hi, hi ! Παντελώς άσχετος με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, ήρθε η ώρα μου -και μένα- να δοκιμάσω. (βασικά ήρθαν νέα άτομα πρακτική/part-time στο γραφείο μη-καπνιστές και θέλω να κάνω μια προσπάθεια με το ηλεκτρονικό ώστε να τους ενοχλώ λιγότερο) Τι να τσιμπίσω λοιπόν; Αυτό το COOLFIRE1 με ψήνει άσχημα, αν και έχω επιφυλάξεις στο αν θα μου φτάσουν τα W του γιατί ανέκαθεν όταν καπνίζω παίρνω μικρές και δυνατές τζούρες, αν και άμα δεν δοκιμάσω κάποιο ηλ. τσιγάρο -ώστε να το χω ως σημείο αναφοράς / μέτρο σύγκρισης - δε μπορώ να έχω άποψη. Θα προτιμούσα να πάρω κάτι από τοπικό κατάστημα. Εδώ στο Βόλο έχουμε: http://www.k110.eu/el/ http://www.ecig.gr/ Στο Vapour Smok-e λέει πως το 'χει το COOLFIRE1. Άμα δεν το 'χει, τι προτείνετε εναλλαχτικά; (να υπάρχει σε αυτά τα 2 καταστήματα) Με ενδιαφέρει να είναι διακρητικό (πχ το COOLFIRE1 μου κάνει) και να μην έχει στόμιο με καμπύλες (βάζω φωτογραφία παρακάτω) και να μην είναι -σχετικά- βαρύ. Ό,τι και να προτείνετε, πείτε και τί άλλο χρειάζομαι. Μπαταρία παίρνω κάποιας γνωστής εταιρείας απλή ή υπάρχουν και επαναφορτιζόμενες; Το COOLFIRE1 φορτίζεται με usb; Χρειάζεται να πάρω και κάποιο usb-kit όποιο ηλ. τσιγάρο και να πάρω; Μπορούν όλα να φορτίσουν με usb ή όχι; ... άσχετος ... γενικά θα με βόλευε να φορτίζει και με usb... Από γεύσεις πάλι -δεν έχω ιδέα- κάνω 12+ χρόνια Craven με rizla μαύρα χαρτάκια και swan μαύρα φιλτράκια. Άμα έχετε να προτείνετε γεύσεις (να βρίσκονται στα 2 καταστήματα) go on. Με ενδιαφέρουν και χαζογεύσεις πχ μπισκότο κτλ, αλλά θα 'θελα ως βασική να είναι αρωματικού καπνού. (πχ Craven ή Καρέλια φάση) Τέλος, άμα έχετε να προσθέσετε κάτι χρήσιμο, ευπρόσδεκτο. Ευχαριστώ. Στόμιο σαν το δεξί θέλω ή και πιο λεπτό ή και πιο λεπτό και αντί κυκλικό οβάλ. (πατηκωμένο) Σίγουρα να μην έχει καμπύλη εκεί που ακουμπάν τα χείλη. (το μισώ αυτό από τους ναργιλέδες)
  21. zomg

    Coolermaster 690 III

    Έτσι. ΕΛΕΟΣ. Το ίδιο θέμα είχα και 'γω με το Coolermaster 690 γι' αυτό και έφαγε ψώφο/πούλημα. Όταν στο μέλλον διάβασα πως το ίδιο πρόβλημα το έχει ακόμα και το 690 III κουτούλαγα το κεφάλι μου στο τοίχο. Κρίμα γιατι είναι πολύ συμπαθητικό κουτί.
  22. Περιληπτικά. Γνωστός, μου έστησε συστηματάκι με freenas. Mobo Asrock κάτι Pro, i3, 4GB ram, 4 WD RED 3TB (2 σε mirror 2 solo) και το λειτουργικό τρέχει από stickάκι. Υπάρχει 1000αρι D-LINK rooter. Οι δίσκοι (σύνολο κάπου στα 9ΤΒ) περιέχουν βιβλιοθήκες φωτογραφιών. Η περιήγηση ΔΕΝ είναι γρήγορη. Δεν είναι σα να έχω κουμπωμέμους τους δίσκους στο PC μου. Μάλιστα στο πλάνο ήταν να παίρνω όλο το nas backup στο PC μου με FreeFileSync, αλλά μόνο για να scannάρει τις αλλαγές κάνει 3 ώρες τουλάχιστον. Για να κάνει και synch αργεί πάλι. Όταν είχα όλους τους σκληρούς κουμπωμένους στο PC μου για να γίνει scan σε αυτά τα 9TB ο χρόνος ήταν 20-30 λεπτά. (δεν θυμάμαι ακριβώς γιατί δεν το θεωρούσα αργό) Και έπειτα το synch ήταν σφαιράτο. (βάση της ταχύτητας των σκληρών.) Στο nas είναι όλα τοοοοοόσο αργά. Δεν έχω ιδέα, ούτε ο γνωστός είναι κανάς "γνώστης". Googlαρα μερικές ώρες χωρίς να δοκιμάσω τίποτα, πολλές οι λύσεις, όχι τόσο εύκολες και από ένα σημείο και μετά δεν έβγαζα άκρη... The Point: Υπάρχουν τρόποι να βελτιώσω την ταχύτητα; (χωρίς να βάλω άλλο hardware) Θα μπορέσω ποτέ να έχω την ταχύτητα που είχα όταν οι σκληροί ήταν στο pc μου; (με sata σε mobo με 10 θήρες) Εναλλαχτικά, μήπως να 'δινα ψόφο στο όλο "project" και να 'παιρνα κανά QNAP των 4 δίσκων με 400-500€;Θα είναι γρήγορο/πιο εύχρηστο; Θα είναι όσο γρήγορο περιγράφω; Θα συνεργάζεται σωστά και με mac;
  23. zomg

    #labxmas2014 day 18 gift 30

    .38-.45 DJD RootX Suedehead
  24. zomg

    #labxmas2014 day 17 gift 29

    SPACE INVADERS
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.