Jump to content



VIVO?


kv3d

Recommended Posts

Ενας φιλος θελει μια καρτα για Photoshop κι εχει μερικες ερωτησεις που δεν μπορεσα να της απαντησω με σιγουρια και θελω την γνωμη σας.

1.Tι σημαινει το Vivo σαν καταληξη στο ονομα της καρτας?

2.Ποια καρτουλα πιστευετε οτι κανει για Photoshop (Καλη απεικονηση,χρωμα) και Dual monitor μεχρι 200-250ευρακια.

3.Επειδη φτηνες εταιριες βαζουν στις καρτες φτηνα Ram-Dac με κακη απεικονηση εχεται να προτεινεται 2-3 αξιοπρεπεις εταιριες.

Εγω προτεινα ATI 9600Pro η XT η 9800Pro σε Saphire ,Ati, η Asus.

:nerd::help:

Link to comment
Share on other sites

Tώρα εξαρτάται κι από τα γούστα του γραφιστά (αν μιλάμε για τέτοιον).. Μερικοί δεν μπορούν να δουλέψουν με την παλέτα της nVidia και άλλοι με της ATi. Νομίζω το καλύτερο θα ήταν να πάτε μια βόλτα σε 2 φίλους.. ένας με ATi και ένα με nVidia με ένα pattern που να δείχνει τα χρώματα και να διαλέξει.

Προσωπικά θεωρώ καλύτερη την απεικόνιση της ATi 9700 από την nVidia 5950 που έχω τώρα..

Link to comment
Share on other sites

Και γω μια ATI θα σου προτεινα ανεπηφυλακτα και στα χρηματα που διαθετεις ανετα παιρνεις 9800 pro.Συγκρητικα με την nVidia εγω προτειμω ATI (ειχα εκπροσωπους και των δυο εταιριων γι'αυτο σου προτεινω ATI).;)

Link to comment
Share on other sites

dual monitor??

ενα μοντελο ξερω που υποστιριζε dual της maxtor νομιζω ηταν?!? .το G400 ειναι εποχης voodoo3,απο κει κ περα δεν εχω συναντησει κατι τετοιο,ισως να υπαρχουν αλλα να μην ειναι τοσο διαδεδομενα,μιας κ απευθυνετε σε ειδικο κοινο.

μαλλον το VIVO δεν χρειαζεται ενας γραφιστας.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη ολες οι αλλες καρτες με δυο εξοδους δεν ειναι Dual monitor?

Ποια η διαφορα ?

Η δικη μου 3dlabsWildcat vp870 υποστηριζει Dual monitor σε Open GL αλλα νομιζα οτι οι νεες nvidia & ati τo υποστιριζουν σε direct-x.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.