Jump to content



Galaxy Note


dimitris_s

Recommended Posts

Δημήτρη το δοκίμασες καθόλου;

Γιατί εγώ το δοκίμασα στο χέρι και απλά δεν κάθεται με τίποτα... ενώ ακόμα και το Titan κάθεται σωστά, το Note είναι απλά τεράστιο... και μιλάμε για σχετικά μεγάλη παλάμη...

Link to comment
Share on other sites

Πήρε ένας συνάδελφος σήμερα το λευκό και το δοκίμασα, έπαιξα και με το stulys, άψογο. Σ' εμένα κάθεται στη παλάμη άνετα, έχω και χερούκλες, μετά φυσικά όταν έπιασα το HD2 μου φάνηκε μινιατούρα.

Σε 2 βδομαδούλες βγαίνει και η επίσημη ICS για το note που είναι optimized για multi-core. ~1500 quadrant το HD2 με ICS @ stock 1GHz και ~4500 quadrant το Note Gingerbread @ stock 2x1.4GHz, φυσάει λέμε.

Το μαύρο μου βγαίνει, συσκευή σκέτη πάντα, 500 ευρώ με μια μικρή εκπτωσούλα που θα μου κάνουν.

2500mah μπαταρία παίζει 9 ώρες βίντεο.

Η HD 1280x800 Samoled ΜΑΜΕΙ, τέτοιο μαύρο μόνο στην panny plasma μου έχω ξαναδεί και σε κάτι παλιές CRT...

Ρε βάλτε μου μυαλό γιατί θα το χτυπήσω λέμε. :innocent:

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου το χτυπησα το κινητο και τα σπαει! Του πεταξα και 32gb sd πανω και αντε γεια λεμε!

Κατεβασε το τελευταιο update που εβγαλε η Samsung μεσα απο τα properties -> update device και το κινητο θα πεταει!

Η ICS δεν θα βγει σε 2 εβδομαδες αλλα τελος μαρτιου να την περιμενεις...

Link to comment
Share on other sites

Αν και εχω android τηλεφωνο, το επομενο μου τηλεφωνο ή θα εχει iOS ή MS mango!

Android τελος για μενα, μεχρι νεωτερας!

και εγω για εκει παω... οχι ξανα Android!
Με εχει πιάσει η υπερκαταναλωτική νευροπάθεια μου, εαν δεν παρω το Note θα φουντάρω! :hehe:

Α ρε Ορεστη τρελε!

Παιδες μην το δενετε και κομπο τι θα γινει με το ICS γιατι η κατασταση γενικα ειναι ψιλο/χοντρο τραγικη απο τη στιγμη που μπλεκουν και οι carriers

Link to comment
Share on other sites

Α ρε Ορεστη τρελε!

Παιδες μην το δενετε και κομπο τι θα γινει με το ICS γιατι η κατασταση γενικα ειναι ψιλο/χοντρο τραγικη απο τη στιγμη που μπλεκουν και οι carriers

Nαι αλλα ρε μαν το κινητο απο κοντα ηταν ερωτας τρελος! Με το λειτουργικο εν μέρει εχω καποια παραπονα...αλλα η συσκευη ειναι απο αλλο πλανητη!

Αυτη η οθοναρα με μαγεψε!

Link to comment
Share on other sites

Σαν συσκευη μαμαει...πιστευω μεχρι 4,3 ιντσες ειναι το καλυτερο μεγεθος...οτιδηποτε παραπανω παει σε αλλη κατηγορια και ξεφευγει..:T:

που να το βαλεις σε τσεπη αυτο το πραμα...:p

Link to comment
Share on other sites

ήθελα να ΄ξερα ποιος χαζοβιόλης θα βάλει αυτό το πράγμα στο κεφάλι του για να μιλήσει από το ακουστικό χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποιο headset :hehe:

δεν υπαρχει ανθρωπος που να μην εχει μπλε δοντι στο αυτι...

Το σωνει το μιρκο παχος που εχει, ανετα το βαζω στην τσεπη του bj μου και μαλιστα στην μπροστινη! Επισης τα bj που φοραω ειναι πολυ στενα, fit σε φαση σωλήνα! Αλλιως το βαζω στην εωτερικη τσεπη του σακακιου μου ή του παλτου μου...δεν με εχει δυσκολεψει καθολου!

Απλα δεν το βγαζω να το βαλω στο αυτι μου...

Το εχω καταχαρει το κινητο, κανει τα παντα ανετα γρηγορα και με διάρκεια!

Οσο για την οθονη του, magic!

Link to comment
Share on other sites

Εγω πιστευω πως μεχρι 4 ιντσες ειναι ανεκτο.. (Και αυτο ισα ισα παλευεται)

Κι εγω εχω μεγαλα χερια, αλλα οταν επιασα στο Πλαισιο το S2 και το Note, τα βρηκα ιδιετερα αβολα..

Αμα ειναι να θελεις βαλιτσακι για να κουβαλας το κινητο, γιατι δεν παιρνεις ενα tablet να βρεις την υγεια σου, οντως..

Η μπαταρια σιγουρα ειναι το μεγαλο θετικο, αν οχι το μοναδικο θετικο.. Τωρα το οτι εχει διπυρινο επεξεργαστη ή αν ειναι tegra, τι να το κανεις.. Οταν στην αγορα κυκλοφορουνε το πολυ 3 ή 4 μοντελα που να εχουνε διπυρινο.. Οι developers θα προσαρμοσουν τις εφαρμογες τους κυριως για πλειοψηφια των συσκευων, αποδειξη του οτι δεν υπαρχει καποιο app/παιχνιδι που να μπορει να γωνατισει το S ακομη.. (Let alone τα Optimus 2X & S2/Note)

Δεν γνωριζω οστοσο αν τα διπυρινα σημαινουν μεγαλυτερο TDW, συνεπως και μεγαλυτερη καταναλωση.. Αλλα εξακολουθω να θεωρω overkill το να εισαι early adopter, με ενα μηχανιμα, δυνατο μεν αλλα οχι πληρως εκμεταλευσιμο.. Και δη οταν ειναι κινητο, που σημαινει οτι θα παιξεις μαζι του τον πρωτο καιρο, και μετα θα το εχεις να καθετε ολο τον υπολοιπο..

Και μιλωντας για καταναλωση και μπαταρια, σαν να θυμαμαι και αυτους που παραπονιουντε για το ποσο γρηγορα πεφτει η μπαταρια, ενω τρεχουν (βαρια εννοιοτε) πραγματα, που τα παλαιοτερα τους κινητα δεν ειχαν καν..

Επισης δεν πιστευω οτι κανενας θα καθησει να κυνιγαει τα subpixels σε μια οθονη 4.3 ιντσων.. Οποτε και μια κανονικη SAMOLED (σε σχεση με την SAMOLED του S2 και τις διαφορες της με τον προκατοχο της) ειναι μια χαρα, κατ εμε.

Εγω προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος με το να μπορω να γραφω σε qwerty, να εχω κανα GPS για την αθηνα, να εχω stereo jack για τα mp3 μου και οχι 150 διαφορετικα headpieces και φορτιστες.. Και αν βαριεμε και καμια φορα στα ταξιδια που κανω, να βλεπω καμια ταινια/anime ή να παιζω κανενα παιχνιδακι (Android ή PSX πχ).. Ευκρινες ειναι και το 720p και σαν recording και σαν playback, καταταλα, κινητο ειναι - δεν αγοραζεις palm sized i7..

Just my 2 cenz καταταλα..

PS: Η μπαταρια παντως, αν το κινητο χρησημοποιηθει μονο για κλησεις/sms/mp3 και δεν το πολυζαλιζεις (οπως τα non-smartphones) κραταει πολυ καλα, σε οποια συσκευη, και χωρις να χρειαστει να εισαι ψειρας με ενα καρο ρυθμισεις..

Link to comment
Share on other sites

H αλήθεια είναι πως κι εγώ από την οθόνη εντυπωσιάστηκα.

Η δική μου δοκιμή για το αν ένα κινητό κάνει στην παλάμη μου είναι να μπορώ με τον αντίχειρα να πατήσω το πρώτο touch πλήκτρο, κάτω χαμηλά, από την αντίθετη πλευρά, ενώ πιάνω ολόκληρο το τηλέφωνο. Στο Titan άνετα, όπως και στο Desire HD μου, στο Note με δυσκολία, άρα πήρε άκυρο.

Link to comment
Share on other sites

Δίκιο έχετε στα περισσότερα points οι περισσότεροι και συμφωνώ.

Ωστόσο θα τολμήσω να πω ότι κάνετε ένα σημαντικό λάθος. Το κατατάσσετε στην κατηγορία κινητού ενώ είναι κάτι ενδιάμεσα σε κινητό και pad. Δεν είνα το κινητό που θα το πάρεις μαζί όταν πας για mountain bike ή snowboard, για τέτοιες χρήσεις έχω άλλα 5 κινητά να αραχνιάζουν στα ντουλάπια.

Bluetooth ear piece και είσαι κομπλέ, εγώ έχω πειστεί πάντως, είναι και θέμα παλάμης. Αυτό που λέει ο Ζάχος, εγώ το καταφέρνω στο Note. :dance3:

Link to comment
Share on other sites

Eγω το βρησκω υπερβολικα μεγαλο σαν κινητο

οποτε σαν κινητο ενφανισιακα ειναι πολυ πολυ παντοφλα

μια χαρα ειναι το iphone 4 σαν σχημα τα σπαει

Αναλογα τα γουστα φυσικα αλλα για μενα ειναι παντοφλα σαν μεγεθος

Link to comment
Share on other sites

Το συγκεκριμένο κινητο ειναι για συγκεκριμένο κοινο. Πλεον ομως η τάση ειναι για οθόνες 4.3" - 5" και θετε δεν θετε καλα ειναι να ψαχνετε για μπλε δοντια, γιατι γκουμουτσα στο αυτι δεν ειναι trendy.

Οποιος βγει και πει, δεν ειναι κινητο και σε 3.5" κανεις την δουλεια σου ειναι brainwashed funboy. :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.