Pantelis... Posted February 7, 2012 #1 Share Posted February 7, 2012 OCZ ModXStream Pro 600W (ModXStream-Pro 600)XFX PRO 550W (P1-550S-XXB9) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Posted February 7, 2012 #2 Share Posted February 7, 2012 Έχω το OCZ εδώ και κάνα 6μηνο στο σύστημα της υπογραφής και δεν έχω το παραμικρό. Και από θόρυβο , απλά δεν υπάρχει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Posted February 7, 2012 #3 Share Posted February 7, 2012 OCZ και απο μενα. Περασε το 500αρι απο τα χερια μου για μηχανημα φιλου και εχω πολυ καλες εντυπωσεις για αυτη τη σειρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Posted February 7, 2012 #4 Share Posted February 7, 2012 Και γω OCZ θα σου προτεινω αλλιως κοιτας σε corsair gs600 που ομως ειναι αλλα 10 ευρω παραπανω αλλα ειναι corsair! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis... Posted February 8, 2012 Author #5 Share Posted February 8, 2012 3/3 το OCZ μεχρι τωρα περιμενω κι αλλες γνωμες παιδια!Ειναι για ενα φιλαρακι που εχει κολησει μ αυτα τα δυο..Περιμενω ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Posted February 8, 2012 #6 Share Posted February 8, 2012 Για €2 διαφορα δεν το συζητουσα καν!!!! OCZ και απο εμενα!!! ειναι και +50W.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Posted February 8, 2012 #7 Share Posted February 8, 2012 XFX Pro, μεγαλύτερο efficiency, χαμηλότερο ripple, Japan caps, Seasonic OEMOCZ ModXStream Pro 600, μικρότερο efficiency, υψηλό ripple, Teapo caps, Sirtec OEMΚαι όσο για την ισχύ το XFX στα +12V μπορεί να δώσει 528W ενώ το OCZ αν και ισχυρότερο (στα χαρτιά) 504W. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Posted February 8, 2012 #8 Share Posted February 8, 2012 Δεν αμφισβητώ αυτά που λες , σίγουρα θα έχεις τους λόγους σου , αλλά περί ισχύος εδώ OCZ ModXStream Pro 600 W Power Supply Review | Hardware Secrets τα λέει αλλώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Posted February 8, 2012 #9 Share Posted February 8, 2012 αν διάβασες καλά το review κάπου λέει ότι σε full load έκλεισε 2 φορές το PSU και η ambient δεν ήταν και ιδιαίτερα υψηλή. Επίσης στα επίσημα specs του PSU τα +12V έχουν μικρότερη ισχύ από τα αντίστοιχα του XFX Pro οπότε δε χρειάζεται καν να διαβάσεις κάποιο review για να βγάλεις άκρη (μιας και εμείς στα review σύμφωνα με τα επίσημα specs φτιάχνουμε το loading pattern).Τέλος το γεγονός και μόνο ότι είναι Seasonic (έστω και mainstream platform) και εφοδιάζεται με Nippon caps εμένα μου αρκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dangar Posted February 8, 2012 #10 Share Posted February 8, 2012 Όντως έτσι είναι , έκλεισε 2 φορές , αλλά το τροφοδοτικό ήταν στο όριό του. Πιθανότατα χτύπησε το σφιχτά ρυθμισμένο OPP (στο review δε πρόσεξα να αναγράφεται αλλά στο manual αναφέρεται) , κάτι που δεν είναι απαραίτητα μειονέκτημα . Και αυτό γιατί οι 2Χ25Α δεν φτάσαν στο όριό τους. Προσωπικά προτιμώ τις μοιρασμένες γραμμές στα 12V με πραγματική προστασία παρά μία με μεγάλη ικανότητα που η προστασία τους είναι πιθανότατα εικονική. Εν πάσει περιπτώσει ο καθένας αποφασίζει με βάσει τα δικά του κριτήρια και ανάγκες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pantelis... Posted February 11, 2012 Author #11 Share Posted February 11, 2012 Αλλες γνωμες αλλες αποψεις???OCZ ~ XFX? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Posted February 11, 2012 #12 Share Posted February 11, 2012 Αλλες γνωμες αλλες αποψεις???OCZ ~ XFX?Φίλε μου από την στιγμή που σου απάντησε ο crmaris νομίζω ότι η σωστή απάντηση έχει δωθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Posted February 11, 2012 #13 Share Posted February 11, 2012 Εγω ειχα το ocz 1 χρονο και τα εφτυσε.Βεβαια το ειχα για 1 χρονο ανοιχτο το pc!!! LOL Σε αντικατασταση πηρα τελικα αυτοhttp://www.multirama.gr/products/product?pid=0520381&catid=020500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.