pantelos Posted February 11, 2012 #1 Share Posted February 11, 2012 χαιρετω...χαιρετωλοιπον πριν 3-4 μερες ανοιξα την vga μου (ραδεον 6950) ειδα κατι σαν να εχει πιασει αλατα στο πισω μερος εκει που ειναι το backplate της. το αγνοησα...και αφαιρεσα την ψυκτρα καθαρησα την παλια παστα(μαμισια) εβαλα μια no-name.τωρα εχω θεμα με θερμοκρασιες idle εχω 45-50 μετα με βιντεο στο youtube ανεβαζει στους 60(δεν ξερω γιατι) και με games 80-90... εαν βαλω την arctic silver 5 θα υπαρξει προβλημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Posted February 11, 2012 #2 Share Posted February 11, 2012 Καταρχην , πόσο είχες πριν την εγχειρήσεις.?Επίσης , μήπως έβαλες παρα πολύ πάστα ή δεν πατάει καλά η ψυκτρα ή μήπως ξέχασες να συνδέσεις τον ανεμιστήρα ? Ακόμα και με No-name της πλάκας (σιλικόνης λευκη) αντε να ανέβεις 5-10 βαθμους ...Σίγουρα το να πας σε arctic silver ειναι προφανες διότι αυτός είναι ο λόγος που αλλάζουμε τις πάστες..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Posted February 11, 2012 Author #3 Share Posted February 11, 2012 ειχα 4-5 βαθμους κατω.. φαν ειναι οκ γιατι ακουγεται. λοικα θα φταιει η παστα(ελπιζω)αλλα γιατι οταν ειμαι στο youtube και βλεπω ενα βιντεο ανεβαινει η θερμοκρασια τοσο πολυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Posted February 11, 2012 #4 Share Posted February 11, 2012 Flash Player 10.1 hardware acceleration for video and graphics | Adobe Developer ConnectionTo flash πλεον επιταχυνεται σε επίπεδο κάρτας.Αν βάλεις το gpuz θα δεις το load της κάρτας ότι πραγματι ανεβαινειΕπίσης αφου δεν ειχες καλή πάστα διαθέσιμη γιατί πείραξες την μανίσια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Posted February 12, 2012 Author #5 Share Posted February 12, 2012 εμμμ:tomato: θα δοκιμασω απο τεταρτη με a.s. 5 και βλεπουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Posted February 12, 2012 #6 Share Posted February 12, 2012 Keep in mind η arctic silver θέλει 200 ώρες δουλεμα για να πιασει την βέλτιστη κατάσταση της.και η θερμοκρασια απο την εφαρμογή μεχρι το περας των 200 ωρων κατεβαίνει περιπου από 1-5 βαθμούς.Οποτε αν εχεις κάποια διαφορα σε σχεση με την μανισια , περίμενε κανα 10ημερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazyGreek Posted February 12, 2012 #7 Share Posted February 12, 2012 εμένα πάντως μια χαρά μου φαίνονται οι θερμοκρασίες, εγώ τόσο είχα με την 6970.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Posted February 15, 2012 Author #8 Share Posted February 15, 2012 καθαρισα την παστα και εβαλα as5 επισης αλλαξα και τα παλια thermal pads και τωρα βλεποντας και κανοντας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Posted February 15, 2012 #9 Share Posted February 15, 2012 sapphire 2gb 6950@6970 μαξ 65 βαθμούς (trixx fan profile) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Posted February 16, 2012 Author #10 Share Posted February 16, 2012 [MENTION=19806]cyberdyne[/MENTION] εβαλα και εγω το atitrixx και μπορω να πω πως ειναι ακομα καλυτερο απο msi ab.η θερμοκρασια δεν εχει περασει τους 80 τωρα...τωρα δουλευει στα ιδια temps που αναφερω στο πρωτο ποστ οποτε ελπιζω σε καμια εβδομαδα-10 μερες να δω διαφορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Posted February 16, 2012 #11 Share Posted February 16, 2012 Άλλαξες πάστα? Αν τώρα παίζεις στους 75-80 το καλοκαίρι τι θα γίνει? Κάτι δεν πατάει καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Posted February 17, 2012 Author #12 Share Posted February 17, 2012 ειναι ακομα στις αρχες της η παστα! οποτε λογικα θα στρωσει(θελω να πιστευω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Posted February 17, 2012 #13 Share Posted February 17, 2012 ιστορίες .......περί στρωσίματος.... το πρόβλημα το είδες μετά από το πρώτο άνοιγμα ?? τα thermal pads πότε τα άλλαξες ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denz Posted February 17, 2012 #14 Share Posted February 17, 2012 Βάλε μια ΠΟΛΥ λεπτή στρώση AS5 και άπλωσέ την πάνω στο τσιπάκι. Βεβαίωσου ότι βίδωσες καλά την ψύχτρα (διαγώνια τις βίδες) ώστε να πατάει γερά. Δεν είναι φυσιολογικές οι θερμοκρασίες που λες και μην περιμένεις να δεις θαύματα από το στρώσιμο της πάστας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Posted February 17, 2012 #15 Share Posted February 17, 2012 Ότι είπαν τα παιδιά παραπάνω. Λύσε την ξανά βάλε πάστα και βίδωσε διαγώνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Posted February 29, 2012 Author #16 Share Posted February 29, 2012 κατι ασχετο...ποια η γνωμη σας για την 6870?λεω να παω εκει λογω του θορυβου(υπερβολικου) της 6950..εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο με max 200euro? οθονη εχω samsung syncmaster ld 220HDcpu qx9650m/b p5e64 revolutionμην πειτε για να αλλαξω cpu και m/b απλα αυτο που ρωτησα παρακαλω.games παιζω...cod mw3 pro 2012 και λιγο bf3...δν τρελενομαι για bench και κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Posted March 1, 2012 #17 Share Posted March 1, 2012 Η 6870 ειναι αρκετα τιμια για τα λεφτα της.Αλλα απο 6950->6870 δεν θα το κανα μονο και μονο για τον θορυβο(ειδικα αν ξεκλειδωνει!).Θα μπορουσες να βαλεις μια αφτερμαρκετ ψυχτρα και θα ησουν κομπλε.Αν παρολαυτα θες καρτα μεχρι 200 για τσεκαρε αυτηMSI Ge Force GTX 560-TI 1GB Twin FrozR II/OC | Skroutz.grΑθορυβη,κρυα,και επιδοσεις ανωτερες απο την 6870.Αν παλι κοιταξεις για μεταχειρισμενες καρτες μπορεις να στραφεις και παλι σε 6950 με καλυτερη ψυξη.....αλλα τι νοημα εχει?Σε αυτα τα λεφτα δεν βρισκεις κατι καλυτερο απο την ηδη υπαρχουσα καρτα σου.Επισης,θα μπορουσες να περιμενεις να βγουν και oι nvidia για να δεις πως θα διαμορφωθουν οι τιμες.Σιγουρα τοτε θα μπορουσες να πετυχεις κατι πιο value for money. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kousein Posted March 22, 2012 #18 Share Posted March 22, 2012 Παιδια εγω εχω την MSI 6950 twin frozr III power OC edition 2 gb και εδω και 2-3 μερες στα windows βλεπω αυτο : δηλαδη τρελλες θερμοκρασιες και δουλευει στο φουλ χωρις να εχω φορτωσει καποιο game και φυσικα χωρις να εχο πειραξει τπτ στην καρτα.εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να παιζει η να την παω πισω πλαισιο να ησυχασω?ουτε 2 μηνες δεν την εχω.υπαρχει περιπτωση να εχω φαει καναν ιο και να μου εχει load η GPU?εχτες νομιζοντας οτι μπορει να φταιει η pci express θυρα την εβαλα σε αλλη pci express και δουλεψε με κατω απο 40 βαθμους στα windows και γυρω στους 58 σε game.σημερα ομως τπτ..παλι ψηνεις αυγα!! βοηθατε γιατι καιγομαστε κυριολεχτικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitogiros Posted March 23, 2012 #19 Share Posted March 23, 2012 Πριν την πας πίσω στο πλαισιο και μπλέξεις στον γολθοδα αυτό, δοκίμασε μια καθαρή εγκατάσταση windows και drivers απο την αρχή ή αν δεν έχεις τέτοια δυνατότητα από το msconfig απενεργοποίησε προγράμματα που δεν έχεις επίγνωση εγκατάστασης. Υπάρχει πιθανότητα να σου τρέχει και το windows experience indexer το οποιο ειναι το benchmark των windows και καμια φορα του την βαράει και τρέχει συνέχεια.Παντως πιστέυω η κάρτα ειναι οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kousein Posted March 24, 2012 #20 Share Posted March 24, 2012 Επειτα απο ενα φορματ και καινουργια windows ειναι μια χαρα..ευτιχως..αποτι φενεται καπιος driver ειχε βαρεσει και στρεσαρε την καρτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.