foivoleon Posted February 13, 2012 #1 Share Posted February 13, 2012 Θα ήθελα να σας υποβάλλω την εξής ερώτηση: Είναι κάποιος απο εσάς κάτοχος κουτιού της Corsair και συγκεκριμένα του μοντέλου Carbide 500R (ή και οποιουδήποτε αλλου με 200mm fan)? Αν υπάρχει κάποιος μπορεί να με πληροφορήσει αν ο ανεμιστήρας 200mm που έχει το case αυτό στο side panel (και άλλα κουτιά της Corsair στο side/front/top) έχει καλό airflow? Επίσης κάνει θόρυβο (ακούγεται δλδ συγκριτικά με τα υπόλοιπα fans του case)? Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. foto του case και του fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzaxa Posted February 14, 2012 #2 Share Posted February 14, 2012 Καλησπερα θόρυβο δεν κανει οσο για το airflow..... μμμμμ καλο το εχω σε armor thermaltake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Posted February 14, 2012 #3 Share Posted February 14, 2012 Εξαρταται αν το fan ειναι με τις 800rpm ή τις 1000rpm. Το μεν πρωτο ειναι σχετικα αθορυβο αλλά αδυναμο. Το δε 1000ρι φαν ακουγεται λιγο αλλά ειναι δυνατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
foivoleon Posted February 16, 2012 Author #4 Share Posted February 16, 2012 Εξαρταται αν το fan ειναι με τις 800rpm ή τις 1000rpm. Το μεν πρωτο ειναι σχετικα αθορυβο αλλά αδυναμο. Το δε 1000ρι φαν ακουγεται λιγο αλλά ειναι δυνατο Τρέχα γύρευε ποιον fan είναι και με ποσα rpm. Αφού η Corsair δε δίνει specs και βγαζει και το sticker του κατασκευαστή πίσω απ' το κέντρο του ανεμιστήρα για να βάλει το δικό της. Να χαρώ εγω σοβαρή και υπεύθυνη εταιρία!!! :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Posted February 18, 2012 #5 Share Posted February 18, 2012 Τρέχα γύρευε ποιον fan είναι και με ποσα rpm.Αφού η Corsair δε δίνει specs και βγαζει και το sticker του κατασκευαστή πίσω απ' το κέντρο του ανεμιστήρα για να βάλει το δικό της. Nα χαρώ εγω σοβαρή και υπεύθυνη εταιρία!!! :hang3: Μακάρι άλλο ψεγάδι να μην της βρούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
foivoleon Posted February 18, 2012 Author #6 Share Posted February 18, 2012 Μακάρι άλλο ψεγάδι να μην της βρούμε Νιώθω μεγάλη τιμή να με κάνει quote η karmen1983 !!! :baby: :respect: Απ' ότι βλέπω θα είμαστε αδερφάκια στις υπογραφές μας λίαν συντόμως αγαπητή karmen, καθώς έχω στα σκαριά εδώ και μήνες το θηριάκι μου, αλλά δεν έχω βρει ακόμη το κλουβί που θα το κλείσω μέσα (εξού και το εν λόγω thread). Φοβάμαι να το αφήσω ελεύθερο μην τυχόν δαγκώσει ανυποψιάστους gamers! BTW έχετε υπόψιν σας κάνα μαγαζί εντός ή εκτός συνόρων που θα μπορούσα να βρω το συγκεκριμένο κουτί σε λογική τιμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Posted February 18, 2012 #7 Share Posted February 18, 2012 BTW έχετε υπόψιν σας κάνα μαγαζί εντός ή εκτός συνόρων που θα μπορούσα να βρω το συγκεκριμένο κουτί σε λογική τιμή? Skroutz Link to comment Share on other sites More sharing options...
foivoleon Posted February 18, 2012 Author #8 Share Posted February 18, 2012 Skroutz LOL !!! Εκτός απ' αυτό προφανώς!!!! Για να το θέσω πιο απλά! Κάπου που να το πουλάνε φθηνότερα απ' τα 123€ του OK Computers!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Posted February 19, 2012 #9 Share Posted February 19, 2012 LOL !!!Εκτός απ' αυτό προφανώς!!!! Για να το θέσω πιο απλά! Κάπου που να το πουλάνε φθηνότερα απ' τα 123€ του OK Computers!!! Pixmania στα 116€! Link to comment Share on other sites More sharing options...
foivoleon Posted February 19, 2012 Author #10 Share Posted February 19, 2012 Pixmania στα 116€! +36€ μεταφορικα??? !!! :shout: Come on people!!! I 'm not that stupid!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wesker Posted February 19, 2012 #11 Share Posted February 19, 2012 +36€ μεταφορικα??? !!! :shout:Come on people!!! I 'm not that stupid!!! Tιμή ζήτησες, δεν είπες βάλε και τα μεταφορικά μεσα Τοτε πας στο OK Computers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.