Jump to content

ponaei8anasi

Recommended Posts

Καλησπεριζω την παρεα και σας λεω εν συντομια το προβλημα μου. Πηγα να βαλω τα ubuntu 11.04 που ειχα προχειρα στο εξωτερικο σκληρο μου στο πρωτο συστημα της υπογραφης μου. Πρωτα δοκιμασα να τα βαλω σαν απλο προγραμμα μεσα από τα windows. Ενώ τελειωνε η εγκατασταση χωρις προβληματα εκανα επαννεκινηση για να μπω στα ubuntu αλλα μου εβγαζε μνμ ότι δεν βρισκει το αρχειο wubildr. Δεν ασχοληθηκα παραπανω και λεω θα τα διαγραψω και από τα windows και θα τα κανω εγκατασταση από το boot. Τα κανω εγκατασταση ολοκληρωνεται χωρις θεματα και μου βγαζει να κανω επαννεκινηση. Από την επαννεκινηση και μετα όταν ο υπολογιστης περναει το bios και φτανει η ωρα να βγαλει το dual boot ο κερσορας παραμενει σε ένα σημειο και αναβοσβηνει με αποτελεσμα να εχω μεινει χωρις λογισμικο. Ξερει κανεις τι μπορει να γινει ώστε να σωθει η κατασταση και να γλιτωσω την επιπονη διαδικασια του φορματ???

Λογικά δεν έχεις βάλει boot loader. Βάλε ένα live cd και κάνε εγκατάσταση μόνο το boot loader (grub).

Το δοκιμασα και ολα ειναι οκ..Σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.