NooDle Posted February 17, 2012 #1 Share Posted February 17, 2012 Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια εμπειρία μου με το σερβις της ocz Απο το καλοκαίρι με εκανε νουμερα ο δίσκος αλλα δεν ήμουν σίγουρος αν φταίει αυτός..(Δεν το έβρισκαν τα windows αργούσε πάρα πολύ κτλπ)Αφου τελικα σιγουρεύτικα οτι φταίει αυτός, πήρα τηλέφωνο στο Πλαίσιο για να δω τι γίνεται με την εγγύηση και με ενημέρωσαν πως έχει σχεδόν 1 χρόνο που έληξε.Τελικά επικονώνησα με ocz στην Ολλανδία (πολυ εξυπηρετικοί οι τύποι δεν υπήρξε mail που να καθυστερήσουν να απαντήσουν πάνω απο 24ώρες)Μου είπανε να τον πακετάρω και να τον στείλω και οτι θα μου καλύψουν αυτοί την εγγύηση.Τον έστειλα πριν μία βδομάδα και είπα να μπω να δω τι γίνεται μεσα στο site.Και έγραφε οτι το προιόν σημερα το παρέλαβαν και οτι σήμερα το αντικατέστησαν!! (Δεν πρεπει να το έστειλαν ομως και σήμερα γιατι στο Tracking Number γράφει Base Logistics Surface).Θεώρησα πως έπρεπε να το γράψω και να το μοιραστώ μαζί σας, τέτοια πράγματα αξίζει να τα λέμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Posted February 17, 2012 #2 Share Posted February 17, 2012 Με εξαίρεση κανα-δυο μεταφορικές, οι περισσότερες έχουν "καθυστερημένο" σύστημα tracking. Δεν αποκλείεται να δεις ένα πρωί το πακέτο στην πόρτα σου και το site τους να μην ενημερωθεί μέχρι την επόμενη μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Posted February 17, 2012 #3 Share Posted February 17, 2012 Όπως τα λέει ο Πέτρος.Από την Τετάρτη περιμένω να κάνει ανανέωση το tracking η UPS για μια παραγγελία η οποία ήταν κάπου στη Γερμανία και ο courier μετά από 10 λεπτά χτύπησε το θυροτηλέφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Posted February 18, 2012 #4 Share Posted February 18, 2012 Τα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών, αλλά και τα τεχνικά τμήματα στην αγγλία από όπου έχω εμπειρία από αγορές, είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με την ελλάδα. Δε σε βλέπουν σαν πελάτης της μιας φοράς. Σε βλέπουν σαν πελάτη που θέλουν να σε ξαναδούν. Εκτός αυτού ξέρουν πως αν είναι σωστοί μαζί σου αυτή είναι η καλύτερη για αυτούς διαφήμιση. Αν δηλαδή μιλήσεις μαζί τους και εξυπηρετηθείς από αυτούς μετά δε θες να έχεις συναλλαγές με πολλές ελληνικές επιχειρήσεις. Όμως, υπάρχει και σύστημα αυστηρό που αν τηρηθεί στην ελλάδα θα σηκωθούν οι πέτρες. Αξιολογήσεις, μετρήσεις αποδοτικότητας, τυπικότητα και σχολαστικότητα. Αν όμως δουλεύεις πληρώνεσαι καλά γιατί το εκτιμούν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Posted February 18, 2012 Author #5 Share Posted February 18, 2012 Τα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών, αλλά και τα τεχνικά τμήματα στην αγγλία από όπου έχω εμπειρία από αγορές, είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με την ελλάδα. Δε σε βλέπουν σαν πελάτης της μιας φοράς. Σε βλέπουν σαν πελάτη που θέλουν να σε ξαναδούν. Εκτός αυτού ξέρουν πως αν είναι σωστοί μαζί σου αυτή είναι η καλύτερη για αυτούς διαφήμιση. Αν δηλαδή μιλήσεις μαζί τους και εξυπηρετηθείς από αυτούς μετά δε θες να έχεις συναλλαγές με πολλές ελληνικές επιχειρήσεις. Όμως, υπάρχει και σύστημα αυστηρό που αν τηρηθεί στην ελλάδα θα σηκωθούν οι πέτρες. Αξιολογήσεις, μετρήσεις αποδοτικότητας, τυπικότητα και σχολαστικότητα. Αν όμως δουλεύεις πληρώνεσαι καλά γιατί το εκτιμούν. Γι αυτο και πήρα τώρα vertex 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Posted February 19, 2012 #6 Share Posted February 19, 2012 Γι αυτο και πήρα τώρα vertex 3 Ακόμα σε περιμένω να έρθεις να τον πάρεις.. σε λέω τον τσιμπάω εγώ αμα δεν τον θές... μην περιμένω κιόλας πότε θα παραλάβουν την επόμενη παρτίδα! χαχα σε κατάλαβα αγορίνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Posted February 19, 2012 #7 Share Posted February 19, 2012 Ναι και εγώ παρόμοια εμπειρία έχω απο την ocz.Αλλά σήμερα πέθανε 2 μήνες μετά και ο αντικαταστάτης που μου έστειλαν.Άνοιξα νέο ticket αλλά δεν ξέρω να πληρώσω πάλι 30ευρώ για να το στείλω;Για 2η φορά μου είναι πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Posted February 19, 2012 Author #8 Share Posted February 19, 2012 30??6.80 πλήρωσα εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Posted February 19, 2012 #9 Share Posted February 19, 2012 9,80 συστημενο για δισκο στην Seagate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Posted February 19, 2012 #10 Share Posted February 19, 2012 Σε επικοινωνία με την ocz μου είχαν πει με ups να το στείλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Posted February 19, 2012 #11 Share Posted February 19, 2012 Και παλι λιγα σε ειπε.Εμενα για τον δισκο η χαμηλοτερη τιμη με ζητησαν 58 ευρω.Βεβαια ρωτησα στην ups γιατι η διευθυνση στην Ιταλια που με δωσανε ελεγε UPS μπλαμπλα ΑΛΛΑ στην rma φορμα δεν με υποχρεωνανε να τον στειλω με την UPS.Σιγουρα μονο με την εν λογω εταιρεια δεχονται το αντικειμενο rma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Posted February 19, 2012 #12 Share Posted February 19, 2012 Μου είχαν πει και μια άλλη νομίζω fedex.Αμα τον στείλω απλά με acs θα τον δεχτούν άραγε;Θα φτάσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Posted February 19, 2012 #13 Share Posted February 19, 2012 Κοιταξε εαν δεν σε υποχρεωνει η εταιρεια να το στειλεις με καποιες συγκεκριμενα στειλτο με ΕΛΤΑ συστημενο.Πιστεψε με δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Η διευθυνση btw στην Ιταλια ηταν αυτη UPS-SCS Milan UPS-SCS Italy Collection Point Seagate Via E. Fermi, 2 Peshiera Borromeo (MI), 20068 Italy Βλεπωντας την υπεθεσα οτι ειναι καποιο κεντρο διανομης της UPS και απο εκει τα στελνουν στην Seagate για αυτο ρωτησα για UPS.Οταν εμαθα την τιμη ομως λεω ΕΛΤΑ και το πολυ πολυ να γυρισει πισω.Αλλα εφτασε κανονικα και ολα κυλισαν ομαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Posted February 19, 2012 #14 Share Posted February 19, 2012 Τα ελτα τα φοβάμαι τελευταία.Εχω παραγγείλει μερικά πράγματα και δεν εμφανίστικαν ποτέ,ενώ άλλα μετά απο 1 μήνα (απο Αγγλία). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarko1 Posted February 20, 2012 #15 Share Posted February 20, 2012 Τα ελτα τα φοβάμαι τελευταία.Εχω παραγγείλει μερικά πράγματα και δεν εμφανίστικαν ποτέ,ενώ άλλα μετά απο 1 μήνα (απο Αγγλία). Πιστεύω ότι τελικά τα ΕΛΤΑ είναι ελαφρώς παρεξηγημένα από τους περισσότερους από εμάς, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Σχεδόν 70 αγορές από το αγγλικό e-bay έχω κάνει, και όλες κύλησαν ομαλά μέσω ΕΛΤΑ. Πλην δύο περιπτώσεων που δεν έφταιγαν φυσικά τα ΕΛΤΑ, ενός ιρλανδού απατεώνα και ενός κινέζου που δεν έστειλε καν το δέμα. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις αποζημιώθηκα πλήρως από το e-bay. Για τις καθυστερήσεις έχεις απόλυτο δίκιο μεν, αλλά συμβαίνουν κυρίως τις γιορτές (Χριστούγεννα, πρωτοχρονιά, Πάσχα κτλ.) που παίρνουν άδειες οι περισσότεροι διανομείς, και σχεδόν τίποτε δεν χάνεται. Μου ήρθαν δισκάκια Blu-ray από Αγγλία μετά από 45 (!!!) ολόκληρες μέρες, και μετά έπρεπε να ζητάω συγνώμη από τον Άγγλο πωλητή, μια και μου είχε στείλει ήδη άλλα δισκάκια δωρεάν ύστερα από e-mail που του έστειλα! Τα δεύτερα δισκάκια Blu-ray που μου έστειλε ο Άγγλος πωλητής, τα πήρα μόλις σε πέντε μέρες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Posted February 20, 2012 Author #16 Share Posted February 20, 2012 μου ρθε email που λέει σημερα οτι το έστειλαν και οτι θα έρθει σπίτι μου στις 27/02Αυτα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrious Posted February 21, 2012 #17 Share Posted February 21, 2012 Απίστευτοι οι τύποι.Μου έστειλαν απάντηση σήμερα και μου λένε θέλει πάλι rma και μου είπανε θα στείλουν αυτοί κούριερ στο σπίτι μου με δική τους χρέωση.Το καλυτερο service ever! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Posted February 21, 2012 #18 Share Posted February 21, 2012 Αυτά είναι :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NooDle Posted February 24, 2012 Author #19 Share Posted February 24, 2012 Και εκει που κοιμάσαι και εισαι χαμενος στα ονειρα σου χτυπάει το θυροτηλέφωνο... και ξενερώνεις απίστευτα γιατι πρεπει να σηκωθείς να δεις ποιος είναι.. Με την τσίμπλα στο μάτι προσπαθεις να καταλάβεις ποιος ειναι και τι ζητάει.. Μεσα στην χασούρα του εγκεφάλου καταφέρνω και συγκρατώ ενα δεμα έχουμε απο Ολλανδία. Σκάω ενα χαμόγελο και κατεβαίνω και τον παίρνω.. Ηρθε κιολας.... 27 Φεβρουαρίου έλεγε στο site.... Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην ocz που και χωρις εγγύηση προχώρησε στη κίνηση αυτή. Καλημέρα :dance3: ps Με γενική ταχυδρομική ήρθε το δέμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.