Jump to content



3D Mark Μετρησεις και αλλα!!!!


Thresh86

Recommended Posts

Παιδια αι νιντ γιορ χελπ(!).Στο 3d mark 2001 SE το PC βγαζει περι τα 9500 ενω στο 3D mark 2003 βγαζει περι τα 4526.Ειναι λογικα νουμερα αυτα??Επισης στο Painkiller(φοβερό!!!!) στο Level 4 το PC κανει κατι περιεργα "κολληματακια",σαν να καθυστερει να φορτωνει οταν παιζω,οχι σπασιματα στην κινηση ή προβληματα στα γραφικα.Ξερει κανεις τιποτις??

Η συνθεση του PC ειναι η εξης

ATHLON XP 2600+ 333fsb

Shuttle an 35 nforce 2 400 chipset

512 MB PC 3200(operates on 333)

MSI FX5900XT 128MB

IBM Deskstar 7200rpm,40 GB

Sony DVD 16/48

Plextor 40/12/40

SB Live Value

Philips 17'':worship:

Link to comment
Share on other sites

Και η δικη μου γνωμη ειναι οτι τα σκορ που βγαζεις με αυτην την καρτα ειναι φυσιολογικα.Οσο αφορα το Painkiller δεν το ξερω το παιχνιδι και θα ηθελα τη γνωμη σου γιατι σκεφτομαι να το αγορασω.

Link to comment
Share on other sites

Το σκορ στο 2001 δεν είναι φυσιολογικό. Αλλά και στο 2003 είναι λίγο χαμηλό. Στο 2001 έπρεπε να βγάζεις πάνω από 10k.

Πάντως έχω 2 επισημάνσεις για το σύστημά σου.

1) ’λλαξε τον DeathStar με κάποιον άλλο σκληρό

2) Βάλε οπωςδήποτε άλλα 512ΜΒ RAM αν παίζεις πολλά παιχνιδάκια.

Και ένα 3ο

3) Πως έχεις ρυθμίσει το swap file και το disk cache?

Link to comment
Share on other sites

Το Painkiller οπως ειπα παραπανω Γιωργο ειναι φοβερο και λεει πολλα σαν παιχνιδι.Εχει πολυ καλο gameplay,ηχο και γραφικα(κατωτερα απο του Farcry).To Pagefile του σκληρου ειναι απο 768-1536 απο την τελευταια φορα που το τσεκαρα.Τον Deskstar(Deathstar kalo λολ) γιατι να τον αλλαξω?τον εχω 4 χρονια και ουτε καν που σκεφτηκα οτ φταιει αυτος.Εισαι σιγουρος οτι οφειλεται στο σκληρο?Disk cache αν εννοεις τη μνημη του σκληρου ειναι 8ΜΒ αλλιως προσδιορισε τι εννοεις.

ΥΓ.Τωρα τελευταια δεν γυρνα το ανεμιστηρι της VGA.Πρεπει να το "σπρωξω" λιγο για να παρει μπρος.Προβλημα τροφοδοσιας?Και η ψυκτρα της καλυπτεται απο πλαστικο?ΔΕν ειναι λογικο ετσι??

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Tα κολληματα που ελεγες οφειλονται στην υψηλη θερμοκρασια του GPU λογο βλαβης του φαν.Δεν πιστευω να εχει πιασει τοση σκονη(γκουχ,γκουχ,γκουχ,γκουχ) που να μην γυρναει το ανεμιστηρι,φυσα το αν μπορεις.

Link to comment
Share on other sites

Ρε συ Ripper18 το ειχα παρατηρησει το οτι το ανεμιστηρι δεν δουλευε και το εσπρωξα και δουλεψε.Αλλα δεν ξερω,με το που γυριζε εψυχε σωστα(η ψυκτρα δεν εκαιγε).Υποπτευομαι οτι δεν φταιει το molex που συνδεω,αλλα το fan με την υποδοχη στην vga.Πως μπορω να αφαιρεσω το καλωδιακι απο την υποδοχη με ασφαλεια χωρις να το ξηλωσω(οπως παραλιγο να γινει)??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.