vagos456 Posted March 4, 2012 #1 Share Posted March 4, 2012 Παιδιά πήγα να κάνω την παραγγελία και δεν είδα πουθενά να στέλνει με ups. Και σταμάτησα. Μπορεί κάποιος να με επιβεβαιώσει αν στέλνει με ups? Και αν όχι, με ποια εταιρία? Για πείτε ρε guys. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Posted March 4, 2012 #2 Share Posted March 4, 2012 Με ταχυδρομείο τα στέλνει. Παράδοση απο 5 έως 8 εργάσιμες. Για Αθήνα μιλάω πάνταΜεγάλες παραγγελίες που έχουν family packs ή πάνω απο 200μέτρα sleeves τα στέλνει με ups αν θυμάμαι καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Posted March 4, 2012 Author #3 Share Posted March 4, 2012 Με ταχυδρομείο,ΕΛΤΑ δηλαδή? Είμαι από λάρισα...γι'αυτό ανησυχώ,για το πως θα έρθουν. για πες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Posted March 4, 2012 #4 Share Posted March 4, 2012 Μην ανησυχείς, έχω παραγγείλει αρκετές φορές και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.Το μόνο προβλημα είναι ο εθισμός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Posted March 4, 2012 #5 Share Posted March 4, 2012 [MENTION=21246]vagos456[/MENTION] ΕΛΤΑ το λένε το ταχυδρομείο ε; Ναι βρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Posted March 4, 2012 Author #6 Share Posted March 4, 2012 Είμαι από τη λάρισα,και δεν ξέρω πως ακριβώς θα έρθουν,γι'αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Posted March 4, 2012 Author #7 Share Posted March 4, 2012 Ok thanks.Εδώ θα το βάλω το tracking ID?- Hellenic Post Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Posted March 4, 2012 #8 Share Posted March 4, 2012 Είμαι από τη λάρισα,και δεν ξέρω πως ακριβώς θα έρθουν,γι'αυτό... E είπαμε βρε Βαγγέληηηηηηη πόοορτα Θα σου χτυπήσει ο ταχυδρόμος, αν είναι μικρός ο φάκελος, αλλιώς θα σου έρθει ειδοποιητήριο να πας να τα πάρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Posted March 4, 2012 Author #9 Share Posted March 4, 2012 ok thanks! Το tracking id για να το παρακολουθώ το δέμα,μπορεί να μου δώσεις link? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pol77 Posted March 4, 2012 #10 Share Posted March 4, 2012 Για ΕΛΤΑ πας εδώ --> ELTA*Track & Trace Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Posted March 4, 2012 Author #11 Share Posted March 4, 2012 Αρά εδώ θα το βάλω το tracking id που θα μου δώσουν έ? Σας ευχαριστώ παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Posted March 5, 2012 #12 Share Posted March 5, 2012 Μην αγχωνεσε τοσο. Θα σε ερθει κανονικα ο φακελος αρκει παντα να εχεις δωσει δωστη διευθυνση. Προσωπικα μενω εξω απο Θεσσαλονικη σε χωριο και με ηρθε στον χρονο που ανεφερε η [MENTION=20975]karmen1983[/MENTION]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Posted March 5, 2012 Author #13 Share Posted March 5, 2012 Μόλις τώρα, ολοκλήρωσα την παραγγελία! Πλήρωσα με Paypal και περιμένω tracking id. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Posted March 5, 2012 #14 Share Posted March 5, 2012 και εγώ που είχα ρίξει μια παραγγελία δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Με ταχυδρομείο ήρθε κανονικά στην ώρα του. Σε φάκελο ήταν και παρέλαβα χωρίς προβλήματα από ΕΛΤΑ. Είχε βάλει και μερικά κομμάτια επιπλεόν ο Nils μαζί με την παραγγελια μου σαν δωράκι. by the way τα σκίτσα του δεν σκοτώνουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Posted March 5, 2012 Author #15 Share Posted March 5, 2012 Ωραία..για δώσε link να δω πως έκανες το case σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Posted March 5, 2012 #16 Share Posted March 5, 2012 Ωραία..για δώσε link να δω πως έκανες το case σου! LOOOL δεν ήταν για το case μου αλλά για το case της GF Το δικό μου μένει offline μόνο όταν κοιμάμαι και παρόλες της προσπάθειές και τα €€ για να γίνει αθόρυβο ακόμα ενοχλεί τους άλλους ο θόρυβος από τα φουφούρια. offtopic - ξέρουμε τίποτα κάτω από 17dbi; Με noctua ultra silent είμαι τώρα και μη μου πείτε WC - offtopic 2: Έχω ποστάρει photo από το PC μου στο αντίστοιχο thread αλλά δεν έχω την υπομονή ούτε καν αναζήτηση να κάνω Πραγματικά πάντως υλικά για modding θα βρεις και αλλού αλλά νομίζω ότι το MDPC έχει καλύτερη ποιότητα και διαθεσιμότητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Posted March 5, 2012 #17 Share Posted March 5, 2012 Εγώ ένα θα πώ. Μακρυά απο το εργαλείο για sleeving της phobya. Τσάμπα τα λεφτά που πέταξα. Τελικά το σούταρα απο το μπαλκόνι το εργαλείο, δεν άντεξα. Χάλασα και το extension 24pin. Με αυτά που πέταξα θα είχα πάρει ήδη το tool απο mdpc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Posted March 5, 2012 #18 Share Posted March 5, 2012 Εγώ ένα θα πώ. Μακρυά απο το εργαλείο για sleeving της phobya. Τσάμπα τα λεφτά που πέταξα. Τελικά το σούταρα απο το μπαλκόνι το εργαλείο, δεν άντεξα. Χάλασα και το extension 24pin. Με αυτά που πέταξα θα είχα πάρει ήδη το tool απο mdpc To tool είναι πολύ καλό αν και με δυσκόλεψε λίγο στα 6pin-α. Ήρθε και με αφιέρωση πάνω απο Nils ... loooool Αν έχεις διάθεση και νέυρα να σπάσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις και 2 σύρματα από συραπτικό. Θα βάλεις από ενα στην κάθε μεριά που κουμπώνει και το tool, αφού το έχεις διπλώσει απο την μεριά που μπαίνει στην υποδοχή ώστε να έχει διπλό κατά κάποιο τρόπο πάχος και θα κάνεις την ίδια κίνηση. Δύσκολο; Ναι αν το κάνεις μια - δύο φορές ναι. Αν έχεις ξεχάσει το tool σπίτι σου και είναι ανάγκη να στηθεί ο πύργος ΤΩΡΑ ώστε να δουλέψεις σε κάποια αναφορά τότε αλλάζουν τα πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos456 Posted March 5, 2012 Author #19 Share Posted March 5, 2012 Μη μου λέτε τέτοια! Γιατί το παρήγγειλα από το aquatuning το set της phobya! Το πήρα ποιο πολύ για τους ανεμιστήρες! Κάνει δουλειά για τα fans? Μου απάντησαν πριν 3 ώρες, και μου είπαν ότι μέσα σε 8 εργάσιμες μέρες θα μου έρθουν! Αλλά είπαν κάτι που δεν μου άρεσε! Αν δεν έρθει μέσα σε 8 μέρες να ζητήσω το tracking id για να δω που είναι... Εγώ φυσικά τους απάντησα, και είπα το θέλω από τώρα το tracking id! Εσείς που είχατε κάνει παραγγελία,πως έγινε? Σας το έδωσε κατευθείαν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Posted March 5, 2012 #20 Share Posted March 5, 2012 vago αγχώνεσαι άδικα με μεγάλα και καταξιωμένα μαγαζιά. 100% θα έρθουν στις μέρες που σου είπαν, εκτός κι αν οι δικοί μας στο Ελλαδιστάν αποφασίσουν να κάνουν τα δικά τους. Οπου σε αυτοί την περίπτωση δεν φταίει το κατάστημα. Και τα 2 μαγαζιά max 8 ημέρες έχουν edit: Μη μου λέτε τέτοια! Γιατί το παρήγγειλα από το aquatuning το set της phobya! Το πήρα ποιο πολύ για τους ανεμιστήρες! Κάνει δουλειά για τα fans? Αν το πήρες μόνο για τα fans κακώς για μένα. Μπορείς και με ένα κατσαβιδάκι, να σπρώξεις απο πάνω τα πινς και τραβώντας να τα βγάλεις πολύ εύκολα Αν το έπαιρνες για τα 24πινα, 6πινα κλπ κακώς και πάλι για μένα, για το λόγο που είπε ο swatoner πιο πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.