Jump to content

vagos456

Premium Members
  • Posts

    208
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

vagos456's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. vagos456

    Δείξτε το κουτί σας...

    Θα μπορούσες να μας πεις τι θερμοκρασίες πιάνεις με τόσα ψυγεία? Έπαθα πλάκα με το πάνω ψυγείο. Αυτό το καλό έχει το 900d. Βάζεις ότι θες.
  2. vagos456

    coolermaster cosmos ii σκέψεις για αγορά .

    Επειδή το έχω,ναι έχει αρκετό χώρο για τα καλώδια,και όπως και να τα βάλεις πίσω θα κλείσει το καπάκι. Άσχετα αν αγόρασα το cosmos ii,το corsair 900d είναι λίγο καλύτερο. Έχει ποιο μεγάλο χώρο,και παίρνει ποιο πολλά ψυγεία.
  3. Μεγάλε σου έδωσαν 2600 σε συσκευασία 4770 και δεν κατάλαβες τίποτα!
  4. vagos456

    Η EVGA ανακοινώνει το Supernova 1600 T2 Titanium

    Αυτό θα δείξει στα reviews για το πόσο καλό είναι, ή είναι καλ
  5. vagos456

    10 κωδικοί για το Watch dogs απο το κατάστημα Msystems

    Καλές γιο
  6. vagos456

    WD 3 TB RED WRITE PROTECTION

    Γράψε αυτά που σου έγραψε το παιδί και θα πετύχει. Άμα θες βήμα,βήμα. Πες να το κάνουμε.
  7. vagos456

    Ergohuman V2 Chair

    Thanks. Για να μη κλαίω τα λεφτά. Είναι και αρκετά...
  8. vagos456

    Ergohuman V2 Chair

    Θα πάρω αυτή ακριβώς όπως είναι... Καλή είναι? Ο κατασκευαστής λέει είναι HJH και όχι raynor. Τι γίνεται? Δεν είναι αυθεντική? [ame]http://www.amazon.de/HJH-Office-652116-Chefsessel-Netz-Stoff/dp/B00CM6DZ7U/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1413803143&sr=8-8&keywords=Ergohuman[/ame]
  9. vagos456

    Ergohuman V2 Chair

    Πήρα το πλαίσιο για να τη δοκιμάσω και να τη δω,αλλά δεν την έχουν στο μαγαζί. Είμαι Λάρισα. Όντως είναι πολύ προσωπικά εργαλεία. Εγώ αυτή την στιγμή έχω μια δερμάτινη από το πλαίσιο. 150€ την είχα πάρει πριν 3 χρόνια.Βολική αρκετά, αλλά θέλω κάτι ποιο προχωρημένο όπως αυτή εδώ.Απλώς ρώτησα για το ύφασμα γιατί τώρα έχω δερματίνη και λέω μήπως είναι κάπως,και δεν θα μου αρέσει. Δεν πιστεύω να σκίζεται μετά από χρόνια το ύφασμα? Έχεις ακούσει τίποτα?
  10. vagos456

    Ergohuman V2 Chair

    ψήθηκα και εγώ τώρα Φοβερή φαίνεται. Το ύφασμα είναι καλό? Άνετο? Για πείτε ρε παιδιά....
  11. vagos456

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Έκανα μια αναβάθμιση στην υδρόψυξη και είπα να σας την δείξω... Η υδρόψυξη είναι η εξής: Block επεξεργαστή: EK Water Blocks EK-Supremacy - Full Nickel ψυγεία: Alphacool NexXxoS XT45 Full Copper 360mm + XSPC Rx120-D Single Radiator Αντλία: Alphacool VPP655 - G1/4 IG complete with D5 HF Top Ρακόρ: Koolance + Ek Υγρό: Koolance Liquid Coolant bottle high performance UV Red Λάστιχα: tygon 13/10 reservoir: Phobya Balancer 250 black nickel controller: Lamptron Fan Controller FCT Touch - Black Και επίσης έκατσα και τα έκανα Sleeve τα καλώδια εκτός από τα έτοιμα που πήρα από την corsair,που ήταν για το τροφοδοτικό! Δεν είχα το κουράγιο να το ντύσω...όποιος το έχει κάνει,ξέρει ότι είναι αρκετά δύσκολο και σου παίρνει μέρες επίσης.... Τα sleeve τα πήρα από το mdpc-x. Ας περάσω στις fotos.
  12. vagos456

    Δείξτε το κουτί σας...

    Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε να σου πω τη αλήθεια... Δεν κόπηκε σωστά,είναι λίγο στραβό το παράθυρο,το λάστιχο πάλι με χαλάει όπως και οι βίδες... Κοίτα πως το έκανε ένας άλλος...Δεν είναι ποιο ωραίο..?? Uploaded with ImageShack.us Όταν δεν έχεις τον απαραίτητο εξοπλισμό,μη προχωράς σε πράγματα τέτοια... Στο εσωτερικό είναι ποιο ωραία τα πράγματα...
  13. vagos456

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ωραίο! Αλλά το 24πινο γιατί το έβαλες έτσι? Όταν μου έρθουν τα πράγματα από το aquatuning και από mdpc-x θα σας δείξω και το δικό μου cosmos II.
  14. vagos456

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Σε ευχαριστώ πολύ...Τώρα το είδα και εγώ ...την κατεβάζουν τα καλώδια,την τραβάνε..επειδή δεν πάνε άλλο..θα το φτιάξω τώρα άμα είναι... thanks! Ok, fix!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.