Jump to content

Προβληματικό πιξελ σε Dell u2412m

psyber

Recommended Posts

Posted

sorry που το ξεθάβω αλλά μάλλον έχω προβληματικό πιξελ σε u2412m που την έχω 3 μήνες. ισχύει ακόμα ότι σου φέρνουν άλλη και παίρνουν την προβληματική; αν ναι απαιτείται συσκαυασία και παρελκόμενα;

Posted

Αν είναι καινούρια γιατί όχι ? ναι λογικά απαιτείται συσκευασία και παρελκόμενα.

Posted

Πάντως σε αντίστοιχη περίπτωση με LG που είχα γυρίσει, είχε ανοίξει ο κούριερ την κούτα, είχαμε βγάλει μόνο την νέα οθόνη, και του είχα βάλει για να πάρει πίσω την παλιά.

Posted
Πάντως σε αντίστοιχη περίπτωση με LG που είχα γυρίσει, είχε ανοίξει ο κούριερ την κούτα, είχαμε βγάλει μόνο την νέα οθόνη, και του είχα βάλει για να πάρει πίσω την παλιά.

Ακριβώς η ίδια διαδικασία και σε μια Dell που είχα πρόβλημα.

Posted

Πως φαίνεται το πιξελ;

Ρωτάω γιατί η πολιτική της Dell σχετικά με τα πίξελ είναι η παρακάτω:

3 Έτη Οn-Site από κατασκευαστή, 1 Bright or 6 Dark Sub-Pixels Warranty Replacement

Posted

είναι φωτεινό και αλλάζει χρώμα ανάλογα με το background.

Posted

παιδιά παραθέτω το τηλέφωνο υποστήριξης της dell γιατί είναι αρκετά δημοφιλής η οθόνη και ενδεχομένως να χρειαστεί και σε κάποιον άλλο για τον ίδιο λόγο.

2108129810

Posted

παιδία επιβεβαιώνω ότι η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφουν ο minast και ο stilskin. ωστόσο ενώ είχα αγοράσει revision a02, η οθόνη που μου έφεραν είναι a00. θεωρείτε ότι το παλιότερο revision υπολείπεται; ο μήνας κατασκευής παντως είναι Ιούλιος του 2011. αν κάποιος έχει a02 μπορεί να αναφέρει το μήνα κατασκευής; και θα ήθελα να ξέρω αν όντως έχει διαπιστώσει κανείς ουσιαστική διαφορά ανάμεσα σε revisions.

Posted
παιδία επιβεβαιώνω ότι η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφουν ο minast και ο stilskin. ωστόσο ενώ είχα αγοράσει revision a02, η οθόνη που μου έφεραν είναι a00. θεωρείτε ότι το παλιότερο revision υπολείπεται; ο μήνας κατασκευής παντως είναι Ιούλιος του 2011. αν κάποιος έχει a02 μπορεί να αναφέρει το μήνα κατασκευής; και θα ήθελα να ξέρω αν όντως έχει διαπιστώσει κανείς ουσιαστική διαφορά ανάμεσα σε revisions.

κανείς;

Posted
κανείς;

Άμα εσύ δεν είδες "ουσιαστική διαφορά", τότε απλά δεν υπάρχει.

Άμα δεν έχει προβληματικά pixels και θέμα με backlight bleeding

comple είσαι.

Posted

Εε ναι δικιο εχει ο zomg ,αμα ειναι οκ η οθονη μην πολυ ψαχνεσαι..!!!!Εξαλλου διαφορες δεν νομιζω ν εχουν!!

Posted

ενδεχομένως και να είμαι υπερβολικός. ωστόσο έχει κάποιος άλλος να καταθέσει ανάλογη εμπειρία ή πιάστηκα μόνο εγώ μακάκας;

Posted

τσεκαρε αν ειναι καινουργια η μεταχειρισμενη. τσεκαρε ποσες ωρες εχει παιξει....:T:

Posted
τσεκαρε αν ειναι καινουργια η μεταχειρισμενη. τσεκαρε ποσες ωρες εχει παιξει....:T:

Πως το βλεπουμε αυτο ? εχει επιλογη στο μενου των dell?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.