Jump to content

stilskin

Premium Members
  • Posts

    81
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

stilskin's Achievements

  1. stilskin

    Αλλαγή UPS ή όχι?

    Csb ήταν και οι μπαταρίες που είχε εργοστασιακά το Apc 1500 που έχω και κράτησαν 8 χρόνια. Εννοείται τις ίδιες έβαλα χωρίς την επωνυμία της Apc πάνω και το αντίστοιχο καπέλο στην τιμή. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  2. stilskin

    Από wind dsl σε fiber

    Να ξέρεις ότι σημαντικό ρόλο παίζει και το ίδιο το κινητό. Το Xiaomi Redmi Note 4 πιάνει 30 Mbps και όταν είχα το Samsung S9+ έβλεπα 50+. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  3. Για Astra G Z14XE και Corsa D Z14XEP ξέρουμε τι προβλήματα έβγαζαν; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  4. Αν και στην αρχή Valet Pro είχα αγοράσει από το εξωτερικό, όταν τελείωσε είπα να δοκιμάσω τον Sonax που αναφέρει ότι κάνει και για πλυστικές μηχανές. Μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τον αφρό που κάνει και από τις καθαριστικές του ιδιότητες. Είναι και οικονομικός στα 2 λίτρα. Νομίζω 9 ευρώ στα Praktiker. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  5. stilskin

    Σύστημα στάθμευσης ΙΧ

    Κατά πρώτον αγόρασε το αυτοκίνητο και βρες ένα φίλο, γνωστό, συγγενή για να σε καθοδηγήσει στα πρώτα σου βήματα στην οδήγηση. Αυτή την μέθοδο εφαρμόσα σε μια φίλη μου νέα οδηγό που είχε πάρει το δίπλωμα και μετά από 5 χρόνια αποφάσισε να πάρει δικό της καινούριο αυτοκίνητο. Όλα αυτά τα χρόνια ήταν ελάχιστες οι φορές που είχε οδηγήσει. Μέσα σε λίγο καιρό είχε βελτιωθεί κατά πολύ και μπορούσε να οδηγεί μόνη της χωρίς την δική μου επίβλεψη. Η δική μου περίπτωση ήταν λίγο διαφορετική. Νέος οδηγός σε καινούριο αυτοκίνητο και έμαθα μόνος μου. Στην αρχή λίγο επιφυλακτικός αλλά με τον καιρό το μάθαινα όλο και καλύτερα. Σεβασμό χρειάζεται και όχι φόβο. Όσον αφορά το θέμα παρκάρισμα θα σε βοηθήσουν αρκετά οι αισθητήρες και σημασία έχει να νοιώθεις και λίγο. Γιατί αν είσαι ακουστικός τύπος και αποφασίζεις να σταματήσεις μόλις ακούσεις το χτύπημα τότε θα υπάρχει πρόβλημα. Επίσης αν διαθέτει το αυτοκίνητο οθόνη πολυμέσων μπορείς να συνδέσεις και κάμερα. Τέλος για τις λακουβες μην αγχώνεσαι ιδιαίτερα. Και στο λέω εγώ που οδηγώ χαμηλωμένο αυτοκίνητο με σκληρή ανάρτηση και χαμηλοπρόφιλα ελαστικά. Στα 15 χρόνια δεν έχω καταφέρει να σκίσω λάστιχο ή να στραβωσω άσχημα ζάντα. Κάποιες λακουβες αναπόφευκτα ή λόγω ταχύτητας ή χώρου αναγκαστικά θα τις "αγοράσεις". Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
  6. Υστερα απο μια πτώση του λάπτοπ έχουμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά θέματα. Το πρώτο και το πιο ευκολο μάλιστα είναι η αντικατάσταση της σπασμένης οθόνης. Το λάπτοπ λύθηκε, βρέθηκε ο κωδικός της κατασκευάστριας εταιρείας και μέσω ebay θα παραγγελθεί το ίδιο ακριβώς μοντέλο σε πολύ καλή τιμή σε σχέση με τις τιμές που άκουσα εγχώρια. Το άλλο σημαντικό πρόβλημα είναι οτι έχουν σπάσει στον αριστερό μεντεσέ τα 2 απο τα 3 στηρίγματα που συγκρατούνται οι βίδες και ουσιαστικά συγκρατείται απο μια βίδα. Ναι μεν ανοίγει και κλείνει χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα μέχρι τις 90 μοίρες αλλά αν θές να ανοίξεις την οθόνη σε πιο επικλινή θέση, τότε το μπροστινό bezel της οθόνης στο αριστερό σημείο ξεκουμπώνει. Μιας και είναι και λίγο παλιό το λάπτοπ το καλύτερο θα ήταν να έβρισκα ενα πλαστικό κάλυμμα οθόνης μεταχειρισμένο. Εψαξα στο ebay αλλά δεν βρήκα τον κωδικό του δικού μου λάπτοπ. Για παράδειγμα αυτό το πλαστικό κάλυμμα http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-GENUINE-DELL-XPS-17-L701X-L702X-17-3-ALUMINUM-LID-COVER-HINGES-YP7KG-0YP7KG-/191421458447?pt=UK_Computing_Other_Computing_Networking&hash=item2c919ba80f έχει κωδικό PN YP7KG 0YP7KG και το δικό μου 01VOWH. Αν προμηθευτώ σκέτο μόνο το πλαστικό κάλυμμα και περάσω την κάμερα απο το δικό μου και την wifi antenna μαζί με τα καλώδια τους θα υπάρχει πρόβλημα?
  7. Everynight charging...:dance3::shout: Λίγο υπερβολικός βέβαια αλλά σε γενικές γραμμές η αυτονομία του είναι μικρή. Αν και χθές με 10 ώρες λιώσιμο σε CoD και Battlefield έπεσε μια γραμμή μόνο.
  8. stilskin

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    Αν και ήμουν λίγο επιφυλακτικός όσον αφορά την λειτουργικότητα της συγκεκριμμένης εφαρμογής λόγω κάποιων προβλημάτων που είχαν εντοπιστεί, κατέβασα την τελευταία έκδοση και 2 φορές που χρείαστηκε να κάνω χρήση του προγράμματος ώστε να μπορέσω μετά να περάσω καινούριους drivers, τελικά όλα κύλησαν ομαλά χωρίς κανένα πρόβλημα. Και μιας και κάνει και σωστο, ολοκληρωμένω Uninstall όλων των components σίγουρα και στο μέλλον θα το ξαναχρησιμοποιήσω. Keep up the good word φίλε atiman. :clap:
  9. They are coming... Razer Lycosa Mirror Greek Gaming Keyboard - Πληκτρολόγια - plaisio.gr Razer Mamba 5600 Wireless Gaming Mouse - Ποντίκια - plaisio.gr :clap:
  10. stilskin

    Deus Ex: Human Revolution

    Thanks man! Ηξερα πως να σηκώσω το βαρέλι αλλά δεν γνώριζα πώς να το πετάξω. Βλέπω τώρα που έχουμε μπέι στο νόημα του παιχνιδιού να το ξημεροβραδυάζουμε πάλι.
  11. stilskin

    Deus Ex: Human Revolution

    Το παιχνιδάκι όντως είναι πολύ καλό. Αν και τα δεν είμαι μεγάλος fan των fps με το Deus Ex - Human Revolution έχω φάει κολληματάκι. Μια ερωτησούλα όσον αφορά το gameplay. Πως στο καλό πετάμε βαρέλια? Ακομα δεν έχω βρεί τον τρόπο.
  12. stilskin

    3DMark 11

    Ενα bench με I7 2600K στα 4.2 Ghz και κάρτα γραφικών Sapphire 6970 2 Gb στα 950 core, 1400 memory. Uploaded with ImageShack.us Με στοκ επεξεργαστή και κάρτα γραφικών είμαι στα 5673.
  13. stilskin

    DELL U2311H Μικρά μυστικά - Εντυπώσεις

    Houston we 've got a problem! Προσπαθώ να συνδέσω τον ψηφιακό δέκτη στην Dell με αντάπτορα απο DispayPort σε Hdmi αλλά δεν έχω εικόνα. Με αντάπτορα απο Hdmi σε Dvi-D έχω εικόνα απο τον ψηφιακό δέκτη στην οθόνη αλλά αναγκαστικά πρέπει να συνδέσω το desktop αναλογικά με D-sub στην οθόνη όμως με αυτό τον τρόπο σύνδεσης τα χρώματα φαίνονται ξεθωριασμένα. Να σημειώσω οτι προσπάθησα να συνδέσω και το pc με την οθόνη με τον αντάπτορα DisplayPort στο Hdmi της κάρτας γραφικών αλλά και πάλι χωρίς καμία επιτυχία! Καμιά λύση στον τρόπο σύνδεσης???
  14. stilskin

    DELL U2311H Μικρά μυστικά - Εντυπώσεις

    Ευχαριστώ για την βοήθεια. Γνωρίζουμε αν υπάρχουν ορατές διαφορές αναλόγως τον τρόπο σύνδεσης του ψηφιακού δέκτη με την οθόνη ή δεν υφίσταται κάτι τέτοιο? Χρησιμοποιώντας δηλαδη στην πρώτη περίπτωση Hdmi προς DVI-D και στην δευτερη περίπτωση μετατροπέα Display Port προς Hdmi. Και μια τελευταία ερώτηση. Η κάρτα γραφικών είναι συνδεδεμένη με την οθόνη με DVI-D.Αν την συνδέσω με αναλογικό καλώδιο θα χάσω σε ποιότητα?
  15. stilskin

    DELL U2311H Μικρά μυστικά - Εντυπώσεις

    Με κάποιο μετατροπέα θα μπορέσω να συνδέσω τον ψηφιακό δέκτη με την οθόνη? Για παράδειγμα με το παρακάτω καλώδιο. Konig Καλώδιο HDMI ---> DVI-D M/M (1,5M) - Καλώδια - plaisio.gr Ψάχνουμε αποκλειστικά καλώδιο με Hdmi έξοδο και dvi-d είσοδο? Με μετατροπέα με σήμα εξόδου dvi-d σε hdmi είσοδο θα παίξει ή οχι?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.