Jump to content



Gigabyte GA-Z77M-D3H


BaironKant

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά ,

Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στο pc μου σχετικά οικονομικά , ξεκίνησα με αλλαγή οθόνης (πήγα σε 24 led samsung με hdmi) συνέχισα με ssd vertex 3 60 ,σήμερα μου ήρθε το coolermaster half 932 adv και τώρα ψάχνομαι για την μεγάλη αλλαγή , λέω να πάω εδώ..... Gigabyte GA-Z77M-D3H και εδώ ...... 2500 τιμές από ότι βλέπω λογικές , πληροφοριακά παίζω παιχνίδια και έχω μια 6870 που όπως βλέπω τις τιμές των καρτών ,νομίζω ότι θα την κρατήσω ακόμα , εσείς τι λέτε ???? :confused:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα σου έλεγα καλύτερα να περιμένεις και να δείς και κανένα Review για το τί παίζει με το κάθε μοντέλο για το Z77. Eίναι new stuff ακόμα. Επίσης δέν αναφέρεις τί cpu θα ρίξεις πάνω. Άν δέν κάνω λάθος οι z77 μπορεί να ρίξουν έστω και ελάχιστα τις τιμές των z68. Αυτό μπορέι να σε συμφέρει στην τλεική και έχε υπόψην ότι σχεδόν όλα τα ζ68 με bios updates υποστηρίζουν τους IVY επεξεργαστές όπως επίσης δέν θα δείς και τεράστιες διαφορές. Υπάρχουν μοντέλα που υποστηρίζουν PCIe 3.0 και τα λοιπά.

Link to comment
Share on other sites

Για επεξεργαστή βλέπω να βάζω 32nm ,λογικά θα πάω στον 2500 , βασικά έλεγα να πάω σε αυτήν την μητρική γιατί είναι κοντά στα 100 ευρώ και έχει PCIe 3.0 ενώ δεν βρίσκω z68 με τέτοια λεφτά και PCIe 3.0 (αν και κάτι άκουσα ότι στα νέα μοντέλα Gigabyte z68 θα βάλουν....) και αυτό το θέλω γιατί προς το τέλος του χρόνου βλέπω να αλλάζω και την κάρτα γραφικών

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν από ότι είδα είναι matx οπότε δεν πάω για εκεί αλλά βασικά θέλω να δω το chipset , z77 (120 ευρώ +) ή b75 που βρίσκω με τα χαρακτηριστικά που θέλω usb 3 sata 3 pci-e 3 απλά με λιγότερες θύρες usb και μια θύρα sata 3 με 80 ευρώ ????έχει ακούσει κανείς για το B75 ???δεν έχω σκοπό να κάνω raid και crossfire ,επίσης έχω μόνο ένα δίσκο ssd sata 3

Link to comment
Share on other sites

Aπο εδώ Intel� B75 Express Chipset Το Β75 δεν έχει βγει ακόμα

Απο εδώ

ASRock > Products > B75 Pro3

και

GIGABYTE - Motherboard - Socket 1155 - GA-B75-D3V (rev. 1.0)

και οι 2 μητρικές αναφέρουν ότι pc-i 3.0 μόνο με ivy.H Ιντελ δεν αναφέρει πουθενά pci-3.0 στο Β75

Link to comment
Share on other sites

Βασικά είχα δει αυτήν

Gigabyte GA-B75-D3V (1155 , B75 , DDR3) - Μητρικές - plaisio.gr

που βέβαια λέει ''* PCIE Gen.3 is dependent on CPU and expansion card compatibility.'' αλλά εννοεί μόνο για τους ivy ,γιατί και κάτι μητρικές z68 είχαν αλλά .....

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=3583]BaironKant[/MENTION]

Παντως αν κρινω απο το συστημα της υπογραφης σου + το γεγονος πως λες οτι παιζεις παιχνιδια και δεν εχει προβλημα με την 6870, πραγματικα δεν βρισκω κανεναν απολυτως λογο να ξοδευτεις αυτην την στιγμη, ειτε μετα απο 2-3 μηνες οπως σκεφτεσαι για να αναβαθμηστεις

Το μονο "λιγο" στο συστημα σου ειναι η μνημη, οποτε αν θελεις να κανεις κατι απο το οποιο θα δεις καποια διαφορα στην καθημερινη σου χρηση, αυτο να βαλλεις αλλα 4γιγα (αν εχεις 2*2 οποτε και αλλα 2 σλοτς ελευθερα)

Η ωρα κατα τη γνωμη μου οχι μονο δεν εχει φτασει ακομα, αλλα απεχει και αρκετα :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Ναι αυτό παιδιά σίγουρα , θα περιμένω έτσι και αλλιώς έφτασε η ώρα απλά το προετοιμάζω (μπαίνω στο κλίμα ότι θα μείνω άφραγκος πάλι :dance3: )

το μηχανάκι σου είναι αστέρι οπως και η motherboard τι κ αν ειναι παλιότερη πλατφόρμα.Εγώ δεν θα το πείραζα ουτε στο ελάχιστο.

Αναβάθμισε αν εισαι απαιτιτικός gamer καμια κάρτα γραφικών αλλα οχι ακόμα, μιας και θα σου μείνει για νεότερο σύστημα.

Οι μνήμες DDR2 είναι ασύμφορες και τα 4GB ειναι καλά θεωρώ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.