GoriLLakoS Posted July 21, 2004 #1 Share Posted July 21, 2004 μια ερωτηση προς τους γνωστες του θεματος....οι αντιστασεις πχ σε λεντακια,ειναι φυσιολογικο να καινε????Αμα ειναι πολυ ζεστες υπαρχει περιπτωση να καουν κ αυτες κ το λεντακι????Επισης,τις εχω καλυψει με μονοτικη ταινια...κανει η οχι???? :o Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Posted July 21, 2004 #2 Share Posted July 21, 2004 Είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι ζεστές. Αν τα watt τους είναι αρκετά για το ρεύμα που περνάει στο κύκλωμα, δε θα έχεις πρόβλημα. Αλλιώς είναι πολύ πιθανό να σου καούν. Με τη μονωτική ταινία τις ζεσταίνεις παραπάνω (δεν απάγεται η θερμότητα), οπότε επιταχύνεις το κάψιμό τους. Καλύτερα άστες ελεύθερες να αερίζονται. Μόνωσε μόνο τα καλώδια, όχι την αντίσταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Posted July 21, 2004 Author #3 Share Posted July 21, 2004 το εχω πανω απο 1 ωρα ανοιχτο κ ακομα δεν εχουν παθει τιποτα...οποτε δεν νομιζω νζ κζουν....εχω δικιο η λεω μαμακιεσ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Posted July 21, 2004 #4 Share Posted July 21, 2004 Δεν είναι απαραίτητο. Εμένα μου κάηκε μία αντίσταση μετά από μερικούς μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Posted July 21, 2004 #5 Share Posted July 21, 2004 Αν τις έχεις καλύψει με μονωτική είσαι πολύ λάθος. Αν καεί η αντίσταση το led είναι οκ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.