Jump to content



Στήσιμο πύργου απο e-shop εξωτερικού(newegg Αμερική Τελωνείο etc)


Prof_Chaos

Recommended Posts

Καλησπέρα , μπηκα στο new egg.com και έφτιαξα μια συνθεσουλα μόνο Πύργο.το θέμα είναι ότι η ίδια σύνθεση απο το πιο φτηνο online της Ελλάδας είχε 100ε διάφορα ! για την ακρίβεια 324ε Ελλάδα 320 Δολλαρια Αμερική και αγόραζα και πιο καλά πράγματα!

Αν τα φέρω πακέτο μητρική επεξεργάστη μνήμες και τροφοδοτικο λέτε να έχω πρόβλημα με τελωνείο? αυτά κοστολογουνται στα 320 Δολλαρια .Πύργο δεν βάζω ας το αφήσω.;

το πακέτο λέει ερχετε ups εντελώς δωρεάν.Επίσης αν έχετε να προτείνετε και αλλα μαγαζιά απο εξωτερικό κυρίως Αμερική με καλές τιμες πείτε μου.

Link to comment
Share on other sites

Does Newegg.com ship internationally?

Newegg.com does not currently ship internationally; we only deliver to locations within the United States and to Puerto Rico.

Δεν στελνει το newegg Ελλάδα. Οπότε.....

Newegg.com - Computer Parts, PC Components, Laptop Computers, LED LCD TV, Digital Cameras and more!

Link to comment
Share on other sites

Τζαμπα φασαρια .2,3 parts να παρεις μεταχειρισμενα , με εγγυηση ελληνικου μαγαζιου καλυψες την διαφορα και πιθανοτατα να εχεις και ρεστα .Εκτος αν περιλαμβανει και κατι το εξωτικο η συνθεση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.