Jump to content



galaxy s + netbook


panos444

Recommended Posts

πωλειται το νετμπουκ της κοπελας μου το κερδισε απο μια υποτροφια περυσι και ειναι αχρησιμοποιητο.τοσο αχρησιμοποιητο που η μπαταρια του εχει αποφορτιστει.της εχω περασει τα seven starter στον μικρο ssd του γιατι ειχε linux αλλα αν εχει ανοιχτει 5φορες ειναι ζητημα. acer aspire one zg5 ειναι το πληρες μοντελο του. μαζι δινεται δωρο μια ροζ sleeve θηκη! η μπαταρια με τροφοδοτικο ξαναερχεται στα κανονικα της νομιζω. δεν χρειαζεται να γραψω για την κατασταση του που ειναι σαν καινουριο.. με τον φορτιστη λειτουργει απροβληματιστα.120ευρω ειναι μια λογικη τιμη πιστευω.

επισης δινω το galaxy s στο κουτι του με εγγυηση πλαισιο και 5-6 θηκες δωρο,και καρτα μνημης 8gb, σε πολυ καλη κατασταση. 200ευρω το galaxy. φοραει 4.0.3 το παραδιδω σε οποιαδηποτε ρομ ζητησετε.

Link to comment
Share on other sites

Χαρακτηριστικά: Intel Atom (N270), LCD 8.9", RAM 512 MB DDR2, HDD 8GB SSD, LAN 10/100, WLAN 802.11b/g (Atheros)

το κινητο το εχω αθηνα αν θελετε συναλλαγη χερι με χερι,και στελνω ταχυδρομικως το κουτι του κινητου και τις υπολοιπες θηκες. εχω και την αποδειξη αθηνα.

Link to comment
Share on other sites

Ενδιαφερομαι για το νετμποοκ. Εισαι Αθηνα; Τι χρωμα ειναι;

ειμαι κρητη.ειναι μπλε κλειστο,μπορω να σου επισυναψω και φωτο πριν στο στειλω,να δεις την κατασταση που περιγραφω ως αριστη.ως δωρο θα σταλει με την ροζ σλιβ θηκη που ειχε παρει η κοπελα μου.

παρακαλω χωρις αντικαταβολη. καταθεση στην τραπεζα πρωτα και αποστολη μετα.:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.