Jump to content



google maps to array


teo$

Recommended Posts

Πως θα μπορουσα να παρω μια εικονα απο το google maps και να την μετατρεψω σε ενα πινακα ο οποιος μεσα να περιεχει για τα σημεια της εικονας στοιχεια οπως οι συντεταγμενες και το υψομετρο?Γνωριζει κανεις πως μπορω να κανω μια τετοια μετατροπη???

Link to comment
Share on other sites

Το SketchUp μπορει να εισαγει απο το Google Earth μια εικονα (κ επιφανεια) αλλα οι συντεταγμενες και τα υψομετρα θα εχουν αρχη αναφορας τους αξονες του sketchup.

Αν παιδευτεις λιγο, μπορεις να το ''εξαρτησεις'' μεσα στο sketchup. Δε νομιζω οτι χρειαζεσαι ακριβεια τιμων απ'αυτο το πραγμα....

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Τελικα βρηκα τροπο να κανω αυτο που ηθελα.Χρησιμοποιω αρχεια .hgt που βρηκα στο διαδικτυο τα οποια τα ανοιγω με το global mapper και ουσιαστικα απεικονιζουν καποιο χαρτη με χρωματα που δηλωνουν τα υψομετρα στα σημεια.Με την χρηση λοιπον αυτου του προγραμματος μπορω να εξαγω αρχειο .xyz το οποιο μπορω να ανοιγω με excel, word etc. και να παιρνω ετσι τις συντεταγμενες της περιοχης που θελω (longtitude,latitude,υψομετρο) για ΟΛΑ τα σημεια της περιοχης που εχω επιλεξει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.