Jump to content



Planetside 2


Recommended Posts

δηλαδη αμα θελω να γινω καλος .... να ξεχασω το run a gun

Αν θες run n gun ξεκλειδώνεις ένα smg για τον infiltrator,του αναβαθμίζεις το cloack και κάποιο armor και είσαι έτοιμος.

Link to comment
Share on other sites

smg στο light δεν λεει ε ? γαμοτο με εχει βολεψει πολυ το πεταγμα που κανω , γιατι καμια φορα καμπερωνομαι σε καλο σημειο . μια φορα ειχα παρει και 12 kills ετσι πριν ψωφισω!!!

βλακεια ομως που τα οπλα δεν ειναι κοινα για ολα τα class ....ετσι και αλλιως ιδια ειναι -.-

Link to comment
Share on other sites

Εγω προσωπικα δεν εχω ασχοληθει ουτε με medics ουτε με engineers και μια χαρα εχω παει,ολα γινονται.Απλα με medics,engineers παιρνεις ευκολο xp και certs(? δεν το ξερα οτι παιρνεις certs με heal/fix)

smg στο light δεν λεει ε ? γαμοτο με εχει βολεψει πολυ το πεταγμα που κανω , γιατι καμια φορα καμπερωνομαι σε καλο σημειο . μια φορα ειχα παρει και 12 kills ετσι πριν ψωφισω!!!

βλακεια ομως που τα οπλα δεν ειναι κοινα για ολα τα class ....ετσι και αλλιως ιδια ειναι -.-

μερικα ειναι.το ns 7 pdw που εχω ξεκλειδωσει υπαρχει για ολα τα classes

Έγινε επεξεργασία από jesus
Link to comment
Share on other sites

Το παιχνίδι το παίζεις όπως το απολαμβάνεις εσύ καλύτερα. Αν σου αρέσει infantry παίζεις infantry, αν σου αρέσουν οχήματα παίζεις οχήματα ή και mixed όλα αυτά. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Αν εντρυφήσεις και μπείς σε καλό outfit πάλι αλλάζουνε πολλά στον τρόπο που παίζεις. Όπως σε όλα τα online games με το να "κολλάς" στους "παλιούς" μαθαίνεις. Όσον αφορά τα όπλα ισχύουν τα εξής. Infiltrator Sniper. Light Assault-Engineer Carbines. Medic Assault rifle. Heavy Assault LMG. SMG μπορούνε να χρησιμοποιήσουν όλα τα class. Shotgun όλοι εκτός απο infiltrator. Ανάλογα το faction που παίζεις υπάρχουν πολύ καλά όπλα ανα class και ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ με κόστος 1000 certs.πχ το Jaguar είναι εκπληκτικό για τους TR και κοστίζει μόλις 250 certs. Μια χαρά είναι SMG σε LA αν εσένα σ'αρέσει. Εμένα είναι το αγαπημένο μου class. Αναβάθμισε armor/jetpack και φυσικά C4, βρές το όπλο που σου ταιριάζει και enjoy! Προσωπική άποψη οτι ο LA είναι το class που θα σου μάθει πιο γρήγορα απο όλα τα άλλα τα μυστικά του infantry fight.

Τέλος σαν infantry προβλέπεται να πεθάινεις πολύ. 2 kd ας πούμε είναι μια χαρά. Όσοι έχουνε μεγάλα kd συνήθως παίζουνε οχήματα. Εγώ που παίζω σχεδόν μόνο MBT έχω 3.5 στον main και.... 9.5 στον alt.

Link to comment
Share on other sites

λοιπον ...χθες δοκιμασα λιγο medic

πολυ ξενερωτος XD

παντος για καποιον αγνωστο λογο , εχω μαζεψει 360 certs . οποτε θα παρω καποιο smg σημερα οταν γυρισω απο σχολη. Γενικα ο light armor εχει τρελο mobility!!! χθες κανανε attack σε ενα fortress οπου γυρο γυρο ηταν σκετος τοιχος . Με αυτον μπορουσα να παω οπου θελω , η και ακομα να βγω πισω απτους εχθρους!

στην αρχη επαιζα καραμπινα , ηταν πολυ αποδοτικη σε close range ολα μονο 6σφαιρη , οποτε μετα το πρωτο kill επρεπε να κανω reload ... και που να προλαβεις οταν ολοι πανω μπουλουκι!!! kill death ratio εχω σχεδον 0.75 :S

Link to comment
Share on other sites

E ναι ρε γιατι σου φαινεται περιεργο που εχεις μαζεψει τοσα certs?

Αν δεις καθε φορα που πεθαινεις και πεταγετε η απαισια καινουργια death screen σου λεει ποσα certs μαζεψες.Kills captures ολα κατι δινουν.

A παιζει να ειναι και το δωρο μεσα, εδωσαν σε ολους οσους μπηκαν την St. Patrick's Day 300 certs.

μην παρεις ακομα.μαζεψε χιλιαρικο για να παρεισ κατι καλο.αν και μου φαινεται οτι δεν μπορεις κιολας στο χιλιαρικο ειναι ολα τα smgs

Εγω εχω βαλει στο ματι το Blitz GD-10 για τον infiltrator

Να κανω μια ερωτηση γινεται να αγορασεις μονο certs?Η certs μονο με λιωσιμο και αν θες περισσοτερα γινε member?

Έγινε επεξεργασία από jesus
Link to comment
Share on other sites

Τα certs τα παιρνεις μαζευοντας XP, αμα εισαι premium παιρνεις XP bonus +30-50%, επισης μαζευεις περισσοτερα XP οταν εισαι offline και δεν εχεις καποιον πακιστανο παιζει οσο λειπεις απο το pc :p

O medic μια χαρα ειναι, ειδικα οταν ξεκλειδωσεις της αντιστοιχες grenades :D

οριστε ενα βιντεο απο την παρθενια μου

λιγο raw medic footage, ετσι για το rock :p

%25CF%2587%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582+%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF11.JPG

Αγαπουλα ...

πηγαινε πεστου. οτι το παιχνιδι ειναι ΟΑΣΗ !!!!

Αντε να αλλαξω τον i3 και σας ερχομαι σουμπιτος !

Link to comment
Share on other sites

Όσον αφορά τα certs όταν αρχίσετε και καίτε/μάθετε το παιχνίδι μπορείτε να βγάζετε 500+ τη μέρα. Και τα 1000 είναι εφικτά ειδικά σε double xp days. XP = Certs. Certs δεν αγοράζεις όπως είπε ο grunt απλά παίρνεις πιο πολλά αν κάνεις συνδρομή. Αυτό που μπορείς να αγοράζεις με station cash(αληθινά χρήματα) είναι όπλα, camouflage, αισθητικά. Αν σ'αρέσει το game και ρίξεις κανα ευρό τα BUNDLES συμφέρουν πολύ. πχ. camo η bundles οχημάτων.

Να πώ επίσης οτι κατά τη γνώμη μου όσο πιο πολύ παίζεις το game δε πρέπει να περιορίζεσαι σε ένα class. Όλα τα class έίναι χρήσιμα κατα περίπτωση. Θεωρώ οτι πρέπει να τα αναπτύσεις όλα, έστω τις φθηνές ανέξοδες αναβαθμίσεις. πχ. nanoweave armor= 1 cert. Engineer-medic tool πρώτα σταδια. Σκοπευτικά με 5 certs. Tank mines 100 certs. Θέλει λίγο ψάξιμο στα forum να πάρετε ιδέες και tests στο vr training. Σε καλό δρόμο σας βλέπω πάντως :p

Link to comment
Share on other sites

Mini-Galaxy φάση, μια χαρά. Άντε να πάρει σειρά και κανα update για οχήματα εδάφους..

Colossus concept: https://forums.station.sony.com/ps2/index.php?threads/so-uh-the-colossus.167048/

SgotnQE.png

όπως το πόσταρε ένα παιδί από διπλανό forum ;)

με βάση το "εκθεσιακό" κανόνι, τότε μιλάμε για τανκ μεγέθους περίπου ενός Gal, ίσως και μεγαλύτερο

Έγινε επεξεργασία από Athanasios2104
Link to comment
Share on other sites

όπως έγραψαν οι προλαλήσαντες, certs αποκτάς μαζεύοντας XP in-game

250 XP = 1 cert

αλλιώς θα μιλούσαμε για καραμπινάτο pay-2-win

επομένως τα XP boost κοιτάς

resource boost πρακτικά δεν χρειάζονται στην παρούσα φάση, στην τελική πας σε ένα continent που ελέγχεται από εσάς το μεγαλύτερο κομμάτι, περιμένεις ~4 - 8 λεπτά και είσαι έτοιμος

Link to comment
Share on other sites

Α κaλη φαση τσιμπαω το 7 days με 700sevencash και με την μια δινουν και δευτερο με 500.

Αρα με ενα 10ρικο παιρνεις 14 μερες xp boost και σου μενει και ενα ευρω λογαριασμο :Psweeeeet

Link to comment
Share on other sites

10 ευρώ για 14 μέρες για boost σε σχέση με κανονική συνδρομή δεν αξίζει. Εκτός αν έχεις ήδη συνδρομή οπότε μια χαρά έκανες :p

https://www.planetside2.com/membership

Να γίνω πιο κατανοητός. Αν μπορείς να δώσεις 60 ευρώ για εξάμηνη συνδρομή παίρνεις 50% xp boost απο την πρώτη μέρα άρα 10 ευρώ/30 μέρες. Αλλά φυσικά μπορεί να μη θές να δώσεις αυτο το ποσό. Όπως και να χει αν ξέρεις οτι θα παίξεις/καείς κατα τη διάρκεια ενός boost αξίζει και με το παραπάνω :)

Έγινε επεξεργασία από Mastoras
Link to comment
Share on other sites

σωστός ο προλαλήσας, ξέχασα να αναφέρω ότι εγώ είχα ήδη κάποιο boost από Alpha Squad (6μηνο +50%) για αυτό είχα SC να ξοδεύσω

προσωπικά περιμένω να δω τι θα γίνει με το resource system και ίσως κάνω συνδρομή :)

Link to comment
Share on other sites

Να αναφέρω επίσης ότι αν κάποιος σκέφτεται να κάνει συνδρομή είναι πολύ καλή μέρα να ξεκινήσει. Έχουνε double xp weekend για members only + ξεπούλημα για 1 SC πάλι για members μια προσφορά ανα ημέρα. Δε ξέρω πόσες μέρες θα κρατήσει αυτό. Χθές πήρα hornet missiles για esf τσάμπα(1 sc). Σήμερα πήρα helmet(κράνος 1 sc) πάλι τσάμπα. Είχα σκάσει 1000 sc γιαυτό στους TR είναι για μένα το πιο όμορφο. Τώρα το έχω σε όλα τα faction :). Να σημειώσω οτι μαζί με συνδρομή σου δίνουν και 500 sc δώρο bonus/μήνα.

http://planetside2.eu/teasers/1059-extended-double-xp-and-spring-splurge-sale

Έγινε επεξεργασία από Mastoras
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.