Jump to content

intel p4 2.8 ghz overclocking

xylokastro

Recommended Posts

γειά σας . Εχω το παρακάτω σύστημα

p4 2.8 ghz fsb 800 ht

ram 2x512 mb kingston pc 3200 se dual channel

mobo aopen ax4spe-un

ati 9600xt

θα ήθελα να κανω ενα σχετικά μεγάλο o/c , τι μου προτείνεται?ποσο πάει ο p4?ευχαριστώ

Τίποτα δεν είναι σίγουρο φίλε μου. Μπορεί να σου πάει 3200 που θα πάει σίγουρα, επίσης μπορεί να παει 3800. Πες μας το stepping σου :)

Αρχική απάντηση από JiMk

μπορεί να παει 3800. Πες μας το stepping σου :)

Και με την μεγαλη σου εμπειρια εσυ θα του πεις ποσο θα παει ?Εχεις δει πολλους 2.8 να απνε 3.8 σταθερα?Μετρημενοι στα δαχτυλα ειναι.Συλαμπιτη xylokastro εαν δες τον δοκιμασεις δεν θα εισαι για τιποτα σιγουρος.

Περιπτωσεις: 1)Πηγαινει καλα με default ταση και δεχεται και ρευμα(τυχερουλη)

2)Πηγαινει καλα με default ταση και δεν δεχεται ρευμα(παγωνει)

3)Δεν πηγαινει καλα με default ταση και δεν δεχεται ρευμα(καποιος σε εφτυσε)

4)Συνδιασμοι περιπτωσεων 1,2,3 αναμεταξυτων

Μονο με δοκιμη μπορεις να καταλαβεις,η μητρικη δεν ειναι οτι καλυτερο!Μεγαλο ρολο παιζει και το τροφοδοτικο!

Δεν υαπρχει λογος να παρεις την ΜΑΧ 3!ΟΧι οτι δεν ειναι καλη!Το αντιθετο μαλιστα!Απλα και με λιγοτερα λεφτα κανεις τη δουλεια σου!Οσο για υδροψυξη εχει βουηξει ο τοπος!!Δεν βλεπεις στις υπογραφες πχ o jimk!! "cpu/vga by 11".Αυτο το 11 φτιαχνει blocks!!Πωλειται και ενα καλο ψυγειο, παρε και σωληνες και μετα μενει το νερακι!

Αρχική απάντηση από ΝTG

Δεν βλεπεις στις υπογραφες πχ o jimk!! "cpu/vga by 11".Αυτο το 11 φτιαχνει blocks!!

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Εγραψες μεγαλε!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.