Jump to content



πρόβλημα με αγορά νέου laptop και εγγύηση


sofix

Recommended Posts

ρε παλικάρια θελω τη βοήθειά σας..

πήρα το λαπτοπ που αναφέρω στο θέμα εδώ απο multirama

παω σπίτι ανοίγω και έιχε ενα HP manager με το οποίο πήγα να κανω δήλωση προϊόντος και μου εμφανιζει έναρξη εγγυησης 8ος του 2010 και ληξη βασικης εγγυησης 9ος του 2011..

βαζω serial και product number στο site HP και μου βγαζει Warranty has expired

wtf ?!!!!

υποτιθεται πηρα εκθεσιακο κομματι με ενεργοποιημενα windows και 3 χρονια εγγυηση απο HP,αλλά μαλλον την πατησα και ειναι εγγυηση multirama... ρώτησα ισα με 15 φορες αν έχω εγγύηση απο HP και με διαβεβαίωσαν ναι,αλλά εχω και τα εξτρα προνόμια της εγγύησης multirama με παροχή νεου λαπτοπ μέχρι να επισκευαστεί αυτο κτλ..

το προιον είναι δηλωμένο εδω και 2 χρονια στην HP,αυτο σημαινει ότι έχει αγοραστει απο άλλον?

για βοηθηστε λιγο,γιατι αρχιζει και βρωμαει..

Link to comment
Share on other sites

αν το προιον κατα την HP ειναι εκτος εγγυησης,εγω ειμαι μετέωρος και εξαρτώμαι μονο απο το μουλτιραμα?

update

μιλησα με HP και μου ειπαν οτι η εγγυηση ισχυει απο τη μέρα αγορας με την αποδειξη..ασχετα αν βγαζει οτι το product ειναι expired..

απλα απο HP εχω ενα χρονο εγγυηση collect&repair και μετα το περας του 1 ετους ισχυει το υπολοιπο απο την 3ετη μουλτιραμα και αναλαμβανει αυτο να στειλει στην HP και να καλυψει τα οποια εξοδα..

Link to comment
Share on other sites

παω σπίτι ανοίγω και έιχε ενα HP manager με το οποίο πήγα να κανω δήλωση προϊόντος και μου εμφανιζει έναρξη εγγυησης 8ος του 2010 και ληξη βασικης εγγυησης 9ος του 2011..

βαζω serial και product number στο site HP και μου βγαζει Warranty has expired

Τον 8ο του 2010 το λαπτοπ βγηκε απο το εργοστασιο και απο τοτε εχει ξεκινησει η εγγυηση του συμφωνα με τον σηριακο αριθμο.

Παρολα αυτα το μηχανημα μπορει να ξεκινησε την λειτουργια του 1 χρονο μετα.

Οπως σου ειπαν και απο την Ηp, μεσω της αποδειξης εχεις τον 1 χρονο της αρχικης εγγυησης.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

και δυστυχως εφτασε η ωρα που θα χρειαστω μαλλον την εγγυηση...

η ΗΡ σε τηλεφωνικη επικοινωνια τοτε με ειχε ενημερωσει οτι εχω με την αποδειξη αγορας 1 χρονο απευθειας απο αυτους

επισης τοτε τα μουλτιραμα μου ειχαν κανει δωρο πακετο 3 ετους δικης τους εγγυησης και οπως μου ειπε και η ΗΡ μετα τον 1ο χρονο,οτι χρειαστω μεσω μουλτιραμα..

το λαπτοπ καπου στον 10ο μηνα λειτουργιας οταν το ανοιγεις εμφανιζει καθετες λευκες γραμμες και αν κλεισεις καπακι και το ξανανοιξεις,εξαφανιζονται..καθε φορα στο πρωτο αναμα το κανει..

οθονη ή καλωδιοταινια λεω εγω..

το θεμα ειναι οτι το λαπτοπ το πηρα μουλτι πατρας που εκλεισαν και μου εστειλαν sms οτι με εξυπηρετει το public πατρας..το λαπτοπ το εχει η αδερφη μου κορινθο που εχει ενα τοπικο μουλτιραμα ,να παω σε αυτους και να επωφεληθω και απο την υπηρεσια FΙΧme ΝΟΤΕΒΟΟΚ με προσωρινη αντικατασταση με αλλο μεχρι να φτιαχτει αυτο ή να παρω κατευθειαν ΗΡ ?

Υπηρεσία FIXme ΝΟΤΕΒΟΟΚ Service Pack 3 Χρόνια

Το ολοκληρωμένο πακέτο FΙΧme ΝΟΤΕΒΟΟΚ προσφέρει πανελλαδικά δωρεάν και γρήγορες επισκέψεις τεχνικών στο χώρο σας ή όπου έχετε τo notebook σας μετά την τηλεφωνική διάγνωση του προβλήματος. Όσες φορές και αν το προϊόν σας πάθει κάποια βλάβη, εμείς σας το επισκευάζουμε και σας παρέχουμε προϊόν προσωρινής αντικατάστασης. Επίσης, οι τεxνικοί μας θα φροντίσουν να μεταφέρουν τα δεδομένα σας καθώς και να εγκαταστήσουν τα βασικά πακέτα λογισμικού που διαθέτετε!

Το πακέτο FΙΧme ΝΟΤΕΒΟΟΚ καλύπτει βλάβες που αφορούν τα μηχανικά και ηλεκτρονικά μέρη του notebook σας.

εχει κανεις εμπειρια απο μουλτι ή ΗΡ service.. να φανταστω και το μουλτι απλα θα το στειλει ΗΡ οπότε το ιδιο ειναι οπου και να παω?

Link to comment
Share on other sites

Αφού είναι στον πρώτο χρόνο της εγγύησης και καλύπτεται από την HP, εκεί θα πάει.

Απλά, αν το πας στα public, θα σου δώσουν, για όσο διαρκέσει η επισκευή, ισάξιων επιδόσεων notebook, για να κάνεις τη δουλειά σου.

Χρόνος αναμονής στο service της infoquest (εκεί τα στέλνουν συνήθως), περίπου 2 εβδομάδες.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

το λαπτοπ τελικα πηγε στο public μιας και τα μουλτιραμα κλεισανε, αρχικα αρνηθηκαν να μου δωσουν λαπτοπ αντικαταστασης οπως οριζε η εγγυηση που ειχα αγορασει(FIXme ΝΟΤΕΒΟΟΚ Service Pack 3 Χρόνια)

μιλησα με τον υπευθυνο καταστηματος(κορινθου) και μου ειπε οτι θα προσπαθησει να μου βρει λαπτοπ απο κεντρικα αθηνα ,οπως και εγινε μετα απο 2 εβδομαδες..

προφανως το λαπτοπ δεν το αφησα στο σερβις,μεχρι να παρω αντικαταστασης.δουλευα με την onboard καρτα γραφικων του ι3,μιας και η ΑΤΙ τα ειχε παιξει..

παραδιδω το λαπτοπ στο σερβις 16 ιουλιου,παιρνω ενα dell αντικαταστασης

26 Αυγουστου ,αποφασιζω να παρω ενα τηλεφωνο να δω τι γινεται με το ρημαδι το λαπτοπ..

αγνοειται η τυχη του συμφωνα με τον υπευθυνο καταστηματος,,ειναι καπου σε ενα σερβις της ΗΡ.

"ξερετε,ηταν και οι αδειες τωρα,ηταν και οι διακοπες,οταν εχουμε νεοτερα θα σας παρουμε τηλεφωνο.."

τι να μου πει και το παλικαρι..

λολ

νταξ τα περιμενα ολα αυτα, αλλα ετσι για στατιστικους λογους θα κραταω ενημερω το θεμα,μεχρι να γυρισει πισω το ασωτο λαπτοπ

Link to comment
Share on other sites

νταξ τα περιμενα ολα αυτα, αλλα ετσι για στατιστικους λογους θα κραταω ενημερω το θεμα,μεχρι να γυρισει πισω το ασωτο λαπτοπ

Εφόσον έχεις laptop αντικατάστασης και κάνεις τη δουλειά σου, άστους να κουρεύονται. (Ελπίζω να πήρες backup πριν παραδώσεις το δικό σου)

Link to comment
Share on other sites

(Ελπίζω να πήρες backup πριν παραδώσεις το δικό σου)

πηρα τα παντα ολα πριν το αφησω..ημουν διακοπες ελλαδα και το πηγα εγω..

το θεμα ειναι οτι η εγγυηση γραφει οτι σου κανουν αυτοι μπακ απ και οταν πηγα να το αφησω και του το ζητησα, ετσι για χαβαλε, λεει ο τεχνικος:

"κοστιζει 40 ευρω" ..

μα του λεω αλλα γραφει εδω..οχι μου λεει αναγραφει οτι υπαρχει δυνατοτητα μπακ απ,αλλά στοιχιζει..

δεν ασχοληθηκα κ πολυ ειχα να φυγω καπακι κ για διακοπες...πηρα το dell και εφυγα..

Link to comment
Share on other sites

δεν ελεγα τιποτα αλλο χτες..

σημερα πηραν τηλ και παρελαβα το λαπτοπ με νεα μητρικη και νεο touchpad (ειχα σημειωσει κατι κοληματα που ετρωγαν τα 2 κομβία..)

45 μερες για αλλαγη μητρικης εν μεσω διακοπων,αυγουστου κτλ..

εχω δει και χειροτερα..

ευτυχως ειχα το fixme και ειχα τοσο καιρο λαπτοπ αντικαταστασης..

Link to comment
Share on other sites

Παντως τα multirama, προσωπικα, δεν τα ειχα και σε πολυ εκτιμηση μεχρι πριν απο λιγο καιρο.

Και για να εξηγησω το ολο στορι. Ειχα αγορασει μεταχειρισμενο ενα macbook pro 13αρι. Η αποδειξη αγορας που μου δοθηκε ειχε επανω χτυπημενο και το fix me για 3 χρονια εγγυηση. Βεβαια το παιδι που μου το πουλησε δεν μου εδωσε τα σχετικα χαρτια του fix me οποτε υπεθετα οτι απλα εχω τον 1 χρονο εγγυηση που δινει η apple.

Στα 2 χρονια λοιπον ,και αφου εχει ληξει η αρχικη εγγυηση της apple, εβγαλε μεγαλη λευκη θαμπαδα η οθονη. Μονο σε μαυρο χρωμα φαινοταν αλλα..φαινοταν.

Μετα απο κανενα διμηνο θυμηθηκα τι ανεφερε η αποδειξη. Καλεσα τα μουλτιραμα και μου ειπαν αν εχω την καρτα fix me. Φυσικα δεν ειχα κατι τετοιο εγω..

Βρηκαν και οι ιδιοι την αποδειξη στο συστημα τους και χωρις δευτερη σκεψη μου ειπαν οτι σε 2 μερες το πολυ θα μου ερθει σπιτι ανθρωπος να παραλαβει το παλιο λαπτοπ και να μου φερει καινουριο (ουτε καν με ρωτησαν γιατι η αποδειξη εχει κοπει στην Κρητη στο Χ ονομα και εκεινοι στελνουν ανθρωπο δικο τους στην Αθηνα σε Ψ πελατη).

Οντως, 2 μερες μετα ηρθε ενα παιδι και πηρε το 13αρι και μου εφερε ενα air για να κανω την δουλεια μου (δεν με χαλασε καθολου)

2 ακριβως εβδομαδες μετα, με καλεσαν, ηρθαν και παρελαβαν το λαπτοπ αντικαταστασης και μου εφεραν επισκευασμενο το δικο μου.

Τα χειροτερα ακουγα για τα..μουλτιδραμα, τα καλυτερα μου παρειχαν με την υπηρεσια αυτη.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.