Jump to content

ΦΩΤΙΑ!!!

Recommended Posts

Χαχαχα εγώ έχω Abit μητρική, κάρτα δικτύου δεν έχω, και επίσεις δεν έχω τέτοια κάρτα γραφικών..... οπότε δεν φοβάμε....

.....αυτα τα πραγματα δεν γινονται στα καλα καθουμενα.......καποια π@π@ρια εκανε ο τυπος......βραχυκυκλωμα μου μυριζει παντος....με κανα αυτοσχεδιο καλωδιο!!!

Αρχική απάντηση από mortisboy

.....αυτα τα πραγματα δεν γινονται στα καλα καθουμενα.......καποια π@π@ρια εκανε ο τυπος......βραχυκυκλωμα μου μυριζει παντος....με κανα αυτοσχεδιο καλωδιο!!!

ναι ειχε κανει vmod κ αντι να βαλει καμια αντισταση εβαλε tnt !!!!

!!!!.....!!!!

απίστευτο, ο τυπάς λέει ότι έλειπε όταν συνέβει αυτό.... πολύ χοντρό βρε παιδιά για να πάρει φωτιά στα καλά καθούμενα....

.... την ίδια msi έχω στο 2ο pc, :cry:

........................................................:blink: :blink: :blink:

Πως εγινε αυτο βρε παιδια????

Μακρια απο μας!!!

Αν και λιγο χοντρο να εγινε ετσι ξαφνικα.........

Αυτα δεν γινονται ρε παιδια , ακομα και εγω στην δουλεια δεν το εχω καταφερει αυτο , μαζικη καταστροφη δλδ , μονιμως η καρτα δικτυου η κανα μοντεμακι μου ξεφευγαν.Να φανταστειτε οταν εσταζε το κλιματιστικο στον σερβερ και το αφησα επιτηδες να δω τι θα γινει ισα ισα που καταφερε η μητρικη να καει και εκεινο μονο κατι μικρες αναλαμπες τιποτα φαντασμαγορικο οπως κοκκινοι καπνοι απο το τσιπσετ και πυρακτωμενες μνημες.Για να το καταφερει καποιος αυτο η πολυ μπουρτζος ειναι η εχει μπερδεψει το burn-in και πηρε το axe του και εναν αναπτηρα και φλογοβολησε τον υπολογιστη του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.