fantacid Posted July 31, 2004 #1 Share Posted July 31, 2004 Δειτε τι επθε ο τυπος!!! Δε εχω ξαναδει κατι τετοιο.. :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: μακρυα απο μας ξου-ξου Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Posted July 31, 2004 #2 Share Posted July 31, 2004 μετα απο αυτο το burn in το pc οτυ πρεπει να πετουσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Posted July 31, 2004 #3 Share Posted July 31, 2004 Τι διαολο εγινε εκει????? Δεν θα μπορεσω να κοιμηθω τωρα. εχω χεστει πανω μου!!! :unsure: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Posted July 31, 2004 #4 Share Posted July 31, 2004 Χαχαχα εγώ έχω Abit μητρική, κάρτα δικτύου δεν έχω, και επίσεις δεν έχω τέτοια κάρτα γραφικών..... οπότε δεν φοβάμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Posted July 31, 2004 #5 Share Posted July 31, 2004 μακριά από εμάς Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Posted July 31, 2004 #6 Share Posted July 31, 2004 Αρχική απάντηση από ICE μακριά από εμάς ρε συ μηπως του εφτιαξες κανα phase change? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wrong method Posted July 31, 2004 #7 Share Posted July 31, 2004 Αρχική απάντηση από zyx μετα απο αυτο το burn in το pc οτυ πρεπει να πετουσε :) :worship: :worship: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Posted July 31, 2004 #8 Share Posted July 31, 2004 MSI = για το πεο τελειως!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Posted July 31, 2004 #9 Share Posted July 31, 2004 .....αυτα τα πραγματα δεν γινονται στα καλα καθουμενα.......καποια π@π@ρια εκανε ο τυπος......βραχυκυκλωμα μου μυριζει παντος....με κανα αυτοσχεδιο καλωδιο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gbdanis Posted July 31, 2004 #10 Share Posted July 31, 2004 boing boing boing Συμφωνώ με τον προΓΡΑΨΑΝΤΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Posted July 31, 2004 Author #11 Share Posted July 31, 2004 Αρχική απάντηση από mortisboy .....αυτα τα πραγματα δεν γινονται στα καλα καθουμενα.......καποια π@π@ρια εκανε ο τυπος......βραχυκυκλωμα μου μυριζει παντος....με κανα αυτοσχεδιο καλωδιο!!! ναι ειχε κανει vmod κ αντι να βαλει καμια αντισταση εβαλε tnt !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Posted August 1, 2004 #12 Share Posted August 1, 2004 Δεν γίνονται αυτά!!!Τι είναι τούτο?Αν έκανε κανείς διάγνωση η νεκροψία ας μου εξηγήσει και μένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefanos6 Posted August 1, 2004 #13 Share Posted August 1, 2004 Αρχική απάντηση από ICE μακριά από εμάς hehe ουτε στον εχθρο μου που λενε :confused: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted August 1, 2004 #14 Share Posted August 1, 2004 !!!!.....!!!!απίστευτο, ο τυπάς λέει ότι έλειπε όταν συνέβει αυτό.... πολύ χοντρό βρε παιδιά για να πάρει φωτιά στα καλά καθούμενα........ την ίδια msi έχω στο 2ο pc, :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Posted August 1, 2004 #15 Share Posted August 1, 2004 Αρχική απάντηση από RootX.... την ίδια msi έχω στο 2ο pc, :cry: Ελπιζω να εχεις ενα πυροσβεστηρα εκει γυρω καλου κακου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Posted August 1, 2004 #16 Share Posted August 1, 2004 ........................................................ :blink: Πως εγινε αυτο βρε παιδια???? Μακρια απο μας!!! Αν και λιγο χοντρο να εγινε ετσι ξαφνικα......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Posted August 1, 2004 #17 Share Posted August 1, 2004 ’μα ήταν watercooled το pc δεν θα εξαπλωνόταν τόσο πολύ η φωτιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Posted August 1, 2004 #18 Share Posted August 1, 2004 ΧΑΧΑΧΑ!!! Σωστος!!! Θα ειχε ενεργοποιηθει το αυτοματο συστημα πυροσβεσης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
duende Posted August 1, 2004 #19 Share Posted August 1, 2004 scary stuff.................................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted August 1, 2004 #20 Share Posted August 1, 2004 Αυτα δεν γινονται ρε παιδια , ακομα και εγω στην δουλεια δεν το εχω καταφερει αυτο , μαζικη καταστροφη δλδ , μονιμως η καρτα δικτυου η κανα μοντεμακι μου ξεφευγαν.Να φανταστειτε οταν εσταζε το κλιματιστικο στον σερβερ και το αφησα επιτηδες να δω τι θα γινει ισα ισα που καταφερε η μητρικη να καει και εκεινο μονο κατι μικρες αναλαμπες τιποτα φαντασμαγορικο οπως κοκκινοι καπνοι απο το τσιπσετ και πυρακτωμενες μνημες.Για να το καταφερει καποιος αυτο η πολυ μπουρτζος ειναι η εχει μπερδεψει το burn-in και πηρε το axe του και εναν αναπτηρα και φλογοβολησε τον υπολογιστη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.