Jump to content



ASUS P8Z77-V ή ΑSUS Sabertooth Z77;


sstav

Recommended Posts

Η ιστορία έχεις ως εξής...

Αρχικά είχα παραγγείλει εδώ και 2 εβδομάδες την τριπλέτα CPU-RAM-MOBO [ASUS ROG GENE V] και ενώ τα δύο πρώτα παραδόθηκαν κανονικά σε 3 εργάσιμες, το mobo καθυστερούσε από τον προμηθευτή τους..Επικοινωνώ μαζί τους τηλεφωνικά για να κάνουμε αλλαγή σε ASUS Sabertooth Ζ77 (δεν ξέρω γιατί αλλά για κάποιο λόγο το matx δεν μου χόρταινε το μάτι)...Στην σχετική επικοινωνία το τονίζω το "sabertooth ζ77" στην κυρία Σμιθ και βρίσκουμε για ποιά μητρική πρόκειται και επιβεβαιώνουμε την τιμή της (218-12%)...όλα ΟΚ...Μόλις χθες λοιπόν, μετά από καθημερινά τηλέφωνα εδώ και μια εβδομάδα, μου λένε ότι σήμερα Σάββατο παραλαμβάνω...Επειδή είχα δουλειές είχα αφήσει άλλον άνθρωπο να παραλάβει αντι εμου...Έρχεται ο κουριερ και του αφήνει μια ASUS P8Z77-V. Πλήρωσε την κανονική της τιμή βέβαια (όχι της sabertooth) αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα/ζήτησα...Τους έστειλα mail ζητώντας αντικατάσταση, τους τηλεφώνησα αλλά επειδή είναι Σάββατο δεν απαντάνε(?)/ακούγεται το φαξ..Είμαι 2 εβδομάδες χωρίς pc περιμένοντας μια μητρική.

Θα συνιστούσατε να την κρατήσω ; Γιατί στα review δείχνει αξιόλογη μητρική ή να περιμένω να την αλλάξουν σε αυτήν που ζήτησα με παραπάνω κόστος; Έχει νόημα; έχω έναν ήδη έναν 2600κ και 16GB kingston hyper x και με τρώει να τα κουμπώσω επάνω...

Link to comment
Share on other sites

Παντως απ' οτι διαβασα υπαρχει και αλλο ατομο που του παρεδωσαν λαθος μητρικη. Δεν ξερω αλλα μου φαινεται περιεργο που γινεται αυτο.

Οσον αφορα την μητρικη κατα την γνωμη μου ειναι αρκετα καλη και αμα δεν εχεις "καψα" για την TUF κρατα την και κουμπωσε πανω τον 2600κ να τον ευχαριστηθεις.

Link to comment
Share on other sites

Οτι υπαρχει σκοπιμοτητα, υπαρχει σιγουρα κατα την γνωμη μου, απο εκει και περα ειναι στο χερι σου τι θα κανεις, αλλα σαν μητρικη ειναι καλη (αν και εγω θα προτιμουσα την TUF) και αμα βιαζεσαι και πολυ το αφηνεις να περασει :flag:...

Link to comment
Share on other sites

Aπο [MENTION=324]billpeppas[/MENTION]

BIOS support λιγότερο σε ποιότητα αλλά και διάρκεια στον χρόνο κόντρα στις -V και στις "ROG", και γενικότερα μπλεχ μητρική.

Εγω θα πήγαινα για μια P8Z77-V στο χαλαρό εφόσον η Gene δεν κάνει.

Link to comment
Share on other sites

Έτσι λέω και γω...γλιτώνω κάποια χρήματα παραπάνω που θα έδινα και την ταλαιπωρία/καθυστέρηση της αλλαγής...παντως η P8Z77-V έχει πολύ καλές κριτικές ...πιστεύω θα με καλύψει...

Link to comment
Share on other sites

Εμενα παντως,μετα το λαθος τους μου ειπαν να κανω την δουλεια μου με αυτη που μου εστειλαν (την λαθος) και μολις παραλαβω την καινουρια τοτε θα παω στον κουριερ και θα παραδωσω την παλια και να παρω την νεα.Στειλτους ενα mail να δεις οτι το ιδιο θα σου πουν και εσενα

Link to comment
Share on other sites

...παντως η P8Z77-V έχει πολύ καλές κριτικές ...πιστεύω θα με καλύψει...

Γενικα και τα 2 Ζ77 μοντελα θα σε καλυψουν στο 100% των καθημερινων αναγκων και απαιτησεων μας.

Την συγκεκριμενη TUF με το thermal armor την προτιμας λoγω εμφανισης.

Αν η εμφανιση σου ειναι αδιαφορη για πιο λογο να δωσεις εξτρα χρηματα; εννοειται μεινε με το φθηνοτερο.

Αν η εμφανιση παιζει ρολο και δεν γουσταρεις μπλε στο color scheme του κουτιου σου, rma & περιμενε την Sabertooth.

Γνωμη μου ειναι, οποια επιλογη και να κανεις παντως, χαμενος δεν θα βγεις :T:

Link to comment
Share on other sites

Tελικά μετά από το email του Σαββάτου το θέμα ρυμίστηκε όπως θα έπρεπε και σήμερα πρωί πρωί παρέλαβα την Sabertooth επιστρέφοντας την παλιά και μάλιστα χωρις πρόσθετο κόστος! Υποδειγματική αντιμετώπιση και συνέπεια (μεσω email γιατί έχουν πρόβλημα με τα τηλέφωνα) μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.