Jump to content



καρτα ηχου-ηχεια budget αναλογο!!:p


panos444

Recommended Posts

καλησπερα!

το λεει και ο τιτλος!!:p

θελω ενα σετακι ηχεια 2.1 τα οποια να παιζουν καλα!και αναρωτιομουν αν επαιρνα μια καρτα ηχου εξωτερικη μηπως παιζουν καλυτερα (εχω λαπτοπ αναγκαστηκα εξωτερικη αν οντως κανει διαφορα!) εχω παραγγειλει τα harma kardon soundsticks 3 απο αμαζον 120€ στην πορτα μου. το θεμα ειναι πως δεν ειναι διαθεσιμα και δεν μου εχουν στειλει μειλ ποτε θα τα εχουν.αν εβαζα ενα χρηματικο οριο ωστε να παρω ενα σετ ηχεια και μια καρτα ηχου γυρω στα 150ευρω,εχετε να προτεινετε κατι? θελω να ειναι ποιοτικο και οχι απαραιτητα πολυ δυνατο. δηλαδη ας πουμε τα logitech z623 δεν μου γεμιζουν το ματι (πρωην κατοχος z5500 τα οποια δεν μου αφησαν την ιδια καλη εντυπωση των creative i trigue 3400 που ειχαν κρυσταλινα πριμα!) εννοειται οτι αν υπαρχει κατι πιο φθηνο σε αμαζον η παρομοιο eshop θα το παρω απο εκει. ευχαριστω προκαταβολικα!

Link to comment
Share on other sites

Αν θες ποιότητα ήχου και είσαι διατεθημένος να πας σε 2.0 τότε μπορείς να βρεις monitor σε αυτά τα λεφτά. Έχω τα Studiophile AV40 : ΕΛΙΝΑ, Μουσική Τεχνολογία και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος! Όσο και αν ανεβάσεις την ένταση, μπορεί να σε πονέσουν τα ώτα αλλά ούτε παραμόρφωση ούτε χρωματισμό του ήχου θα δεις.

Link to comment
Share on other sites

Έχουν ενσωματωμένο ενισχυτή και για την χρήση που τα θες είναι άψογα! Για να τα συγκρίνεις με gaming ηχεία Logitec κλπ παίξε αρχεία τύπου .flac με την αγαπημένη σου μουσική και θα δεις πως είναι η μέρα με τη νύχτα!

Link to comment
Share on other sites

Σωστά αυτά που λενε οι προλαλησαντες...οποιοδήποτε ηχείο από αυτες τις μάρκες είναι πολλες κλάσεις πιο πάνω από οποιοδήποτε pc oriented,γενικά κοιτά κι αλλα από elina και στο thomman.de πειτε για να αγοράσεις είτε για να δεις μοντέλα να πάρεις ιδέες για το τι υπάρχει...

sent from my Atrix

Link to comment
Share on other sites

+1 για τα MS40. Θα πρότεινα να τα συνδιάσεις και με ένα καλό και οικονομικό DAC σαν το Behringer UCA202. :cool:

αυτη ειναι καρτα ηχου?χρειαζεται καποια η δεν θα δω μεγαλη διαφορα?

edit: τα behringer ειναι πολυ καλυτερα απο τα soundsticks?γιατι αποτι ειδα τωρα ειναι διαθεσιμα σε μια-δυο βδομαδες.οποτε λογικα θα μου στειλουν ποτε ειναι πιθανη ημερομηνια αποστολης.

το μονο που με χαλαει στα behringer ειναι η εμφανιση τους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.