Jump to content

minime

Premium Members
  • Posts

    271
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by minime

  1. O Κέπλερ, αυτός που δουλεύει στην Nvidia. Πήρε τη θέση του Φέρμη όταν τον έδιωξαν επειδή αργούσε το πρωί.
  2. minime

    Half Life 3 on the way ?

    Ευτυχώς δεν είναι αλήθεια! Μάλλον.
  3. minime

    Δείξτε το κουτί σας...

    To είχα δει χτες στο Reddit, πριν το κλέψουν οι άθλιοι.
  4. minime

    Half Life 3 on the way ?

    Δεν πρέπει να αμφισβητούμε τη νουμερολογία. :nono: Το λέει ξεκάθαρα:Gabe Newell’s Rank on Forbes’ Richest Men List: 864 Years between HL and HL2: 7 Years Years between HL2 and L4D2: 5 Years Years between L4D2 and Portal 2: 3 Years Total: 753 864 – 753 = 111 1 + 1 + 1 = 3 3 = HL3 or Episode 3 :magic:
  5. minime

    Half Life 3 on the way ?

    Kι άλλο μπλουζάκι HL3. Rumor: Another Half-Life 3 T-Shirt Appears On A Valve Employee | Side Mission | GameTrailers
  6. minime

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Από σήμερα o @astrolabos αλλάζει το όνομα του σε astrollabos.
  7. minime

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Portal χριστουγεννιάτικο δέντρο! :worship:
  8. minime

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Πολλές προσφορές από Amazon. 'Dark Souls', 'Mass Effect Trilogy' and more added to Amazon PC Download Deals - National Console Gaming | Examiner.com
  9. minime

    Δείξτε το κουτί σας...

    Πως το κάνεις αυτό; Και βασικά δεν είμαι σίγουρος πως μπορεί μια κάρτα ήχου που χρησιμοποιεί σαν πηγή μια 2η κάρτα ήχου να ακούγεται καλύτερα από τη 2η κάρτα μόνη της. Εκτός και αν χρησιμοποιείς απαιτητικά ακουστικά, οπότε η Asus που κάνει καλύτερο amplification ακούγεται καλύτερα/δυνατότερα μ' αυτά.
  10. 118€ τους λείπουνε φαίνεται... (και είναι και USB 2.0).
  11. minime

    Τι mp3 ακούτε αυτή τη στιγμή; v2.0 (MusicLab)

    Έχω κολλήσει 2-3 μέρες τώρα. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=HGH-4jQZRcc]Florence + The Machine - No Light, No Light - YouTube[/ame]
  12. minime

    Black Mesa: Source (Half Life Free Total Conversion Mod)

    Έπαιζα HL όταν έγινε ο σεισμός... :toomuchne
  13. minime

    Black Mesa: Source (Half Life Free Total Conversion Mod)

    Δεν έχω κανένα συμφέρον να υποστηρίξω τη Valve, αλλά πρέπει να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους. Η Valve είναι με μεγάλη διαφορά η πιο σωστή και φιλική εταιρία στο χώρο. Πάντα ακούει τους χρήστες και πάντοτε έκανε κάτι παραπάνω γι' αυτούς. Πράγματα αδιανόητα για άλλες εταιρίες, όπως για την EA ή ακόμα και τη Blizzard (που πχ. αρνείται να επιστρέψει τα χρήματα που έδωσαν προκαταβολικά οι Ιρανοί gamers για το Mists of Pandaria, το οποίο ποτέ δε παίξουν εξαιτίας του εμπάργκο των ΗΠΑ προς στο Ιράν). Το να τα βάζουμε με μια εταιρία γιατί δε μας κάνει απλά το κέφι όταν θέλουμε, είναι κάπως... Κι εγώ θα ήθελα να έπαιζα τώρα το HL4 (και δεν λέω ότι δε με ενοχλεί που δεν έχω ούτε το 3 ακόμα), αλλά όπως είπε και ο Neph, "οσοι εχουν αδυναμια στον Freeman μπορουν να περιμενουν". Eιδικά μια εταιρία που ξέρουμε ότι δεν έχει μοναδικό σκοπό της μόνο το κέρδος.
  14. minime

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Viral Video: Could Apple's Patent Suits Take Down Star Trek Enterprise - Ina Fried - Mobile - AllThingsD [ame=http://www.youtube.com/watch?v=rAtje5weAU0]Apple kills Star Trek - YouTube[/ame]
  15. minime

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    Netgear Wireless ADSL Modem/Router N300 Annex A DGN2200 - Ασύρματα Modem Router - plaisio.gr DGN2200. Στα καταστήματα 66,51, αλλά (τουλάχιστον) στο Πλαίσιο Καλλιθέας (Δαβάκη) πριν μισή ώρα, στα 69,90.
  16. minime

    IPv6

    Όχι και στα 2...
  17. minime

    IPv6

    Αυτά συμβαίνουν μόνο όταν χρησιμοποιώ το πιλοτικό. Με IPv4 only πάει πάντα σφαίρα. Δεν έχω δοκιμάσει τους v6 ΟpenDNS γιατί ξενερώνω πολύ όταν συμβαίνουν αυτά και το γυρίζω σε IPv4 μόνο και τελειώνει η ιστορία... Όχι, μόνο του ΟΤΕ.
  18. minime

    IPv6

    Τoυ ΟΤΕ. Δηλώνω τη διεύθυνση του ρούτερ (πρώτα τη v4 και μετά τις link local v6) και ο ρούτερ ρωτάει τους DNS του ΟΤΕ.Δεν έχω συνέχεια πρόβλημα, απλά συμβαίνει μερικές φορές στο άσχετο, ακόμα σε v4 only sites. Από τη μεριά μου πάντως φαίνονται όλα ΟΚ - τουλάχιστον δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι που μπορεί να φταίει. Δεν έχω μιλήσει και με Otenet για να πω την αλήθεια, μιας που δεν καίγομαι ακόμα ιδιαίτερα για το IPv6, απλά είναι σκέφτομαι ότι είναι καλό να υπάρχει, κυρίως για τα στατιστικά.
  19. minime

    IPv6

    Πολλές φορές η ταχύτητα είναι πολύ χαμηλή. Για να ανοίξει ένα site πχ. περιμένω αρκετά δευτερόλεπτα. Πολλές φορές δεν κάνει resolve τίποτα. Άλλες φορές δεν παίρνω καν IPv6 διεύθυνση. Διάφορα τέτοια. Στο σπίτι μπορείς να είσαι dual stack οπότε δε χρειάζεται να αλλάξεις κάτι.
  20. minime

    IPv6

    Στην Ελλάδα προσφέρουν πιλοτικά πρόσβαση ο ΟΤΕ και η Forthnet. Για τη χρήση του πιλοτικού του ΟΤΕ όμως χρειάζεται λίγη προσοχή στην επιλογή του ρούτερ γιατί πρέπει να υποστηρίζει IPv6 prefix delegation. Από προσωπική εμπειρία θα έλεγα ότι η IPv6 πρόσβαση του ΟΤΕ δεν προρίζεται ακόμα για περιβάλλοντα που απαιτείται σταθερότητα και συνέπεια της υπηρεσίας, αλλά για το σπίτι, για να μάθεις και να τεστάρεις πράγματα, είναι μια χαρά.
  21. minime

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Ωραίο το τελευταίο επεισόδιο Alphas. Διαφορετικό στυλ από τα προηγούμενα, αν και ξέρεις βέβαια από την αρχή το τέλος. Θεούλης ο Γκάρυ! :worship:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.