Jump to content



Βοηθεια σε περιεργο προβλημα.


mathewgx

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια. Χρειαζομαι την βοηθεια σας , κοντευω να τρελαθω.

Εχω εναν Athlon II X4 620 πανω σε μια μητρικη msi 770-C45. Ο υπολογιστης εκανε επανεκινησεις . κυριως κατα την χρηση του convertxtodvd , και ετσι ειπα να τον καθαρισω λιγο και να βαλω καινουργια παστα. Οταν τον ξαναανοιξα , ενω οι ανεμιστηρες και οι σκληροι δισκοι λειτουργουσαν , η οθονη δεν επαιρνε σημα και δεν ακουγονταν το beep κατα την εκκινηση.

Αφου ξαναπροσπαθησα σκεφτηκα να βαλω τον επεξεργαστη μου σε ενα παρομοιο συστημα ενος φιλου (ιδιος επεξεργαστης και μητρικη). Δεν ανοιγε , οποτε σκεφτηκα οτι εχει καει ο δικος μου.

Οταν , ομως, εβαλα παλι τον επεξεργαστη του φιλου μου , παλι τα ιδια. Δηλαδη , οι ανεμιστηρες δουλευουν , το ιδιο και οι σκληροι δισκοι αλλα ο υπολογιστης δεν μπαινει στο bios και δεν ακουγεται κανενα beep.

Μπορει κανεις να σκεφτει τι συμβαινει ; Καηκαν και οι δυο επεξεργαστες και οι δυο μητρικες ; Δηλαση ο επεξεργαστης μου καηκε , εκαψε την μητρικη μου και στη συνεχεια εκαψε και την μητρικη του φιλου μου ;

Παρεπιμπτοντως , δοκιμασα τον επεξεργαστη του φιλου μου με την δικια μου μητρικη και παλι δεν παιρνει μπροστα.

Δεν μπορω να καταλαβω. Βοηθηστε με μηπως βγαλω ακρη.

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Αν βάλει ο φίλος σου το σύστημά του όπως ήταν, λειτουργεί;

Γιατί αν όχι, κλασσικό θέμα της συγκεκριμένης γενιάς επεξεργαστών/μητρικών. Ναι, αν κάει ο επεξεργαστής ή/και η μητρική, καις κάθε επεξεργαστή που βάζεις πάνω για δοκιμή.

Αν ναι, τότε μάλλον κοιτάς για κανένα τροφοδοτικό, RAM...

Link to comment
Share on other sites

Οχι , οπως ειπα και πιο πανω δεν λειτουργει.

Υπαρχει καποιος τροπος να διαπιστωσω αν φταει ο επεξεργαστης ή η μητρικη. Δηλαδη , απο τη στιγμη που οι μητρικες φαινονται να παιρνουν ρευμα (αφου δουλευουν οι ανεμιστηρες και οι σκληροι δισκοι) , μηπως εχουν καει οι επεξεργαστες μονο ; Και αν καηκαν οι επεξεργαστες , ενταξει ο δικος μου καηκε με καποιο τροπο , ο επεξεργαστης του φιλου μου πως καηκε ;

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον η μητρικη σου εχει κανενα κλασμενο VRM που στελνει τους επεξεργαστες ....."διακοπες"...... how knows :crazy_pilot:

Μηπως αυτο το θεμα να το εβαζες στο thread "AMD επεξεργαστες" και οχι εδω? :D

Link to comment
Share on other sites

Το μυστηριο λυθηκε.

Στον υπολογιστη του φιλου μου , απλα ειχε κουνηθει η μπαταρια οπως τον ειχα κατω και δεν εκανε καλη επαφη.

Οσο για το δικο μου , αλλαξα παστα και καθαρισα την σκονη γυρω απο τους πυκνωτες και ολα ενταξει.

Τελος καλο , ολα καλα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.