Jump to content



Αλλαγη παστας


Mitos175

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια.

Πηγα να αλλαξω παστα και καταλαθος πεταξα το ενα pad που εικε κατω απο ενα ψυκτρακι.

Αμα βαλω κανονικα παστα θα εχει θεμα ?

Link to comment
Share on other sites

Που πηγες να αλλαξεις παστα βρε ; :)

Στην καρτα γραφικων προφανως :p

Μολίς εβγαλα την ψυκτρα ειχε και αλλα ενα ψυκτρακι απο την περιεργια μου το εβγαλα και εγω και δεν προσεξα οτι ειχε thermal pad απο κατω το οποιο εφυγε για την πλακα του και εχει μεινει το ψυκτρακι γυμνο.

Πρεπει να μπει pad οπως και διποτε?

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν άτομα που χρησιμοποιούν πάστα αντί thermal pad στα τσιπάκια μνήμης των καρτών αλλά άν θές την γνώμη μου καλύτερα να χρησιμοποιήσεις ότι είχε και πρίν. Γενικά στην περίπτωση των vrms θές Pad για αποφυγή προβλημάτων ..π.χ να τσσουλίσει πάστα αριστερά δεξιά και να πέσει σε κολλήσεις και άλλα πάνω στο PCB. Επίσης κολλούν κατα κάποιον τρόπο πάνω στα vrm σε σχέση με την πάστα οπότε και είναι και πιό κατάλληλες. Τσέκαρε skroutz ή best price να δείς τί υπάρχει από thermal pad. Τέλος κοίτα να πάρεις ίδιο/σχεδόν ίδιο "πάχος" pad για τα καλύτερα αποτελέσματα.

1

2

Link to comment
Share on other sites

Είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα με αυτό εδώ

hac.gr - Online Store

Τώρα Θεσσαλονίκη που είσαι κάνε καμια βόλτα στην Εθνικής Αμύνης μήπως έχει κάποιο από τα μαγαζιά εκεί αν και από ότι θυμάμαι αγγίζουν τα όρια της κλεψιάς κάποιοι τύποι εκεί με τις τιμές τους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.